Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

annem tşk ettımde bu kolay olanı bende biliyorum benım ıstegım dısarda yapılan gıbı poatatesı oldugu gıbı fırın ızgarasının uzerıne koyup pısereem demi icini biliyorum

iyilik güzellik canim sagolasin.. esim film izliyor ben de kactim yaniniza geldim ama bu oda soguk ellerim cok üsüdü yaa sen naptin günün nasil gecti??

battaniyeye sarın güzelcene üşütme bak daha bebek yapacan ve bat da yakın ona göre dikkat et kendine

ben bugün 11 de kalktım evi toparladım sonra
12 de kahvaltı yaptım
sonra oturdum yeğenim gelene kadar 3 te geldi film açtım elişi yaptım
sonra 45 dakika spor yaptım
sonra tam oturdum tel geldi 45 dakika kadarda telde konuştum
sonra yine biraz daha oturup elişimi yaptım sonrada yemek falan akşam oldu
sorduğuna pişman etmedim inşallah

kızlar ben erken yatmak ıstıyorum ama yatamıyorum uyku duzenı dıye bısı kalmadı yaa zaten kocıs geceye gecıyo ddengem bozulduu uyudugumdan bişi anlamıyorum

kızlar ben erken yatmak ıstıyorum ama yatamıyorum uyku duzenı dıye bısı kalmadı yaa zaten kocıs geceye gecıyo ddengem bozulduu uyudugumdan bişi anlamıyorum

aaaaaaaaa masallah yaaaa, ayyyyyyyy insallah seninkini de yarin ögreniriz kuzum yaa insallaaaahhhhhhhh, negatif cikarsa da üzülmece yok tamam mi??? insallah pozitif cikar hayirlisiylaaaaaaaaa

fistikiiimmmmm hosgelmissen be yaaa
hoş bulmuşum be yaa regenim sen nassın be yaa? seksenleri izleyenlerdensin sende sanırım bizim gibii
he vallaa az diilimdir
bide basakla merveye cagırayım

nasılsın nazooo
merveyi çağırmana gerek yok ben geldim ya o kokumu alır damlar b 15-20 dakkayaa
gel annem bi öpeyimm

kız benım kocısde erkenden uyudu yanacaktımda kım banyo olcak dıye ellemedım

öp hadiii valla bende netcem bilmiyom yarında aşkım öğlen gidip akşam gelcekmiş biz bide ozaman yaparık kesin oof off ikide bi duş almasına sinir oluyom ama yaa :26:

benimde olur ara sırada bu seferki çok acıyor

annem tşk ettımde bu kolay olanı bende biliyorum benım ıstegım dısarda yapılan gıbı poatatesı oldugu gıbı fırın ızgarasının uzerıne koyup pısereem demi icini biliyorum

mangalda nasıl olur acaba patates sonrada kumpir yaparsın közlendikten sonra çünkü biz mangalda patates közlüyoruz çokta güzel oluyor gerçi biz küçüklerinden közlüyoruz ama illa büyük olacak diyede bi kaide yok kumpir

aynen valla yaa bende düzene sokmaya çalışıyom erken yatiim erken kalkayım diyom ama bi türlü olmuyooo oof off napcees böyle yaa :26:

nazom közde cok güsel olurda ben közü nerde bulcam ayy

canım öle içi pişmeyebilir annem hep tavada pişirirdi benim çok güzel pişiyo öyle arada çeviriyon yarım saat falan pişiyodu heralde belkimde daha fazlaaa kısık ateşte pişir bakalım bi cidden aynı öbür kumpirler gibi oluyo dene bak bi istersen

haklisin canim yaa.. bana da öyle oluyor sanki alistik artik, pozitifi görsek inanamicaz

ayyy canim benim bat geliyor yaa dimi :18::18::18: aklimdan cikiveriyor sohbet ederken, yataga gidince ya da yalniz kalinca geri geliyor

yok canim niye pisaman olayim ne süzel bi gün gecirmissin spor da yapmissin oh... bundan iyisi can sagligi..

iyi geceler canimcim...

yok kuzum yaa izlemiyorum güzel mi o dizi??? basindan bakmaim ya simdi üseniyorum bütün bölümlere bakmaya

aynen valla yaa bende düzene sokmaya çalışıyom erken yatiim erken kalkayım diyom ama bi türlü olmuyooo oof off napcees böyle yaa :26:

ne olcak bilmiyorum canım ya sabah uyandıgımda uykumu alamıyorum offf:26::26::26::26::18:

neysem kızlar ben cıkıyorum size iyi geceler öptümmmm

evet yaa közdekinin tadı başka olur közde süt mısırınada bayılıyom yaa ama bak mesela benim soba kuzineli kuzinesine attımmıda çok güzel oluyoo

tavada kabugunu soymuyoruz demı yag ne eklemeden kısık ateesde:44::44:

nazom közde cok güsel olurda ben közü nerde bulcam ayy

mangal yakabiliyorsanız balkonda yapabilirsin

ne olcak bilmiyorum canım ya sabah uyandıgımda uykumu alamıyorum offf:26::26::26::26::18:

iyi geceler

evet yaa közdekinin tadı başka olur közde süt mısırınada bayılıyom yaa ama bak mesela benim soba kuzineli kuzinesine attımmıda çok güzel oluyoo

aaa bak kuzinede güzel közlenir tadından yenmez bizde köye mısır zamanı gittikmi ateş yakarız mısır patates közleriz süper oluyor

evet yaa çok güzel bayılıyoz biz kocişimle o diziyee komik bayaa

valla bende aynen öyle gece yatmak bilmiyom sabahda kalkmak bilmiyom 4te 5te yattıysam öğlen 2ye kadar falan uyuyom resmen yaa kaldıramıyom yoksa kafayıı

ah hoş geldin bebeğiim dimedimmi len sizee ben geldim mervede kokumu alır 15-20 dakkaya damlar diyeee nasılda bildim yaa müneccim olcak insanım ahahayt
mangal yakabiliyorsanız balkonda yapabilirsin

iyi geceler

aaa bak kuzinede güzel közlenir tadından yenmez bizde köye mısır zamanı gittikmi ateş yakarız mısır patates közleriz süper oluyor
evet yaa süper oluyo vallaaa
tavada kabugunu soymuyoruz demı yag ne eklemeden kısık ateesde:44::44:

evet kuzum sadece yıkayıp soymadan falan pattisleri tavaya koyuyon kapağınıda kapatıp kısık ateşte pişiriyon arada çevirerek okadaaar aynı tavada kestane közler gibim yapılyoo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…