been ben ben biliyooom
istersen kolay kumpir tarifide verebilirimbende canım istedide bu akşam yaptım kolayınııı
Zaten pattisi fırında nasıl pişirceğini anlatmışlar sonrasındada naapcağını bunun bide tavada pişeni var yıkayıp bi güzel teflon tavaya atıyosun kapağını kapatıyosun kısık ateşte bi güzeel iyicene pişiriyon fırından daha çabuk pişiyo hemde güzel oluyo vallaa
Kolay kumpirede gelince patatesleri ister soymadan bütün haşla dahada çabuk olsun istersen soyup büyük büyük doğrayıp öyle haşla sonra onlar çatalla yada blendırla ez tereyağını kaşarını tuzunuda koyup ocakta accık pişirerek karıştır kıvamına gelsin tabağın yada kasenin alt kısmına pattis püresini koy üstünede hazırladığın rus salatasını koyarsın iştekolay ve pratik oluyo oo bu arada rus salatasınıda işte havuç bezelye pattis bunları haşla bol kornişon turşusu doğra isteğe göre haşlanmış mısır sosis vs. herbişeyi koyabilirsin turşusunu bol koy ama canım
iyilik güzellik canim sagolasin.. esim film izliyor ben de kactim yaniniza geldim ama bu oda soguk ellerim cok üsüdü yaasen naptin günün nasil gecti??
hoş bulmuşum be yaa regenim sen nassın be yaa? seksenleri izleyenlerdensin sende sanırım bizim gibiiaaaaaaaaa masallah yaaaa, ayyyyyyyy insallah seninkini de yarin ögreniriz kuzum yaa insallaaaahhhhhhhh, negatif cikarsa da üzülmece yok tamam mi???insallah pozitif cikar hayirlisiylaaaaaaaaa
fistikiiimmmmm hosgelmissen be yaaa
he vallaa az diilimdiraz değilsin
merveyi çağırmana gerek yok ben geldim ya o kokumu alır damlar b 15-20 dakkayaabide basakla merveye cagırayım
nasılsın nazooo
gel annem bi öpeyimm
kız benım kocısde erkenden uyudu yanacaktımda kım banyo olcak dıye ellemedım
ayy inş günümü beklemek istiyorum ama zaten varsa yarında cıkar diyi düşünüyorum yoksamda bi an önce gelsinde bende artık dok gidip esımde kendıdme baktrcam
üzülmem artık alıstım sankım
ayy gecen kocısınde cıkmısdı kulagın arkasında nohut gibi bişi acıyodu sanırım gectıı
annem tşk ettımde bu kolay olanı bende biliyorum benım ıstegım dısarda yapılan gıbı poatatesı oldugu gıbı fırın ızgarasının uzerıne koyup pısereem demi icini biliyorum
kızlar ben erken yatmak ıstıyorum ama yatamıyorumuyku duzenı dıye bısı kalmadı yaa zaten kocıs geceye gecıyo ddengem bozulduu uyudugumdan bişi anlamıyorum
benimde olur ara sırada bu seferki çok acıyor
mangalda nasıl olur acaba patates sonrada kumpir yaparsın közlendikten sonra çünkü biz mangalda patates közlüyoruz çokta güzel oluyor gerçi biz küçüklerinden közlüyoruz ama illa büyük olacak diyede bi kaide yok kumpir
annem tşk ettımde bu kolay olanı bende biliyorum benım ıstegım dısarda yapılan gıbı poatatesı oldugu gıbı fırın ızgarasının uzerıne koyup pısereem demi icini biliyorum
ayy inş günümü beklemek istiyorum ama zaten varsa yarında cıkar diyi düşünüyorum yoksamda bi an önce gelsinde bende artık dok gidip esımde kendıdme baktrcam
üzülmem artık alıstım sankım
ayy gecen kocısınde cıkmısdı kulagın arkasında nohut gibi bişi acıyodu sanırım gectıı
battaniyeye sarın güzelcene üşütme bak daha bebek yapacan ve bat da yakın ona göre dikkat et kendine
ben bugün 11 de kalktım evi toparladım sonra
12 de kahvaltı yaptım
sonra oturdum yeğenim gelene kadar 3 te geldi film açtım elişi yaptım
sonra 45 dakika spor yaptım
sonra tam oturdum tel geldi 45 dakika kadarda telde konuştum
sonra yine biraz daha oturup elişimi yaptım sonrada yemek falan akşam oldu
sorduğuna pişman etmedim inşallah
kızlar ben erken yatmak ıstıyorum ama yatamıyorumuyku duzenı dıye bısı kalmadı yaa zaten kocıs geceye gecıyo ddengem bozulduu uyudugumdan bişi anlamıyorum
hoş bulmuşum be yaa regenim sen nassın be yaa? seksenleri izleyenlerdensin sende sanırım bizim gibii
he vallaa az diilimdir
merveyi çağırmana gerek yok ben geldim ya o kokumu alır damlar b 15-20 dakkayaa
öp hadiiivalla bende netcem bilmiyom yarında aşkım öğlen gidip akşam gelcekmiş biz bide ozaman yaparık kesin oof off ikide bi duş almasına sinir oluyom ama yaa :26:
aynen valla yaa bende düzene sokmaya çalışıyom erken yatiim erken kalkayım diyom ama bi türlü olmuyooooof off napcees böyle yaa :26:
benimde olur ara sırada bu seferki çok acıyor
mangalda nasıl olur acaba patates sonrada kumpir yaparsın közlendikten sonra çünkü biz mangalda patates közlüyoruz çokta güzel oluyor gerçi biz küçüklerinden közlüyoruz ama illa büyük olacak diyede bi kaide yok kumpir
canım öle içi pişmeyebilir annem hep tavada pişirirdi benim çok güzel pişiyo öyle arada çeviriyon yarım saat falan pişiyodu heralde belkimde daha fazlaaa kısık ateşte pişir bakalım bi cidden aynı öbür kumpirler gibi oluyo dene bak bi istersen
nazom közde cok güsel olurda ben közü nerde bulcam ayy
ne olcak bilmiyorum canım ya sabah uyandıgımda uykumu alamıyorum offf:26::26::26::26::18:
neysem kızlar ben cıkıyorum size iyi geceler öptümmmm
evet yaa közdekinin tadı başka olur közde süt mısırınada bayılıyom yaaama bak mesela benim soba kuzineli kuzinesine attımmıda çok güzel oluyoo
evet yaa çok güzel bayılıyoz biz kocişimle o diziyee komik bayaahaklisin canim yaa.. bana da öyle oluyor sanki alistik artik, pozitifi görsek inanamicaz
ayyy canim benim bat geliyor yaa dimi :18::18::18: aklimdan cikiveriyor sohbet ederken, yataga gidince ya da yalniz kalinca geri geliyor
yok canim niye pisaman olayim ne süzel bi gün gecirmissin spor da yapmissin oh... bundan iyisi can sagligi..
iyi geceler canimcim...
yok kuzum yaa izlemiyorum güzel mi o dizi??? basindan bakmaim ya simdi üseniyorum bütün bölümlere bakmaya
ne olcak bilmiyorum canım ya sabah uyandıgımda uykumu alamıyorum offf:26::26::26::26::18:
neysem kızlar ben cıkıyorum size iyi geceler öptümmmm
ah hoş geldin bebeğiim dimedimmi len sizee ben geldim mervede kokumu alır 15-20 dakkaya damlar diyeee
evet yaa süper oluyo vallaaamangal yakabiliyorsanız balkonda yapabilirsin
iyi geceler
aaa bak kuzinede güzel közlenir tadından yenmez bizde köye mısır zamanı gittikmi ateş yakarız mısır patates közleriz süper oluyor
tavada kabugunu soymuyoruz demı yag ne eklemeden kısık ateesde:44::44:
belinay bak mervede çağrına kulak verdi geldi
yada bengisuyun kokusunamı geldi desem:44:
bi başak gelmedıkız merve suratın nıden asık annem ne oldu kızlar etrafı topayım cıkıyrm yataım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?