Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Şimdi eşten eşede fark var canım senin eşinin ilgisini çekiyo demekki o cici şeyler
Benim eşim fazla farketmez işte onları umursamaz olduğu için onu bile görmez

Kız yapıyorum ne şebeklikler ne şirinlikler ohooo
Bi beişimiz olaydı aslında onunla ilgilenirdik oyalanırdık
Sevgimiz ilgimiz ikiye bölünürdü demii

slm kıslarrr amaniiinnn ortalık karışmış hemi aynı sorun bende de var napalım valla ben evlendiğimizden beri yontuyorum yontuyorum aynı amannnn :18::18::18:

Ya seni benim ikiz kardeşim felan mısınnn
Tam ben bu konuyu açacaktım bizimde burada arkadaşalrımız var
Anlatıyorlar muma çevirmişler herifleri
Parmaklarında dolandırıyorlar birgün dayanamadım
Sordum nedir bacılar bunun sebebi hikmeti dedim
Accık banada söyleyin uygulayım dedim
Kızlar da Yatakta canım bu işin sırrı dediler
Ya gerçketnede senin dediğin gibi benim eşimde öyle biri değil
Erkekten erkeğe değişiyo bu Yatak kısmı

slm kıslarrr amaniiinnn ortalık karışmış hemi aynı sorun bende de var napalım valla ben evlendiğimizden beri yontuyorum yontuyorum aynı amannnn :18::18::18:

kis senhamis misiiinnnn??? ben de ne zamandir göremiyorum snei hatta sen topikteyken test yapip yapmadigini sormustum ama sen cabucak cikmistin görmemistin galiba mesajimi.. cok da sIk gelemedigim icin karsilasamadik.. ayyyyyyyyyyy hayirlis ugurlu olsun saglikli bi hamilelik gecirmen dilegiyle canim benim

valla ben de yontuyorum, benim bicagim körerdi ama herifte halen tik yok desem yeridir

Hoşgeldin canım heç sorma yontma taş devrinde hissediyorum kendimi

aynen canım o yüzden ben artık yontmayı bıraktım. bu arada evet cnm hamileyim görmemişim yazdıgını yoksa cevap verırdım

ruh ikizi olabilirz tatlim iste demek istedigim de bu.. hani cok acik anlatamiyorum ama anladin sen bazisi icin öyle ama bizimkiler icin öyle degil maalesef erkekle ilgili bi durum ama isine yarayan arkadaslar adina cok mutluyum yaaa ellerinde biz koz var en azindan.. öylesini yönlendirmek daha kolay oluyor.. benimkinin burcu balik ben artik burcuna bagliyorum ama ben de tam tersi akrebim yani arada uyusamadigimiz noktalar oluyor ama kismet degilmis diyorum benim adam öyle olsa varya hergün bi hikaye dökerim de ortaya ya böyle cicili bicili seyler aldim da hani degisik degisik, adam ne dedi biliyor musun??? ne gerek vardi da para verdin bunlara, bi ise yaramiyor zaten

aynen canım o yüzden ben artık yontmayı bıraktım. bu arada evet cnm hamileyim görmemişim yazdıgını yoksa cevap verırdım

hani ben sana dmeistim ya test sonucunu ben anca aksama ögrenirim isten gelince diye, gelince baktim sen burdaydin gecmiste de bir sey bulamadim, sonra sana yazdigimda sen cikmistin galiba.. ben de düsündüm belki negatif ciktiysa morali bozulduysa yazmak istemistir diye üstelemedim.. ama cooooooooooook sevindim senin adina canim yaa.... hayirlisiyla kucagina da al insallah

napsak acaba biz bu yontulmamis adamlarla, yontma tas devrini yeniden mi acsak???

:18::18: ayyy al benden de o kadar arkadaşım hiiiçç burcuna bağlama alakası yok yapı meselesi benimkide akrep burcu mesela ama az cok tahmın edersın nasıl olduklarını ama benim kocişle uzaktan yakından alakası yokk dediğin gibi amortiii meselesiii

mrb anneler ve anne adaylari gecen pko bölümündede sordum pko olma ihtimali olamazmis dediler bide size sorim bi acaba belirti olabilrmi benim 4 haftadir sag yumurtaligimda bi batma var arada sola gecior ayagimi hep sicak tutarim hatta su torbasi koyarim üsümesind ye havada ztn günesli cok sicak burasi ama 2 hafta önce adet oldum agrilarim gecmedi dr 7. aya anca randevu verebilecegini söyledi sizce ne olabilir???

valla benimki düşkün sayılır ama bana düşkün tabi yoksa hiç öyle başkalarına bakayım edeyim çapkınlıkla falan işi yoktur gözü benden başkasını görmez göstermemde zaten ona fırsat vermiyom mesela ne zaman evde olsu biz genelde hep yaparız bazen günde 23 bile olabiliyo bende eşimi zaten genelde bi gün görüyom bi gün göremiyom hasret kalıyoz birbirimize iş oraya geldimi uyku muyku kalmıyo tabi onda giderim değişik kombinezonlar falan giyip geçerim karşısına veyaa içime gene seksii çamaşırlar giyip üstünede seksii bi dekolteli mini falan elbise giyip geçip otururum yanına o anlar zaten amacımıda hemen zaten dayanamazda ben biraz cilve yaparım veyaa ben başlatırım bazen normal yanağını öper gibi yaparım hafif huylandırırım fakan zaten hemen tava gelir oda kendi dayanamaz zaten hoop halveteee ondada zaten ateşli falan şaapmaya çalışırım adam bazen bidaa ister falan ondan sonra biraz dinlenip yaani illa onlar isteyecek diye beklememek lazım kendiniz öyle alıştırın yaa o 1 hafta sana el sürmedi diye sen bi atak yap niye ondan bekliyon hep accık dötünüzde dolandırmasını bilceeniz alıştı adam şimdi habire halvete adet zamanı bilem ne zaman bitcek diye dötümde dolanıyoo sulanıyo falaan ikide bii bence herşey kadında bitiyo arkadaş kocam ilgisiz gözü dışarda diye kimse söylenmesin sen dötünde dolandırmasını bilicen onun

Yok bacım burçla murçla alakası yok ben balığım o yay:)
HahahhaaSende kendim için aldım senin için değil deseydin
Evet şanslı gerçektende o arkadaşlar
Ama kısmet hayırlısı yinede seviyorum eşimi
Ama bazen patlak verebiliyor ilişkiler
Normal bu Rabbim beterinden esirgesin

hatırladım canım seniii güzel dileklerin için çokkkk teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder inş . yontma taş devri hiç kapanmadı ki canım erkekler oldukça yontma taş devri bitermii

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hele de akrep erkegi????? burclarin en düskünü... nerde okuduysam akrep erkegi cok ama cok düskün, akrep kadini da bu durumu kullanmayi iyi bilir yazar.. vallahi kuzum sana da amorti vurmus o zaman tamamen kisilik meselasi yaa haklisin gercekten.. he bir de yorgunlukla da alakasi yok,söyle ki; benimki hep yorugunlugunu bahane eder, yumurtlama degilse calisma yapmayalim der.. bu hafta komple izinliydi evdeydi yine de diger haftalardan farki yoktu.. napalim yapcak bir sey yok...

en iyisi gidip ben yatayim yaaa kivrilayim kocamin ynaina kardes kardes yatariz artik hadi iyi geceler size. hos sohbetler...

baak bebeğim illa seksii çamaşırlar vs benimkide öyle okadar düşkün diilki ama şööyle süslenip püslenip geçsen karşısına iki sırnaşsan cilve yapsan hiç bi erkek dayanamazki bunaa sen bence çıkar yatağın altına attığın o cicilerinii bıcını al kokularını sürün saçını başını yaap içine giy o cicileri dekolteli elbise badi vs. giy içindeki çamaşırlarında hatta biraz gözüksün gezin bakalım ortalıkta bi varmıymış ilgisi yokmuymuş görürsün hiç bi erkekte niye giydin demez evde başbaşa eşine vücudunu sergilemeyecen onun için süslenmeyecende kime süslenecen aksine hoşuna gider önce fazla yüz verme az kur falan yap sonra takılır o ağına kendiliğinden canım alıştır len kocanıı senin elinde herşey sen evde nasıl geziyon onu anlat bakem sen bi önce

Boşver canım amaann hayırlısı ne yapalım kader kısmet
Hadi sana iyi uykular Allah Rahatlık versin hakkını helal et canım benim
Kafanı şişirdim seninde iyi geldi ama böyle konuşmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…