Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kuzucum cok haklisin, demek istedigim zaten sana olan düskünlügü bi de o ise... yani sapikca etrafa bakinmasi degil kesinlikle.. ama gercekten erkek istemeyince ne yaparsan yap olmuyor inan bana o el sürmedigi bir hafta neler yapiyorum ama yok islemiyor.. bazen diyorum sanki erkek olan benim öyle anlatayim sen anla yani.. diyorum üşenenin cocugu olmaz diye ama i-ih... gercekten bu anlatmaya calistigim durum anlatilmaz yasanir.. ama senin durumuna cok sevindim acikcasi, hep böyle atesli atesli ömür boyu gider insallah

haklisin canim cok sükür böyle gicikliklari olsa da kötü huylari yok buna sükür gercekten...

aynen canım hemde akrep amannn takmıyorum valla artık .hade sana ii uykular cnm

Boşver canım amaann hayırlısı ne yapalım kader kısmet
Hadi sana iyi uykular Allah Rahatlık versin hakkını helal et canım benim
Kafanı şişirdim seninde iyi geldi ama böyle konuşmak

ne hakki canim sanki karsilikli dertlesip dinliyoruz birbirimzi tabiki helal olsun sen de helal et.. hic de kafami sisrmedin, hatta bigün yine dolarsak ( insallah olmaz) acariz bi topik booool bol konusuruz bu konulari genis bi vakitte..

Kız gülme ama bazen mememi bile açıp karşısına geçerim sapıklık yaparım
Tahrik olsun diye.evde paspal gezmem sürmemi çekerim dişimi fırçalarım saçlarımı tarar papatyalı tacımı takarım
güzel eşofmanımı giyerim
Parfümümü sıkarım onun için olmasa bile kendim için illa yaparım bunları rahat edemem yoksa
Bacım ben bunları yapalı çook oldu o ilk aylardaydı geçti artık onlar

neyse kizlar ben bu sefer kactim sirtim acayip agridi gözlerim kapanyior.. tekrardan iyi uykular hepinize

ay bu arada konu da cok güzeldi, kopaymiyorum sizden de bi türlü ama napayim

Son düzenleme:

kız sen onları bi evde giy bakalım bi salın gez ama accık dekolteli falan olsun niye aldın diyebilicekmi yoksa benimkide der niye alıyon bissürü kıyafetin var falan diyee mesela mini bi elbise alıyodum nasıl giyicen bunu dedi bende evde sana giyicem aşkım didim tamam ozaman dedi herif direk yaa yoksa tabiyki para gidiyo diye gereksiz derler ama şööyle bi salının o kıyafetlerle evde onun için süslenin bişiicik diyemezler ayool

ne hakki canim sanki karsilikli dertlesip dinliyoruz birbirimzi tabiki helal olsun sen de helal et.. hic de kafami sisrmedin, hatta bigün yine dolarsak ( insallah olmaz) acariz bi topik booool bol konusuruz bu konulari genis bi vakitte..

Aman bidaha olmasınnnnnnn
Daha geniş bi vakitte konuşuruz inşallah canım
İyi geceler tekrardan

neyse kizlar ben bu sefer kactim sirtim acayip agridi gözlerim kapanyior.. tekrardan iyi uykular hepinize

ay bu arada konu da cok güzeldi, kopaymiyorum sizden de bi türlü ama napayim

Tekrardan denk gelip görüşürüz inşallah
Kop bacım kop kocanın yanına kopp

yaa ne güzel sohbet ediyoduk yaa gitmeseydiin annem onları yontmak inan sizin elinizde yoksa benimkide öyle diildi hiç önemsemezdi bütün 1 hafta pijamayla gezeyim ses etmez ama ben kendim eşimin gözünü açıyom vallaa eşim boğa erkeği ben başağım boğalar babamdanda biliyom çok içine kapanık olurlar duygularını kolay kolay belli etmezler eşimle tanıştığımda çok çekingendi bende bi açıldı bu açılış o açılış bide ilk sevgilisiydim oyüzdende çok düşkün bana biçok şeyi bende yaşadı ben öğrettim anlıycağınız herşeyi ona yoksa şeyine düşkün falan diildi adam bana doyamaz oldu öyle öyle yapa yapa yaa yoksa senelerce öyle bi başına yaşamışasker adam ne kadar düşkün olabilirdiki ben açtım onun gözünüüü

Adamına düşmemişsin canım sen Bak maşallah senin eşin çok uysal
İnşallah hep böyle gider evliliğiniz.O kadar değişik erkekler varki
Tabi kimse 4'4 lük değil ama ne bileyim işte kader bu işler
Bide evliliğin ilk yılı çok farklı oluyo
İkinci yılında dahada duruluyor iki tarafda

Bacım sende hamilesin şimdi hormonlar tavan yapmıştır
Böyle konuşuyoruz ama canın çekiyomu eşin evdeyse saldırabilirisn

yok bacım aman almıyım , artık işim yok senle diyorum kendimi cok pis kullanılmış hissediyorum ama diyo ohh olsun ben cok kovaladım onu zamanında heheheh

yok bacım aman almıyım , artık işim yok senle diyorum kendimi cok pis kullanılmış hissediyorum ama diyo ohh olsun ben cok kovaladım onu zamanında heheheh

Mide bulantın yada kokulara karşı hassaiyetin arttıysa
İstemezsin bence ayy hiç çekilmiyo o anlarda ben hatırlıyorumda

aynenn canım valla hiç çekilmiyo bide düşük riski olur die korkuyorum dr bi gideyimde sonrasında bakcezz

Evet insan korkuyo değil ilişkiden Ne bileyim bi tabak bile kaldırsam bir şey olur mu acaba diyorum ben
Kaybetmek çok kötü hep korku kalıyor insanda
Aman bebişşimin sağlığı daha önemli

Bengisuuuu kız dünkü incir yanığı ne oldu hallettin mi tencereyiiii

h.b canımm ssen nasılsın
bende iyiyim canım ders veriyom kızlaraa
tabi canım neyseki kötü alışkanlıkları yok allaha şüküür valla benimkide hiç öyle diildi kız adam bi tadıma baktı doyamadı sonraam cidden bak daha önce öyle şeylerde yaşayan biri olmadığı için yapmasa onun içinde fark etmezdi haylaa ama şimdi alıştı ya hep istiyoo bende tabi hep tahrik ediyom adamı o ayrı meselee mesela bazen sabah geldi uyuycak ya dötüme dayanamaz hiç bi güzel sarıldırırım kendime dönerim dötümü dayarım ona elinide alır göğsüme falan koyarım sonra adam doğru duramaz tabi başlar okşamaya falan uyuycağı varsada uyuyamaz hoppaa atlar üstüme kız az diilim ben herifin gözü dışarı gitmesin diye yapmadığım yoktur bide bura tatil yeri her yer cıbır dolu ben eşimi ihmal etsem yapmasam o işi adamın gözü yoksada kayar turistere bilmem neleree işi sıkı tutmak lazım vallaa :26:

len evde neen eşofmanla geziyon seen makyaj falan önemli diil asıl önemli olan giydikleriin hiiçmi mini eteğin dekolteli elbisen badin neyim yok len seniin bende onlardan bol bişii yok valllaa eşime giymeye ayrı kıyafetim vardır dışarda gezmeye daha kapalı ayrı kıyafet vallaa hele şimdi havalarda düzeldi ya allaaah tamam artıkın giyer giyer çıkarım habire seksüü cici elbiselerimi falan zaten giymeye başlamıştım havaların düzelmesiyle gömlek falanda güzel tahrik ediyo bak erkekleri dekolte açın bi ordan sonra içinizde seksii çamaşırınız olsun görünsün ben mesela bugün kırmızı gömlek giydim açtım düğmelerinide mal meydandaydı yaani

Kız ben donuyorum zaten kombiyi açıyorum 60'a ısınmak için 3 kat giyiniyorum bazen
Çokk üşüyorum çünkü
Bide kıçımı açıp mı gezecem evde Aman yok hele bi yaz gelsin daha iyiii vallaa
Yazı özledim

Yaaa yazz gel artıkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…