ay ilahi yaa alemsin vallaaaBacım sende hamilesin şimdi hormonlar tavan yapmıştır
Böyle konuşuyoruz ama canın çekiyomu eşin evdeyse saldırabilirisn
haklısın canım vallaa genelde öyle oluyo ama bildiğim tek şey erkeği yatakda kesinlikle ihmal etmeyecen boş bırakmayacan adam istediğinde yok baişım kıçım ağrıyo diye geri çevirmeyecen adam soğuyo ondan sonra ilişkidenAdamına düşmemişsin canım sen Bak maşallah senin eşin çok uysal
İnşallah hep böyle gider evliliğiniz.O kadar değişik erkekler varki
Tabi kimse 4'4 lük değil ama ne bileyim işte kader bu işler
Bide evliliğin ilk yılı çok farklı oluyo
İkinci yılında dahada duruluyor iki tarafda
Bengisuuuu kız dünkü incir yanığı ne oldu hallettin mi tencereyiiii
Kız ben donuyorum zaten kombiyi açıyorum 60'a ısınmak için 3 kat giyiniyorum bazen
Çokk üşüyorum çünkü
Bide kıçımı açıp mı gezecem evdeAman yok hele bi yaz gelsin daha iyiii vallaa
Yazı özledim
Yaaa yazz gel artıkkkk
Ben namazımı kılıp yatayım uykum varrr
tmm haydi kızlar uykuya cümleten hayırlı gecelerr
Hadi sende uyu artıkın
kızlarrr nasılsınız bi bakem dedim sizlere...
bende kırmızı kart yedim fena sancılıyım ama sağ bacağıma wuruyor resmen aksıyorum yürürken
buayda bitti ....kısmett...
bende sasırdım ya
bugun bı konuda arkadas 2 nisanmıs bat 4 gun kala test yapmıs silik falan cıkmıs kan da yapmıs degerı baya yuksek cıkmıs ne gusel 4 gun kala
hamıs oldugu ogrendı bende sabah yapcm:18:
ah be canim amaaaannnn bu kocalar yok mudaha dün sabah benimki anasiyla beni takti birbirimize sonra bi telefon gelmesiyle firladi gitti biz kaldik kaynanayla basbasa bazen gözüme baka baka yalan söyler.. sükretsem mi yoksa kahretsem mi bilemiyorum ama benim de bi özelligim var yalani aninda yakaliyorum, bi ipucum olsama bile hissedioyrum ve polislerin capraz sorgusu gibi lafa tutarak cikariyorum.. diyorum ki ya neden yalan söylüyorsun??? bir de gecip karsima güler... almanyadayim ben canim, beni aldi getirdi buraya, resmen atti ortaya ne b.kun varsa ye der gibi dra bile götürmedi ilk bebegim düstü benim ve düsügüm bu ve ailesi yüzünden oldu yaptiklari sevgisizlikten degil kesinlikle, bilmediklerinden kadin ruhundan anlamadiklarindan ya da aileden görmediklerinden.. üzülme sen, esinin sucu nedir bilmyiorum ama hepsi asagi yukari benzer seyler yapiyor anliyorum seni.. benimki de beni hic anlamaz bir de karsima gecip hakli hakli laf söyler
yaa ne güzel anlatmışsınaynı bennn
günaydin kizlaarr.. gece gec yatinca anca kalkabildimhaliyle adam kahvalti istiyor simdi.. sonra yine gelirim öptüm sizi kocaman
yok artik ayni konuyu tartismisiz resmenbenim kaynana da beni baltaliyo sene de iki kere gitmeyi isterim dedim diye bas bas bagirdi bana.. o da hep esimin yüzünden.. üzme canim kendini, kiymet anlasalar zaten derlerki, bizim icin her seylerini birakip geldiler.. biraz anlayisli olalim, onlar demeden biz teklif edelim derler.. ama nerde...
yok be canim neresi cok sey??? mesela para da degiiillll zaman da degil.. ne diyim aileden görmemisler iste.. aslinda cahiller yanlis anlama beni tatlim ama bi laf vardir etme cahille sohbet küstürürsün diye.. bu kaynana milletiyle sohbet bile edilmiyor, valla öyle bunaldim ki bu konu da topik acmayi bile düsündümamaclari ne, istekleri ne inan ben anlamadim.. bir de bana diyorki kaynana hanim, bizi cümle alem sevdi bi sen sevemedin yalniz konumuz aileme gitmek dedigi lafa bak.. cok sIk gidersem ailem ynainda kiymetim de olmazmis, millet de dermis ki: bu kadin niye cok geliyo kocasiyla bi sorunu mu var dermis.. cahil iste yaaa vallahi cahil... aman neyse canini sIkmayIm snein simdi.. demem o ki canim yalniz degilsin dünyanin neresinde olursan ol, kaynana da koca da bi yere kadar.. allah deger bilir insanlarla es etsin
Tam üstüne bastın ayağını kaldır canım
Benim kaynanamda çok cahil eskide kalmış bazı konularda
Güya bide avrupada yaşıyor şaşırıyorum hayret ediyorum
Son model giyinir ama kafa yapısı çoook eskilerde kalmış
Benim hiçbir hakkım yok hiç bir hakkım neden çünkü ben Gelinim
Çünkü Ben el kızıyım.Ya ben eşime çok değer verdim çok abarttım biliyorum
Ayağımı yıka der yıkarım banyo yaptırırm mantı aç der açarım ne bileyim yapmadığım şey kalmadı
Ben ondan çok şey istemiyorum ki
Aslında bu kadarda şımartmamak lazım valla kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyolar
canim keske sen de olsaydin aksam yaa... epeyce konustuk.. bengisudan tavsiyeler dinledik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?