Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bacım sende hamilesin şimdi hormonlar tavan yapmıştır
Böyle konuşuyoruz ama canın çekiyomu eşin evdeyse saldırabilirisn
ay ilahi yaa alemsin vallaaa ne çekcek kız sendee
haklısın canım vallaa genelde öyle oluyo ama bildiğim tek şey erkeği yatakda kesinlikle ihmal etmeyecen boş bırakmayacan adam istediğinde yok baişım kıçım ağrıyo diye geri çevirmeyecen adam soğuyo ondan sonra ilişkiden ööyle yaani yatakda mutlu olan erkekde daima dötünde dolanır zaten bebeğim sen bırak eşofmanlarınıda aradada olsa dediğimi yap bi dene bakalım sonucuda bana söyle helede romantik bi ortamda yemek hazırlar süslenir seksüü şeyler giyersen değme ilgiyeee
Bengisuuuu kız dünkü incir yanığı ne oldu hallettin mi tencereyiiii

canım şu an cam bitki çaydanlığım çöpte ne yazıkkii oda pek güzeldi biliyonmu kimbilir bidaa nasıl bulcam ondaan bak yarama tuz bastın yaaa

evet yaa bende özledim yazııı havalar buaralar çok güzeldi burda deniz mevsimi tam başlamasada yaz geldi denebilir bi bugün akşam yağmur yağdı okadar geri düzelir hemen inşallah yaa :26: yüzmeyi özledim beeen deniz ısınsın artııık :84:

Hadi sende uyu artıkın

ama benim uykum yookkii bebeğim sen benim didiğimi bi yap kocişine bi gün yaa hava güzel oldummu bigün seksii bişiiler giy süslen güzel yemekler hazırla romantik ortam falaan bi dene bakalım neler olcek neysem hadi iyi uykular bebeğim sanaa koccamaaan öpüyorum seniii hoşçakaal

selam hanımcıklar tünaydın iyi hafta sonları hepinize
Kalbinizdeki tüm dilekler gerçekleşsin

kızlarrr nasılsınız bi bakem dedim sizlere...
bende kırmızı kart yedim fena sancılıyım ama sağ bacağıma wuruyor resmen aksıyorum yürürken
buayda bitti ....kısmett...

hayırlısı canım geç olsun güç olmasın
sabırla zamanını bekle

bende sasırdım ya
bugun bı konuda arkadas 2 nisanmıs bat 4 gun kala test yapmıs silik falan cıkmıs kan da yapmıs degerı baya yuksek cıkmıs ne gusel 4 gun kala
hamıs oldugu ogrendı bende sabah yapcm:18:

selam canım testi yaptınmı merak ettim de :18::18:

yaa ne güzel anlatmışsın aynı bennn

günaydin kizlaarr.. gece gec yatinca anca kalkabildim haliyle adam kahvalti istiyor simdi.. sonra yine gelirim öptüm sizi kocaman

demezler demezler
o gurbet varya o gurbet gözü kör olsun

kaynana işte
ama valla gülesim geldi haa bizi cümle alem sevdi sen sevemedin
zavallılar herkes kendilerini seviyor sanıyorlar
benim kaynanaya sorsan dünyanın en iyi insanı kaynanası o
kendinden iyi kimse yok

bende senin gibiyim canım
ama geçte olsa şunu anladımki çok değer verince şımarıyorlar
ne oldum delisi oluyorlar

canim keske sen de olsaydin aksam yaa... epeyce konustuk.. bengisudan tavsiyeler dinledik

ay okudum okudum bayıldım valla
ama bende maşallah çabuk kandırırım kocişi
adam meyilli zati
bengisu doğru söylemiş iyi takdikler vermiş

başak hanımda dün gelmemiş.
abisi askere gidiyomuş sanırım
hayırlı teskereler

kızlar burda gündüz kimse olmuyomu yaaaa? bu aralar doğru dürüst nete giremiyrum takip etmeye çalışıyorum ne var ne yk diye, başakcıııım abin askere gitmiş hayırlı tezkereler göz açıp kapayıncaya kadar gelir inş... kızlar siz nasılsınız belinaycım sen test yapıcam yazmışsın sanırım dimi yaptınmı varmı güzel bi gelişme?
merveeeee kuzum yaaa akşam elbirliğiyle kocişini dövmüşsünüz aranız düzelmiştir inş. ben evde oturmaya keyif yapmaya hasretim siz evde olmaktan bbunalmışsınız bunun yokmu bi ortası yaaaaa (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…