Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Berra27 kimsin bacım kimliğini açıklaaaa gel selam ver oradan bakma

Aman gerisini hiç anlatmayayım biliyorsunuz zaten bak gene sinirlendim aklıma geldi

benim kocişim hep mis kokuyo vallaaa oyönden sorun olmuyo hiç pek özen gösterir çok titizdir kız vallaa kirlisi oldummu hiç toplamam arkasını sepete atar hep sonra gelir gelmez bıcısını alırtraşını olur rolonunu sürer öyle kahvaltı yaparız falan mis kocişim benim o yaaa özledim bak keratayııı
Kızzz git ne gözüm dışarda olacak allah allah tövbeee
hadi hadi yeme beniii dışardaaa kıvançla çınar diyince ağzının suyu aktıydııı

yani ben seninle değer kazandım demek istiyor çünkü beni ablama beni beğenmezki demiş ilk arkadaş olamadan önce

Nasıl faydası oluyormu ben 3 ayda bir şampuanımı değiştirirm
Geçen loreal kullandım çok güzel yaptı saçlarımı sonra yeşil sabuna döndüm
Şimdide bıoblas kullanıyorum

ben bioblast şampuanını kullanıyorum banyo sonrasında lorelin saç bakımını kullanıyorum
neyse ben çıkayım eşim geldi

Kız herhalde bizimkilerde bitli değil işten gelince duşunu alırda
Ama 13 14 saat dışarıda bacım yanında sigara içiyo bide arkadaşları aslında o sigara pis kokuyoo
Çok şükür kendi içmiyoda
Kız yok tövbeeeeBen edebimle evimde oturyorum bacım ne işim olur kıvançla çınarla kavakla

Çıkıyon mu gıııı tühh sohbet ediyorduk ne güzel
AY Bende çıkayım uykum geldii

Aman gerisini hiç anlatmayayım biliyorsunuz zaten bak gene sinirlendim aklıma geldi
ahahah sakit ol saakit git uyandır tepin üstünde ozaman
banada genelde aşkım hayatım falan diye hitap eder bazende hatun der hatun şunu getir bunu götür falan diyee bazen der öyle kızdırmaya beni

ahahah sakit ol saakit git uyandır tepin üstünde ozaman

banada genelde aşkım hayatım falan diye hitap eder bazende hatun der hatun şunu getir bunu götür falan diyee bazen der öyle kızdırmaya beni

Ya valla şu 12/12 bitsin yaa uff normal çalışma şeysine dönsünlerr
Uyy bazende horozlanıyorlar canımm

Canım fırında tavuk ve pirinç pilavı çektiii
Haa bide yanına cacıkkkk

he yaani bana değer veren beni değerli kılan sensin demiş kısacana haklısın hani bilmiyodun len manasınııı
kavakdamı vardı bidee uy daha yokmuyduuu şaka bebeğim zaten yaa bilmiyommu ben seniii haklısın valla bak o konuda neyseki bizimki nasıl oluyosa sigara kokmuyo pek yaa bak uzmanın biride içiyo halbuki arabada yanındaa pek sinmiyo neyseki heralde yaa yoksa naapardım bilmiyom hiç sevmiyom sigara kokusunuuu

Hee kavakta var
Bende sevmiyorum sigara kokusunu nefesimi kesiyor

Canım fırında tavuk ve pirinç pilavı çektiii
Haa bide yanına cacıkkkk

kız gece gece nerden geldi aklınaa yarına yapta ye kocişinle bebeğim yaa bende patlıcan kavurmasıyla tarhana çorbası yaptım bugün yarın için belkim yanına bulgur pilavıda yaparım yarın belli olmaz bakalım bide normal salata yaparım sarımsaklı yoğurtlu olmasınki salata ağzımız kokmasın sonra halvette iyi olmuyo bu arada demir içeren şeyler tükettiğinde yanında süt ürünleri çay tüketme kız demirini öldürür tavukla cacığı unut yaani

Hee kavakta var
Bende sevmiyorum sigara kokusunu nefesimi kesiyor

aynen vallaa hiç öyle ortamlarda falan duramıyom zaten kaçarım hemen çok etkileniyom ben lisedeyken arkadaşlarım hep içtiği halde ben uzak durmaya çalışırdım sonra doktor ciğerlerime baktıydı sen sigaramı içiyon bana demezmi bende yoo dedim hiç sevmem hatta didim kokusunu ozaman öyle ortamlarda bulunma didiydi zaten bulunmadığım halde nasıl olduda dolduysa artıkıın :26:

Hhahahhah kız niye öyle olmuş ALLAH aLLAH:44::26:

Gıı benim uykum geldii haa hadi görüşrüz bengisu öptüm seni Allah'a emanet ol canımm

ay yaa bak şimdik aklıma geldi size sormak yaa ayın 6sında benşm kocişimin doğum günü var yaa ne hediye alacağımı bi türlü bilemediiim bana yardım edin şööyle güzel orjinal bişiiler olsun aah ahh hamiş kalaydım en güzel hediye olurdu ne güzeel ama nerdee

bence güzel bi sofra hazırla sende şık bişeyler giy öyle parfüm yok gömlek saat bunlar baydı artık tabi almak istiyosan ufak bi hediyede alabilirsin pasta yap yada al sofrayı süsle süpriz yap ona başbaşa mutlu olun inş.

nisan sabahında herkese merhaba aha nisana girdik ankara ilk nisan yağmurunu yaşıyo şuan ben yağmuru severim ama ıslanmaktan hoşlanmam ve üstümün kirlenmesine dayanamam kendinize iyi bakın mutu kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…