Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydın kızlar ben evime döndüm tatil bitti......... şimdi işteyim tatilden sonrada iş hiç çekilmiyor sizler nasılsınız

başakcım hamileymiş gözün aydın canım inan çok sevindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı ve sorunsuz bi hamilelik geçirmeni dilerim canım menim

ahahah sakit ol saakit git uyandır tepin üstünde ozaman

banada genelde aşkım hayatım falan diye hitap eder bazende hatun der hatun şunu getir bunu götür falan diyee bazen der öyle kızdırmaya beni

kız benimkide güloo der .bende alışmışım adama gülüm diom negülü diken diken:)

kendi kendine nazar edicek deli kız sonra zor duyacan bu sözleri....

günaydin kizlar... ya gec yatinca sabah da uyanamiyorum.. artik gec yatmicam

yok canim henüz gelen giden kapiyi calan yok.. 5ine kadar yolu var benimkinin sende durum nedir???

bendede yok benım hıc geckmedım son aylarda hatta hep erken oludum gecen 2 oncemı ne test yapmıstım tek cızgı kafam cok karısık ol aksam olayımda barıı bosa hayal kurmayayım

öle kadınlar aciz mutsuz mutlulukları bozan çok iğrenç allah korkusu olmayan kişiler benim başımada geldi bacılar bi baktım eşimde ekli bi bayan hanfendi ne yazıo baksen harun seni arıorum ama açmadın arkadşaım yanımdaydı yanlış anlar die açmadım yazmış.ben bunu gördüm yaa neler yaptım neler neymiş arkadaşının sevgilisiymiş arkadşı onu oyalıomuş kandırıomuş sanane olum sanane senmi idare edicen ben seni okadar aramıorum .bak bak bide benim hanım çok kıskanç ha sakın arama ben yeni face açarım ordan konuşuruz allah aşkına nasıl bişidir bu anasından emdiği sütü boğazına dizdim koptuk bitti gbi bişidi.affedemio insan sürekli aklın acaba görüşüolarmı da neymiş bide savunması beyimizin yardım ediomuş çok namuslu ailedenmiş arabasını kiralıorum paradamı kazanmım ozaman çalışmmım demezmi çalış istediğin kadar ben ykkken ne haliniz varsa görün dedim midm almıo seni dedim ne aradım ne sordum istanbuldaydım ama herşey,inden haberim oluodu allah ya bi yüreğim sıkılsın bi boku çıkıodu muhakkak şimdi ister tel olayı ister face olayı internet olayı nerey girse ne yapsa grüorum göz açtırmak yok ha dışarda biişi olursa allah ikisinide ıslah etsin diorum istiyosan onla ilişkji heycansa hiç önümü kpamada ben güselim hayatıma kaldım yerden devam edim onada gelmio ozaman bu hanfendi seni aramıcak yoksa giderim bizzat ben onu gömerim dedim.

hadiskocum beni de eklemissin yaaaaaaaaaa cok sevindirik oldum

günaydın canım ekledim tabi kız nie eklemim burdaki gacıların hepsi arkadaşım benim sende tabikine kimlerle sohebt etmişim kimler beğenmiş yazılarımı onalr ekledim daha derinlemesine bakaamadım

günaydın hanımlar bugününüzü umutlarla sevinçli haberlerle geçirmenizi dilerim güsel bigün oh hava mis gibi daha ne isterim tabiki bebek):

canim hepimizin basindan geiyor benzer seyler.. ben de yasadim bikac kez.. iste yuva kurmak kolay degil.. ceken de hep kadin oluyor.

bendede yok benım hıc geckmedım son aylarda hatta hep erken oludum gecen 2 oncemı ne test yapmıstım tek cızgı kafam cok karısık ol aksam olayımda barıı bosa hayal kurmayayım

valla ben test yapmaya cesaret bile edemiyorum artik :18::18::18::18: dedigin gibi geleceklerse gecikmeseler de bari yeni dönem uzamadan gelse.. yeni dönem yeni umutlar...

günaydın canım bizler iyiyiz sen nasılsın hoşgelmişsin insanın evi gibisi yoktur valla başak bombayı patlattı sra bizde bakalım beceremessem başaktan tiyolar alcim

kızlar ben cıkıyorum sonra görüsürzz
hadısko senınde yarın bat demı inş gelmez tatlım yaa
rabbım hepımızı hayırlı evlatlar nasıp etsın

oyyyy kuzummm hamişşş kuzummm inşallah sorunsuz rahat bi hamilelik geçirirsin canım benim bende bugün dra gidecem ikili test için bakalım belki cinsiyetinide öğreniriz..karnım çok hafif çıktı canım ama aynı kilodayım hala :) güzel haberlerini bekliyorum canım dr dan sonra

dünbi mevzu anlatmıştım yine sölim erkekler kadınlarını sahiplendikleri için nasılsa kaybetme korkusu olmadından başka yerlere yönelmeleri kendilerini tatmin etmeleri hani erkekler her dk seks düşünebildiklerinden hormonal yapıdan dolayı yönelmeleri daha basit oluo en büyük rol karşıdaki kancıkta oluo pardon çizgimden kaydım yine tühtüh buyüzden sizde vazgeçilmez oldunuzu onsuz yapabilcenizi göstermelisiniz şimdi eşim daha yakın bana her dk öpüo bazen ondanda şüphe etmior deilim aama rabbim içimizdeki kurtçukları şüpheelri alsın çok kötü bişi elinde olmuo insanın yani uzun lafın kısası kendinizi bi merdiven yüksekte tutun ki eşiniz ulaşılmaz oldunuzu bilsin gerektinde soğuk durabilmeyi yüz vermemeyi ama yerinde tabi birazda sözler etkili olabiliyor

günaydın canlarımmmm nasılsınız?
ben bugün çok heycanlıyım dra gidecem yine ikili test için cinsiyette öğrenirim belki bana dua edin kızlar herşey güzel olsun

kızlar ben cıkıyorum sonra görüsürzz
hadısko senınde yarın bat demı inş gelmez tatlım yaa
rabbım hepımızı hayırlı evlatlar nasıp etsın

inşallah gelmicek kovdum ben onları yüzsüzler yine gelirlerse nar çıbığıylen dövcem onların artık isim anası benim kırmızılar out fallikler in

günaydın canlarımmmm nasılsınız?
ben bugün çok heycanlıyım dra gidecem yine ikili test için cinsiyette öğrenirim belki bana dua edin kızlar herşey güzel olsun

rabbim gönlüne göre versn canım sağlıklı olsun cinsiyet çok problem değil ya kızya erkek olsun

rabbim gönlüne göre versn canım sağlıklı olsun cinsiyet çok problem değil ya kızya erkek olsun

amin canım benim yok cinsiyet önemli değil sadece kız mı erkek mi olacağını öğreneceğim için heycanlıyım bide ikili testim güzel çıksın diye dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…