Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çünkü dün akşam bi göründün sonra kayboldunda merak ettim bi sorunmu var diye
onlarda haklı aslında gelince bir iki saat uyusa sonrada sana vakit ayırsa ikinizinde gönlü olur

pazara giit gel sonrada yat uyu kolay geçmez yoksa o yorgunluk

gelınce dırek yemek yıyorz en fazla yarım aat sonra horul horul yatyoo hak verıyorumdaa ıste bazen tersıme gelıyo

yaa ben cok heycanlıyımm yaaaa :18::18::18::18: gelmdı kırmızılarr

gelınce dırek yemek yıyorz en fazla yarım aat sonra horul horul yatyoo hak verıyorumdaa ıste bazen tersıme gelıyo

cnm inşallah 9 ay boyunca da gelmez kırmızılarınn

kızlar ben çıkıyorum görüşürüz yine pazara gidip geliyimmm yoksa uyuyup kalıcamm

günaydın canlarımmmm nasılsınız?
ben bugün çok heycanlıyım dra gidecem yine ikili test için cinsiyette öğrenirim belki bana dua edin kızlar herşey güzel olsun

canım benim inşallah çok güzel çıkıcak test sonuçların sen kalbini bozma

ay tüm geçmişi talan ettim bu haberi bulabilmek için
başakcım tebriklerrrrr canım,rabbim sağ salim kucağına almayı nasib eder inşallah:124::124::124::124::124::124::124:

kardelencim nasılsın doğumada az bi zaman kalmış maşallah

yemeğini yediği gibi uyusa bir iki saat sonrada kalksa senle vakit geçirse
yaz geliyor ozaman gezmelere çıkarsınız belki

kızlar ben çıkıyorum görüşürüz yine pazara gidip geliyimmm yoksa uyuyup kalıcamm

tamam canım bende çıkıcam eşim izinli bugün az bakayım demiştim hadi görüşürüz

inş tatlım

yaz gezerızde kısın ıste balkona cıkmaz yatınca bıda kalkmaz zaten bende uyandırmam kıyamam

selammmmmm kızlar nassınız bakalım?

slm cnm

bende sabahtan okula gittim geldim benim küçüğün aile ile ilgili derse katılmam gerekiyomuşda dersimi yaptım geldim

dimi ama onlar bizim hayat arkadaşlarımız bende hiç kıyamam ona tabiiiiiiiii oda bana karşılıklı yane.............Akşamı bekle kavuşursun kocişine kıs bende bekliyom walla

dün bide icime battı geldese bı uyutsaydım sabah zor kalktıı oyüzden cok özledımm

canım patates kızartması uzerıne patlacan kabak bıner kzıartması ve domets sosuu nasıl cektıı:125::125::125::125::125:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…