Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

başaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkk tebrik ederim benim çatlak tenekemmm hamişmi oldun sen yaaa inanamıyorumm

valla kendim hamiş kalmış kadar sevindim inan ki allahım sağ salim kucağına aldırsın bitanem bize de dua et

benim topikte tebrik ediyo senii kızlar çok sevindilerrrrr

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız
off çok yoruldum ben yaaa
saçlarımı kurutayım geliyorum

başakcımm zıpırr arkadaşımm nasıl sevindim anlatamam yaa gözlerim doldu resmen bebeğim.. neden bu kadar şaşırdığımı bilmiyorumm haberini neşeden aldım ve alırr almaz atladım buraya..

bu arada şehir değiştirmeye karar verdim bide öle denicem bunda bi keramet var diye düşünüyorum

Rabbim sağ sağlimm kucağına almayıı nasip etsinn canımmmm kendine çokk çok dikkat ett en kısa zamanda görüşmek üzere ..

bizlerden dualarını esirgeme annem

Son düzenleme:
aşk olsun kızlar size bengisu ve sewince diyorum okadar selam nassınız dedik bi cvp yok

ayy ben çoktan uyumuşum

bensiz çay içiyosun hee al sindilerini ver barbilerimi

gel beraber içek anam

herkese selammm nasilsiniz kisslarrr..benim kirmizilar tam gununde tesrif ettiler ..nazemircim tam 1 nisan sakasi yaptilar surpriz olmadi yani 1 nisanda anca bole saka olur..kismet obur aylara artik...

serayımmmmmmmm kuzum nassın cnm?benimde geldi malesef boşverrrrrrrr önümüzdeki ay nasip olur belki

hg canım bizler iiiyis seni sormalı hehe o banada öle yapıo ne ağrı ne sızı aha olmmıcam diyorum çamaşıırımdan el sallıolar fallikler:)

üzülmeyin hakkınızda hayırlısı yeni ay yeni umutlar..

Huu huu kimse yok mu?

selam hoşgeldin biz varız olmamı

oh mis gibi kurut saclarini da gel

hee geliyom

ayy ben çoktan uyumuşum

gel beraber içek anam

hee geliyom

Hoşbulduk canım sağoll kız hadi kurutta gel ne kurumaz saçmış

ayy ben çoktan uyumuşum

gel beraber içek anam

hee geliyom

he gel hadi

Hoşgeldin bebeğim temizlki bitti mi?

hosbulduk canim benim sen de hosgeldin. bitti sayilir canim yarin üstünden gececegim yerler var o kadar.. simdilik bebis yok ev temizleyince duruyor, ama yavrucaklar gelince ne hale girer bilemiyorum bi misafir geliyor da cocuklu, ayyyy zor yaa...

Evet çok sevindik Allah tamamına erdirsin canım çok tebrik ediyorum

Ohhh börek neyli kız:)
Bende kocişi işe yolladım evi bi güzel süpürdüm derledim topladım geldim

peynirli börek
şehriye çorbası bu günkü menü bu kadar
hafta başı bende temizlik yaparım yoruldum valla
bide oğliş grip olmuş onu doktora götürdüm
kendimi zor yıkadım haaa

beydağlı selam nasılsın

regen evet çocuk olsun hiç bir şeyi koyduğun yerde bulamazsın

abboo benimkide gülom der

Hoşbulduk canım.Aman gelsinlerdeee sağlıcakla süs eşyalarımı kırsın
Çiçeklerimi koparsın.Mutfağımdaki çekmecelerden bir şey alıp balkondan atsın
Yaa olsada sevsemmm canım çekti dünde çekmişti vallaaaa mıcırsam ısırsamm kolundan yokk kıyamam amaa

beydağlı selam nasılsın

regen evet çocuk olsun hiç bir şeyi koyduğun yerde bulamazsın

evet canim yaa... arkadasin bebegi daha oturuyor, ama misafir gelmis cocuklu, yerde üclü mumluklari var camdan, tutmus kirmis birini ayyyy cok zor yaa annenin isi. hele de gittigi yerde cocugunu oturtmayanlari sevmiyorum ben yaa... gecen de arkadasa gittigimde bi bayan daha vardi 3 yasinda cocukla, cocuk televizyonun üstüne cikiyor, annesi bakiyor hiiiiiiiiiiiiiiicc tin yani, orali olmuyor, elin esyasina bir sey eder, hadi bunu birak cocuguna bir sey olur baksana.. yok yaa gözüm korktu simdi :18:

peynirli börek
şehriye çorbası bu günkü menü bu kadar
hafta başı bende temizlik yaparım yoruldum valla
bide oğliş grip olmuş onu doktora götürdüm
kendimi zor yıkadım haaa
Ohh daha ne olsun bacım ellerine kollarına sağlık afiyet şeker olsun
aAAa geçmiş olsun canım yaa iyi mi peki şimdi
Bahar geliyor ya havalar tuhaflaştı bi ılık bi soğuk

abboo benimkide gülom der

Deme kızz gerçekten mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…