Bende canım.görüşmeyeli nasılsın var mı yeni bi bebek haberi:26:
yok be canım 7 inci kaybımdan sonra artık çok korkuyorum ve şimdilik kapattık bebek konusunu,çok yıprandım çünkü..ama tabi büyük de konuşmam olurda bir mucizeyle gelirse bişey diyemem RABBİM herşeyin hayırlısını wersin..
sevinçççç nirdesin cnaım yaaa ufff elma dersem çık elmaaa
Slm kızlar naapiyniz? gene kimseler yok bakıyomda topiktee kocişkoma doğum gününe ne aliim diye sormuştum pek gören olmamış sanırım hediye ne alsam acabaa farklı bişii olsun istiyom bu sefer :26:
nasılsın sewincimmmmm
geçmişe bakındım birascık ama bırakıp geldim
iyiyim canım sen nasılsın geçmişin maşallahı var
bende iyiym cnmm aynen maşallahı warr döndüm geldim
temizlik yapmışsın ohhh gülegüle kirletttt tatlımmm....bende dün yoktum ya bugün yaptım temizlikk ..benimde genelde hfta snnları olur ama şimdi miss gibi
kızz topik açmışsın sende bi ara gözüme takıldı kaynanaa topiğiydi heralde bakamadım ama şimdi geldi aklıma
Başlık için AMİNNNNNNNN diyorum, Allahım hayırlısıysa hayırlı bir evlat ilerde hayırlı kul olacak bir bebek nasip et inşallah isteyen herkeseeeeeeee... aminnnnnnnnnn
link atsana gülümm bakam bende biseninde ellerine sağlık canım
evet açtım falla bıktım artıkın yaaa
Başlık için AMİNNNNNNNN diyorum, Allahım hayırlısıysa hayırlı bir evlat ilerde hayırlı kul olacak bir bebek nasip et inşallah isteyen herkeseeeeeeee... aminnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?