Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

başağın herkese selamları var bugün cafeye gidemeyecekmiş beni merak etmeyin iyiyim diye mesaj attı

kızz üstüne gördüğün zaman test yaptığında çıkmazmı

doyur bende iki lokma atıştırım içim kıyıldı resmen
afiyet olsunn

başağın herkese selamları var bugün cafeye gidemeyecekmiş beni merak etmeyin iyiyim diye mesaj attı

a.s. ama başakcığımız iyi olsun bolbol dinlensin gerisi teferruat

sevinç ben namazdayım yok niye cvp atmadın yok bilmm ne dime kız tmm mı

tamam kız Allah kabul etsin

ben çıkıyorum görüşürüz kardeşimle kamera açtık akşama görüşmek üzere

fox daki unutma beni yi izleyen varmı :26::26:

önceden izlerdim deli gibi kaçırmadan sonra zıvanadan çıkınca bi bıraktım bidahada işimde olmasa açmadım çok şükür kurtuldum o diziden yoksa hastalık gibi seyretmedende duramıyosun seyrettikçede sinir oluyosun

işte bende o yüzden sordum ben çook sonraları başladım bu diziyi izlemeye hastalık gibi saati gelince her işi bırakıp başına geçiyordum
şimdi zıvanadan çıktı deli ediyor beni

ızlar doğum hikayemi burada aynı serüveni paylaştığım aynı acıları yaşadığım arkadaşlarımla paylaşmak ve umudunuza umut katmak istedim. burada bizlerden eski olup bebeğini kucağına alan annelerin ne kadar umut verdiğini biliyorum. inşallah bizimki de mutlu bir haber olur ümit verir.
cumartesi günü eşimle kitap almaya gittik. doğuma daha günler var evde sıkılmayayım kafa dağıtayım diye. doğum sonrasına kalsın diye de yemeklik malzeme aldım bol bol, hazırlayıp buzluğa atacaktım. güle oynaya evimize geldik. yol boyu eve gidip aldıklarımızdan atıştırmayı düşünüyordum. eve geldik. yemeklik malzemeyi hazırladım ama yemeği yapmadanellerimi yıkayım başalrım diye düşünmüştüm. ellerimi yıkamaya girdim ki... ayaklarıma doğru durmayan bir su akmaya başladı bacaklarımın arasından. daha önce de erken haftalarda benzeri olduğu için şüpheye mahal kalmadı. suyum gelmişti. eşim olacaklardan habersiz bilgisayarın başına geçmişti bu sırada. ona seslendim suyum geldi dedim anlayamadı nasıl ne geliyor diye. dedim ki bebeğimiz geliyor. bir taraftan sevinçten gözlerim doldu. sonuçta tehlikeli haftaları atlatmıştık çok şükür. kesin mi diye sordu, kesin dedim. evden apar topar fırladık zaten valizim hazırdı. hastaneye giderken giyecek bişey bulamadım alışverişte giydiğim elbise ve topuklu ayakkabılarla doğuma gittim. bal kaymak da yalan oldu tabi tadına bile bakamadım. yolda doktorumuzu aradık hastaneye geçin anestezi ekibini arıyorum hemen dedi . ailelerimizi aradık. telefonumu açınca kayınvalidem kzım biz de yarın size gelmeyi düşünüyoruz dedi, artık hastaneye gelirsiniz dedim güldüm. hastanede hemen ameliyat için hazırladılar, biz eşimle halen oldukça sakindik. soyunup incecik önlükle epiduralin yapılmasını beklerken çok üşüdüm, titrememeye çalışıyordum. beni hazırlayıp yatağıma yatırdıktan sonra eşimi yanıma yeşil paravanın arkasına aldılar. operasyonun tamamında kızımızın çıkışına kadar hiç birşey görmedik ikimiz de. anestezi doktoru beni sürekli bilgilendirdi. zaten anestezi yapılması ile bebeğin çıkarılması arasında sadece 5 dakika filan var. kıznız çıktı dediler. doktorların kucağında ağlayan minik bişey gördüm henüz yüzünü seçememiştim ama minik bir can dünyaya gelmişti. canım kızımız doğmuştu. eşimle birbirimize baktık ... sonra gözlerimi kızımdan ayıramadım. bir an başımın yanına getirip annesi al kokla sonra temizleyip getiricez dediler. bana yaklaştığı anda heyecandan ölecektim sanki.. gözlerini ve ağzını kocaman açmış bana ihtiyaçla bakan anne burada mısın der gibi bakan bir bebek.. annecim hoşgeldin dünyaya dedim.. hoşgeldin yuvamıza. biz de babanla seni bekliyorduk. sonra onu hazırlamaya aldılar. bebeğimiz sağlıklıydı çok şükür herşey yolundaydı. gerisi önemli dğeildi artık ne yapacaklar nerimi dikecekler ağrı mı duyacağım konuları ortadan kalkmıştı... zorlu bekleyişimiz inanılmaz bir kavuşmayla sonuçlandı. Allahıma çok şükür. ameliyat sonrası kuzumu koklarken sizleri, isteyen diğer arkadaşlarımı, bekleyen diğer arkadaşlarımı düşünerek bol bol dua ettim. Allah isteyen herkese, buradaki arkadaşlarıma, herkese bu duyguyu tattırsın inşallah. öpüyorum hepinizi. hamile arkadaşlarmımın hamilelikleri sağlıkla sonuçlanır, diğer arkadaşlarmın da güzel haberlerini kısa sürede alırız inşallah. öpüyorum hepinizi

Allahım hepinize yaşatsın darısı sizinde doğum hikayelerinizi paylaştığınız günlere olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…