Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kizlar merhaba nasilsiniz bakalim??? kusura bakmayin ya pek ugrayamiyorum esimin istekleri bitmek bilmiyor maalesef simdi de mutvaga gitcem.. yarin benim icin büyük gün dün gece uyuyamadim zaten dogru dürüst adet oldum olucam diye, ama henüz gelen giden olmadi :26:

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
sewinncc, nazemir, ketenhelva, regen+, mood, sara_28

kızlaarrrr gelin gelin hamişler topici olacak yakında topicin adı

agzindan bal damliyor kiss... canim ketenhelvayi taniyorum ben zaten hamis hem de ikiz saglikcakla alsin kucagina insallah.. geri kalanlar icin de allah söyletti galiba

ellerine sağlık canım menüde ne var
kırmızılar için hayırlısı diyelim
test yaptınmı

canım menüde mercimek çorbası yeşil fasulye kızartması ve peynirli börek vardı.yanındada biber turşusu

test yapmadım canım benim geçen ayda geciktiği için pek umutlu olmamakla beraber bekliyorum işte hayırlısı olsun

gecikti ama benimkiler alışkanlık yaptı galiba inşallah hamişizdir kızlar hayırlısıyla

hadi inşallah peş peşe verin hamileyiz haberlerini

agzindan bal damliyor kiss... canim ketenhelvayi taniyorum ben zaten hamis hem de ikiz saglikcakla alsin kucagina insallah.. geri kalanlar icin de allah söyletti galiba

ayyyyyyyyyy inşallah yaaaaa

ben çok umutluyum kızlar bu ara arka arkaya gelecek güzel haberler

sara hayırlısı canım sendende bekliyoruz güzel haberleri
eşinde çok yormasın seni

insallah canim yaa o kadar cok istiyorum ki anlatamam.. pespese diyelim ben hamisim, evet ben de, ben de, ben de..... dile kolay 14 ay oldu.. tamam arada korunmak zorunda oldugum zamanlar da oldu, esimle küsüp yumurtlamayi kacirdigim da.. ama gecti gitti zaman su gibi insallah daha fazla beklemeyiz hic birimizzz

sırada sende varsın canım unutma

ütüyü bende hiç sevmem bugün çamaşır yıkadım yarın bende ütü yapacam oof ooooof

ben şu anda bekleyenler için demiştim benim daha 15 gün var inşallah sıraya girebilirim
sanada kolay gelsin

başak açtı sezonu
inşallah peşinden döküleceğiz kızlarr
ben çok inanıyorum bana daha var bir kaç ay korunma süresinde olduğum için
ama sizden güzel haberler alıp sevinmek istiyorum
:13::13::124::124::124::124:

inşallah dilek kapıları açık olsun Allahımm

ayyyyyyyyyy inşallah yaaaaa

ben çok umutluyum kızlar bu ara arka arkaya gelecek güzel haberler

sara hayırlısı canım sendende bekliyoruz güzel haberleri
eşinde çok yormasın seni

inşallah canım sağol eşim yormaz çok iyidir benim bitanem en basitinden mesela yemek yapmasam bile niye yapmadın demez

inşallah inşallah hamilesindir yarın testmi yapacaksın
173 ayla rekor bende ama

inşallah canım sağol eşim yormaz çok iyidir benim bitanem en basitinden mesela yemek yapmasam bile niye yapmadın demez

aferin onaa :13::13::13:
hadi bakalım hayırlısı
çok heyecanlı ve sabırsızım :18::18::18:
sankim kendimi bekliyom haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…