kız adana metro hastanesi yokmu
doç. var orda hemde oranın başhekimi
mecit uncu 22 tl muayenesi (ssk lılara)
ona bir gitsene
hem hamişsende keseyi görürsünüz
benim şansımdan yazın silsem yinede yağmur yağar
ya kızlar günler uzadı ondanmıdır ben iki üç gündür bu saatlerde çok acıkıyorum eve zor gidiyorum
yok canım kacmadım burdayım yazını yeni gördüm kusura bakma benim adete daha var 15 nisanda aklıma da getirmek istemiyorum tarihe bile bakasım gelmiyopelin kırmızılar geldimi sordum cevap vermeden kaçtın
belinay ne yaptı
hadisko kızım sen bir doktora gitsene senin durum karışıkmış:26:
yok canım inş bebişten dolayı acıkıyosundurya kızlar günler uzadı ondanmıdır ben iki üç gündür bu saatlerde çok acıkıyorum eve zor gidiyorum
kız adana metro hastanesi yokmu
doç. var orda hemde oranın başhekimi
mecit uncu 22 tl muayenesi (ssk lılara)
ona bir gitsene
hem hamişsende keseyi görürsünüz
kızzz bizim bu sgk olayı çıktı ya eşimin ssksı yok yeni kanun çıktı evrakları düzenledik daha gelen yok giden yok beklioruzz sıkıntım bu anacım yoksa 50 de olsa vercem gidip kaynanaya dicem ama tutuolar diolar bekle 10 gün felan die yolubilmiorum uzakta baya bana öle biliorum
anladım canımm evet sana uzak ama özen dolmuşları gidiyor tam önünden geçer
2 dolmuş felan yaparsın evrakları bir bekle bakalım
ay oda kötü insan kocasıyla yemek yemeğide özler ben eşim gelmeden yiyemem bereketide olmuo ama tok adamada zorla yedirtemessin
önceleri zor geliyodu ama ne yapacan el mecbur alışıyosun bende alıştım haftada 1 gün beraber yemek yiyebiliyoruz anca
zaten yeğenime bakıyorum kardeşim işten gelince beraber yemek yiyoruz ama yalnızda yerim yoksa kocayı beklersem gecenin 1 inde 2 sinde yemem lazım
zaten bi gidebilsem tedavi bile olcaz da ah ah erkek olcak arkamızda adam olcak bilen yol gösteren cahilde değilim ama tekde gönderilmioruz
bi gelse of sıkıntı yaptım şimdi gördünmü allahım yardım et nolur bana rabbim
ben çıkıyorum kızlar eşim gelmek üzere sonra görüşürüz yine öpüldünüz
yok canım kacmadım burdayım yazını yeni gördüm kusura bakma benim adete daha var 15 nisanda aklıma da getirmek istemiyorum tarihe bile bakasım gelmiyo
yok canım inş bebişten dolayı acıkıyosundur
selam kızlar nasılsınız
okadar şanslısın yani
belkide hamişliktendir
yok canım kacmadım burdayım yazını yeni gördüm kusura bakma benim adete daha var 15 nisanda aklıma da getirmek istemiyorum tarihe bile bakasım gelmiyo
yok canım inş bebişten dolayı acıkıyosundur
selam kızlar nasılsınız
ben çıkıyorum kızlar eşim gelmek üzere sonra görüşürüz yine öpüldünüz
kızlar bende çıkıyorum akşam görüşürüz hoşçakalın
canım çok haklısın sıkma canını
herşey olacağına varır
sabret biraz daha
iyiyim canım sagol sen nasılsın...a.s hoşgeldin nasılsın
tamam canım görüşürüz
kızlar bende çıkıyorum akşam görüşürüz hoşçakalın
iyiyim canım sagol sen nasılsın...
güle güle canım görüşmek üzre
yok canım beklemede zaten sen mecburiyetten ölesin şişmesin kocan lokanta yemekleriyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?