Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

merhaba moodcum nasılsın canım

Yok canım ya öylesine işte:)
Hastaneden geldim bende
Enfeksiyton mantar bide kist varmış
geçmiş olsun cnmmm bende regli olursam gidicemmm bakalım bende neler çıkıcakk

Mood canmmmm nasılsın gittimi kuzenin bitti mi telaşeleriniz:26:

saol cnmm bitti çok şükürr 5 mayıs nişannn hayırlısıylaa

merhaba moodcum nasılsın canım
tşk ederim cnmm iyim sen nasılsınnn geldimi kırmızılarınnn
kızlarrrrr napıyonuz bakalımm

iyiz cnm sen nasısın bebeğini gördüm maşallahhhh

saol canımm bende iyiyim diyeyim iyi olayım bu aralar miğde bulantısı var bende yaa ne güzel çok rahat geçiyodu. ama yinede buna şükür diyorumm.

saol canımm bende iyiyim diyeyim iyi olayım bu aralar miğde bulantısı var bende yaa ne güzel çok rahat geçiyodu. ama yinede buna şükür diyorumm.

kselcim bebeğini gördüm maşallah Allah kucağına almayıda nasip etsin

merhaba kizlar, nasilsiniz bugün????

belinaysu
dan haberi olan var mi??? kirmizilari ne alemdee???

selam kızlar nabersiniz...ya bişey sorcam ben oylesine ovulasyon testi yaptım silik cıkar diye bi baktım net iki cızgı cıktı...bu ne şimdi ya ben anlamadım kac kere yumurtluyorum off doktorum 13 nisanda belli olur dedi ama benim hala ovulasyon testleri cift cıkıyo deli olcam yaaa

Kızlar evde test yaptım 2 çizgi silik çıktı hamileyim sandım nasıl sevindim kan verdim negatis hala kırmızılar gelmedi

Kızlar evde test yaptım 2 çizgi silik çıktı hamileyim sandım nasıl sevindim kan verdim negatis hala kırmızılar gelmedi

negatifmii değer kaç çıktı
ama ikinci çizgi silik çıkmış kız bir defa benimde başıma geldi bak haaa 7 gün geçtikten sonra kanda ancak çıkmıştı
dur bakalım yaa kırmızılar gelene kadar umudunu yitirme
başıma geldi diyorum

kuzum üzülme yaa niye cift cizgi cikti ki testte :44::44::44: hayirlisi olsun tatlim, sen calismalarin ucunu birakma ama sakin belli olmaz yeni yumurtan olur felan kacirma..

pelincim bence sen çalışmalara hız ver gerisini düşünme tatlım inşallah bu ay müjdeli haberi alırız senden

tatlım dur hemen panik yapma kandaki değerin kaçtı canım acaba:26::26::26::26::26: çünkü idrarda yanılma payı olur ama kanda olmaz diye biliyorum be canım üzülme hemen kırmızlar gelene kadar umut hep devam eder

Kız dur hemen üzülme bazılarıninki hemen kanda çıkmayabiliyormuş hiç belli olmaz inş hamilesindir

Hamile olabilirsin belkide adetin ayın 13ündeyse yine bu forumdaki bi arkadaşımız böyle olmuştu
Senin gibi aynı hatta onun 10 gün varmış kanda baktırdı 48 çıkmış değeri hamileymiş
İnşallah sanada öyle bir şey olur hamilesindir inşallah

Çok ilginç gerçekten ben sormuştum bunu doktora bazılarınınki hemen kana atar bazılarınınki idrara dedi doğru yani sonuç henüz belli değil

yeni bişey daha öğrenmiş oldum bende kanda hemen çıkar ama idrarda en az 7 gün sonra çıkar diye biliyodum:44::44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…