cnm bence başbaşa kutlayınnnn bildiğin bütün güzel yemekleri pastaları yap sonra kendini süsle wee sabahlar olmasınn
hoşgeldin cnmm nerelerdesin nasılsınnn
bu aralar mutlu görüyorum seni maşallahhh
hşgeldin cnmmm nasılsınnn...
hadisko,belinay we sara ablaaaaa sizlerden nbrrrr
geçmiş olsun cnmmm bende regli olursam gidicemmm bakalım bende neler çıkıcakkYok canım ya öylesine işte:)
Hastaneden geldim bende
Enfeksiyton mantar bide kist varmış
Mood canmmmm nasılsın gittimi kuzenin bitti mi telaşeleriniz:26:
tşk ederim cnmm iyim sen nasılsınnn geldimi kırmızılarınnnmerhaba moodcum nasılsın canım
kızlarrrrr napıyonuz bakalımm
geçmiş olsun cnmmm bende regli olursam gidicemmm bakalım bende neler çıkıcakk
saol cnmm bitti çok şükürr 5 mayıs nişannn hayırlısıylaa
tşk ederim cnmm iyim sen nasılsınnn geldimi kırmızılarınnn
iyiz cnm sen nasısın bebeğini gördüm maşallahhhh
tşk ederim cnmm iyim sen nasılsınnn geldimi kırmızılarınnn
saol canımm bende iyiyim diyeyim iyi olayım bu aralar miğde bulantısı var bende yaa ne güzel çok rahat geçiyodu. ama yinede buna şükür diyorumm.
merhaba kizlar, nasilsiniz bugün????
belinaysudan haberi olan var mi??? kirmizilari ne alemdee???
ben geldim yine kacirdi kizlari
Kızlar evde test yaptım 2 çizgi silik çıktı hamileyim sandım nasıl sevindim kan verdim negatis hala kırmızılar gelmedi
Kızlar evde test yaptım 2 çizgi silik çıktı hamileyim sandım nasıl sevindim kan verdim negatis hala kırmızılar gelmedi
selam kızlar nabersiniz...ya bişey sorcam ben oylesine ovulasyon testi yaptım silik cıkar diye bi baktım net iki cızgı cıktı...bu ne şimdi ya ben anlamadım kac kere yumurtluyorum off doktorum 13 nisanda belli olur dedi ama benim hala ovulasyon testleri cift cıkıyo deli olcam yaaa
Tabi canım Rabbim beterinden esirgesin valla bu halimize bin şükürGeçmiş olsun üzülme hepsinin ilacı ve tedavisi var şükür
Allahım dermansız dert vermesin
geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Kız dur hemen üzülme bazılarıninki hemen kanda çıkmayabiliyormuş hiç belli olmaz inş hamilesindirKızlar evde test yaptım 2 çizgi silik çıktı hamileyim sandım nasıl sevindim kan verdim negatis hala kırmızılar gelmedi
Kız dur hemen üzülme bazılarıninki hemen kanda çıkmayabiliyormuş hiç belli olmaz inş hamilesindir
selam kızlar nabersiniz...ya bişey sorcam ben oylesine ovulasyon testi yaptım silik cıkar diye bi baktım net iki cızgı cıktı...bu ne şimdi ya ben anlamadım kac kere yumurtluyorum off doktorum 13 nisanda belli olur dedi ama benim hala ovulasyon testleri cift cıkıyo deli olcam yaaa
Çok ilginç gerçekten ben sormuştum bunu doktora bazılarınınki hemen kana atar bazılarınınki idrara dedi doğru yani sonuç henüz belli değilbenim başıma geldi kızzz 7 gün sonra kanda çıkmıştı
Çok ilginç gerçekten ben sormuştum bunu doktora bazılarınınki hemen kana atar bazılarınınki idrara dedi doğru yani sonuç henüz belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?