Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selam kızlarrrr nasılsınızzz?ben cok yoruldummm yaaaa misafirim vardı akşamada kaldılar canım çıktı walla...yeğenlerin peşinde koşmak mahvetti buaradada hizmet vs...daha yeni oturdum evim battııı nasıl temizlicem yaaaaa((

inşallah vercez kız

alış alış çocuk arkası temizlemeye filan kendi çocukların olunca napcann neyse cnm bu akşam şöyle odaların kapısını kapayıp yatıver yarın temizlersin artık kolay gelsin şimdidenn

Selaam ne kadar sakin bugün öyle topik yaa moodcum gördüm seni kaçamazsın bi sen varsın topikte bekçilikmi ediyodun canım

hşgldn cnmmmewet herkez kaçmışşş bende yatana kadar bekcilik ediyim dedimmmmm
nasılsınnnn napıyorsun cnmmm
tüh bak kaçırdım seni çıkmışsın baktım vevap atmadın başka yerde geziyodum bende görmedim canım kusura bakma makaramda akıl alıyodum cuma kocişimin doğum günü ya acaba baş başamı kutlasak yoksa büşralar var 3 kişiler onlarımı çağırsam daha neşeli olurdu okey falan oynardık naapsamki acabaa kararsız kaldım :26:

günaydınnnnnnnnnn kızlar nasılsınız ?gününüz güzel geçsin .mutlu günler herkese{SARACIM GÜNAYDIN TATLIM NASILSIN?}

günaydın kızlar herkese sımsıcak ve güzel haberlerle dolu bi gün diliyorum gönlünüzden geçen hakkınızda hayırlı kılınarak nasip olsun inşallah

ohh sugar gacı olmuşsundur şimdi sen at havanı gel çatlayanı rapor et bana:)

sağol cnm benim ewet çok şugar oldum kıssss kıskananlar çatlasınnnnnnnnnn yok tatlım benim arkadaşlarım öyle değiller beni çok severler hepsi bana cilveli asu derler ..............beğendiler çok güzel olmuşsun dediler ay şımarttılar beni yane anlıyacağın neyse ben geldim sabahın 8.30 unda sen yoksun uyuyonmu kıssssssssss?uykucu........hadi kalk huuuuuuuuuu hadiye hatun

saracım slm canım..nasılsın?sizleri çok özledim...uzun zamandır giremiyorum...neler var neler yok...topice baktım kimse yoktu..seni yakaladım burda...

saracım slm canım..nasılsın?sizleri çok özledim...uzun zamandır giremiyorum...neler var neler yok...topice baktım kimse yoktu..seni yakaladım burda...

hosbulduk canım inşallah tedbiri elden bırakmıyoruz bu aya cok yogun calısma var :) liste yaparsanız benide unutmayın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…