Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Çok ilginç gerçekten ben sormuştum bunu doktora bazılarınınki hemen kana atar bazılarınınki idrara dedi doğru yani sonuç henüz belli değil

ben yaşadım biliyorum
resmen şok olmuştum
kırmızılar gelene kadar umudu yitirmemek gerekiyor

Kızlar evde test yaptım 2 çizgi silik çıktı hamileyim sandım nasıl sevindim kan verdim negatis hala kırmızılar gelmedi

canım yaa değerin kaç peki? benim en son hamileliğimde ilk önce kan da çıkmadı, 5 gün sonra değer 22 olmuştu... belki geç döllenmedir hiç umudunu kaybetme olurmu bak ne kadar gecikti adetin....

canım senındemı sılıktı ben test yaptım baktım tek cızgı snra 5 dk gecmedı bı baktım 2 cızgı cıkmıs slk sok oldum hamıleyım dedım net baktık pozıtıf dıyo hemen gıttım kana negatıf:18: cıktı 1 falandı yırttım kagıdı hemsıre dedı bekle 3 sonra gelmese yenıle
:26::26::26::26::26::26:

kuzum üzülme yaa niye cift cizgi cikti ki testte :44::44::44: hayirlisi olsun tatlim, sen calismalarin ucunu birakma ama sakin belli olmaz yeni yumurtan olur felan kacirma..

canım calısmalara devammı edeyım:26::26: ama benım adet gunum gectı ne bıleyım bende kocıse vermedım moralım bozuk dıye

kan negatıf abla 1 falandı daha kırmzılar gelmedı karnım falan agrımıyo :26::26:

Kız dur hemen üzülme bazılarıninki hemen kanda çıkmayabiliyormuş hiç belli olmaz inş hamilesindir

inş mervem boyle daha cok uzuldum kırmzıları gorsem bu kadar olmazdı ama o 2 cızgı gorunce sılkde olsa nasıl umutladık

moral bozuk olunca benim de veresim gelmiyor hic bazen gec döllenme oluyorya canim, belki yumurtan gec olusmustur o ihtimale karsin hic birakmamak lazim calismalari bence.. benim de cok gecikmelerim olmustur ooooooo hatta birinde 68 gün olmustu, artik sonunda cildircaktim düsün... o yüzden bikac günlük gecikmeleri gözardi etmeye calisiyorum sen de öyle dene tatlim, kafani rahat tut yeter..

canım yaa değerin kaç peki? benim en son hamileliğimde ilk önce kan da çıkmadı, 5 gün sonra değer 22 olmuştu... belki geç döllenmedir hiç umudunu kaybetme olurmu bak ne kadar gecikti adetin....

1 veya2 sınde oluyodum hep degerım 1 gıbı bısıydı dıkkat bıle etmedım etrafımda kı herkez umudunu yıtırmedı hala hamılesın dıyolar ya

kıyamam canım yaaaa üzülme hemen Allah büyük eğer vakti saati gelmişse inan bana bebeğin seninledir ama gelmemişse nede yapsan nede söylesen boş biliyorum bu sözler seni teselli etmiyo belki ama gerçekleri kabullenmek insanı rahatlatıyo birazda du bakalım daha gelmedi kırmızılar bi kaç gün daha bekle olmazsa testi, yenilersin inşallah bebeğin gelir canım

1 veya2 sınde oluyodum hep degerım 1 gıbı bısıydı dıkkat bıle etmedım etrafımda kı herkez umudunu yıtırmedı hala hamılesın dıyolar ya

işte bu yüzden hamilelik kesinleşip bebeğin kalp atışlarını duyana kadar çevreye hiç söylemeyeceksin istemeden de olsa insanın üzerinde psikolojik baskı oluşturuyolar ne biliyolar hamile olduğunu müneccimlermi bunlar senin psikolojini nasıl etkilo biliyomusn bu telkinler belkide sırf bu yüzden bebek olmadığı halde reglin gecikiyo psikoloji deyip geçmeyeceksin canım ya ne kadar önemli biliyomusun eğer bebeğiğn varsa ki inşallah vardır ne ala ya yoksa tüm bu çevrenin hamilesin sözlerinden sonra regl olursan nasılbi yıkım yaşarsın biliyomusun bu yüzden sen ve eşinden başkasına söyle canım benden sana abla tavsiyesi.bizimle payleş burda derdimiz bir sorunumuz bir ama hamişliğin kesin olsun somnra eşine dostuna söyle buna ailelerinizde dahil

abla allah razı olsun kırmzıalr gelse gercekten üzülme nasıp dıyecem vakıt gelınce olur zmanı ama böyle gecıkınce bıde o cızgıyı görmek nasıl umutlandırdı benii gelse kesecem umutlarımı herkez gözümün ıcıne bakıy kocam eve gelıyo soruyo oldunmu dıye ne zormus böyle umutla beklemek

kızlar ben namazımı kılıyım gelcemm

kacmayın bıyere :18:

ablam cok dogru söyledın allah bın defa razı olsun zatın ıyıkı sızlerı tanımısımm işte onlarda ben cok üzüldüm bana destek ıcın dedıler ama suan öyle boşluktayımkı her an gözlerım doluyoo dua edyorum gercekten bebgım yoksa kırmzılar gelsın bıda kan vermek ıstemıoyrum o anı bıda yasamak negatıf sonucunu almak

Allah senden de razı olsun canım menim üzülme Allah büyük sabırla bekle bakalım düşünmemeye çalış zorda olsa kendini oyalıyacak bişeyler bul unutma bu dünyanın sonu değil

selamlar nasılsınız bakalım
ben okadar yorgunum ki bugün koşturmaktan biraz dinleneyim biraz sonra gelirim

canım herşeyin hayırlısı olsun birdahada kimseye netleşene kadar söyleme inşallah hamilesindirde bunlarada gerek kalmaz

Allah senden de razı olsun canım menim üzülme Allah büyük sabırla bekle bakalım düşünmemeye çalış zorda olsa kendini oyalıyacak bişeyler bul unutma bu dünyanın sonu değil

sagol ablam eşim dedi bida tets alak yapak dıiye ama ben istemyorum artıkk 10 bekleyecegım olmsa test yapcam rabım kaldıramayacagımız yükü vermesin bize

selamlar nasılsınız bakalım
ben okadar yorgunum ki bugün koşturmaktan biraz dinleneyim biraz sonra gelirim

merhaba canım hayırdır niye yoruldun bu kadar :26::26::26::26::26:

sagol ablam eşim dedi bida tets alak yapak dıiye ama ben istemyorum artıkk 10 bekleyecegım olmsa test yapcam rabım kaldıramayacagımız yükü vermesin bize

amiiiiiiiiiiiiiiiiin

canım herşeyin hayırlısı olsun birdahada kimseye netleşene kadar söyleme inşallah hamilesindirde bunlarada gerek kalmaz

ablacım kaynamlardaydım orda yapıcanca duyuldu hatta eşim üzülmesin diye ona söyleme kararı aldık evden cıkınca hemen kırmzıları sordu gözum doldu anlattım o bıle agr kaldrtmyo belkım hamıleısndır dıye oda umutlu hala

merhaba canım hayırdır niye yoruldun bu kadar :26::26::26::26::26:

amiiiiiiiiiiiiiiiiin

merhaba canım
ablam geldi sabah oğlunu okula kaydını yaptırmaya yani nakilini buraya aldırmaya uğraştık 2 kere okula git gel sonrada koştur koştur kıyafetlerini aldık sonrada onu terminale bıraktım eve geldim ama bende bittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…