gel canim gel, rus pastasi yaptim ikram ederim sana, birer de cay koyariz ooohhhh mis...
iyilik güzellik canim seni sormali??? ben halen bekliyorum kirmizilari gelirler mi gelmezler mi bilemiyorumagrilarim geliyor arada ama.. bakalim hayirlisi cok kaptirmayayim kendimi
merhaba kızlar nasılsınız bakalım.
belinaycım bak ben çoğu yerlerde tecrübe kişlerden okudum diolarki idrarda çıktı kanda çıkmadı doktor bile şaşırdı dio kanda çıkması için biraz daha bekle dinle kız azıcık sözümü bende meraktan çatlıom zaten
naılsın bacım
rus pastası ne kızsalatasını bılyomda
iyiyz canım sen nasılsın
ayy canım hiç umudumu yitırmek istemıyorum cok umutluyum inş bekleyıp tekrar yenıleyecegım
Niye susuyorsunuz yahu konuşunsanızaaa
hoşgeldin cnaım nasılsın msj yazıodum kızz
Belinaysu bacım belirtiler var mı göğüslerinde hassasiyet sık idrara çıkma şeffaf renkte akıntı uyku hali anlat hele gııı
İyiyim yavrim çok şükür valla bugün doktora gittim bende
Sen nasılsın öoralin nasıl?_
Niye susuyorsunuz yahu konuşunsanızaaa
Canım senin kaç günün geçti hadi bismillah seninde hayırlı haberini alırız kime mesaj yazıyodun kız
Anam noliyiii ya ben bu topiğe gelmem uğurlu oldu galiba:)
Hamile bağğyaan sayısında artış var maşallah
Sıra Bengisu da hadi bakalım sonra nazemir de sonrada Regende:)
Sonra mood da sonrada sewinçte ee en sonda bendee bu gdişlee
Anam noliyiii ya ben bu topiğe gelmem uğurlu oldu galiba:)
Hamile bağğyaan sayısında artış var maşallah
Sıra Bengisu da hadi bakalım sonra nazemir de sonrada Regende:)
Sonra mood da sonrada sewinçte ee en sonda bendee bu gdişlee
canım akadasa yazıyodum faceden kusura bakma belırtım sık idrara cıkma baskada yok ya yada anlamıyomm negatıf cıktı hala inanmıyorum bıde sag kası agrıyoo
annem sankım gecmıste gordum de hızlı hızlı baktım neyın var
kız beni nie unuttun
Kız Belinaysu ile sana artık gebe gözüyle bakıyorum ondan yazmadım
hadi bakalimmmya su siranin basina bengisuyla beni alsana... malum bengisuyunki gecti benimki de bugün, hani eger bebis varsa zaten hamisizdir gerilere kalmayalim diye seeeeyediyorum saka bi kenara insallah yaaaa
ama belinaysunun ismi geçti hıh küsüm işte sen benim hamiş olmamı istemiomusun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?