günaydııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaar
ben bugün itibarıyle kırmızı kartı yimiş bulunmaktayımama sağlık olsun üzülmek yok yılmak yok yola devam artıkın önümüzdeki çalımalara bakıcaz. nede olsa kırmızılar varsa ümit de var dimi ama [/
zonguldak........
hoşgeldin pelinciği belinaysu prdn kız damdan düşer gibi yazmışım sende hoşgeldin cumanız hayırlı olsun
hoşbulduk canım seninde cuman hayırlı olsun...sendemi zonguldaklısın hemşerilerim cogalıyo ne güzel :))
bartınlıyım canım bilion daha önceden evladıydı zonguldağın evlenince yuvadan uçtu:)
belinaysucuğuım kız varmısın beraber kan testi verelim 10 gün daha bekleyip çatlamazssak tabi:)
belinaysu seni görüorum bak burdan ama slmımı almadan lküsüm işte
evet canım biliyorum :)) ya bartına gitmek nasip olmadı ama güzel diyorlar...bende zonguldak merkezdeyim geldinmi hic :26:
yok bende zonguldağa gitmedim bartın dışına çıkmadım hiç bi amasra oda bartın içinde işte çok güsel gt derim
ben bı kere yaptıgım ıcın bekleyecem ayın 10 yenıleyecem tatlım kusura bakma agr agr ıs yapıyrum kendımı yormadan
yok bende zonguldağa gitmedim bartın dışına çıkmadım hiç bi amasra oda bartın içinde işte çok güsel gt derim
evet amasra cok gusel yerbelkım esımle dogum gununmde 2 gunlugune gıderz
git kız gitt inkumuna gitmeyin ama çekio orası amasra güsel
nasılsın güsel hemşerimm benim
amasra cakraz merkezıne kuruca sıle falan hepsıne gıtmıstım denızı evet cok cekıyo
amasra cakraz merkezıne kuruca sıle falan hepsıne gıtmıstım denızı evet cok cekıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?