Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım öncelikle hoşgeldin geçmiş olsun ve cuman hayıırlı olsun burdaki herkesin derdi ortak ama problemleri farklı herşey allahtan ve ümidi kesmek nie biz kesmioruz dioruzki gelecek ay inş hayırlısını dilioruz ve burda stres atıoruz bayada becerioruz bu işi kafa dağıtmak maksat yeri gelio gülüoruz dertelşioruz ağlıoruz bende eski sayılmam 2 haftalığım burda ama inan buraki insanlar okdar iilerki herkes bi karşılık beklemeden birbirine dua edio çaresizlerin çaresi rabbim seninde bizimde yüzümüze baksın ümidini kestiğin an bebeği uunut ben imkansız bi hamilelik olasılığım olduğunu doktordan duydum ona rağmen çatır çatır doğurcam çünkü bunu allahtna başka kimse bilemez o ol dediği vakit olur

kızlar kimse yokmu bugün hayırdır noldu nedne kimse gelmio artık hepiniz hamişmi kaldınız yoksa:)

ay iiim canıım sen nasılsın kimsecikler yok hayırdır bi yerde saklanıolarmı napıolar canım sıkıldı kızz bekliorum hala çıkarmı kanda 3 gün geçti

az nce bi korktum geldiler sandım kırmızıları namaz kılıodum tuhaf oldum halbuki terlemişim sıcaklar geldi adanaya

ay iiim canıım sen nasılsın kimsecikler yok hayırdır bi yerde saklanıolarmı napıolar canım sıkıldı kızz bekliorum hala çıkarmı kanda 3 gün geçti

ayyy bilmemki cnm dün gecede kimseikler yoktuu :26:
hadi inşallahhh bebişin seninledirr cnmm
büyük ihtimalle çıkar cnm bi test yap bakalım bi ama üzülmedenn ok

mood snin kırmızılar gelmişti dimi

geldi ama çok tuhaftı bi değişiklik wardı...:26:
bende geçen gün test yaptım ama ölesine eczaneye gitmiştim almadan duramadım yaptım ama c t nin tam ortasında çıktı tek çizgi tabii ..belinayınkide öle olmuş ya ...ne bilimmm ağzımın tadı kaç gündür yok bi tuhaff

olu olur canım bekle belki şimdi tutunuodur bidahakine hamişsindir sanamı yazmıştım hatırlamıorum okadar yazıorumki cvp 1 gün girmeyinc e babaannem gibi unutuorum :)hayırlısı cnaım beklioruz asker yolu gözlemek gibi bişi kız bu

cnm ya bide reglimden bu yana sağ kasığımda batmalar war hala dewam ediyo anlam weremedimm:26:sence nedendir acaba???

sara abla nasılsın hşgldinn

ayyy bilmemki cnm dün gecede kimseikler yoktuu :26:
hadi inşallahhh bebişin seninledirr cnmm
büyük ihtimalle çıkar cnm bi test yap bakalım bi ama üzülmedenn ok

benden çok eşim üzülür eminim bende üzülürüm ama nedense hep pozitif düşünüorum hiç aklıma yok karnımda bişi demiorum analık içi güdümmü dürtüodur nedir hep bişi içimde kıpır kıpır bakalım

cnm ya bide reglimden bu yana sağ kasığımda batmalar war hala dewam ediyo anlam weremedimm:26:sence nedendir acaba???

sara abla nasılsın hşgldinn

bilmemki eğerhamiş kaldımı söleyebilsem netleşse dicem sende hamişsin bende o kasık ağrısı çok batmalar bi gaz sancısı girioki sormaa ay kız 4 ledik sanırm

kızz aynen gülüm bende çookk unutkanım yaa nineler gibi
inşallahh öle olur çok yoruldum
kızz gülüm asker yolu bile zamanı belli bu daha kötüü zamanı sadece allah biliyooo rabbim tez zamanda göndersin bebişlerimiziii...

günüm wardı bugün oraya gittim bi arkdaşım war 6 aylık hamile ilk denemesinde olduu hamiş kaldı ...erkek olucakmışşş ....geçen dr.a gitmiş kızmış dr.buna bune çok kilo almışsın die rejim yap dikkat et demiş iki gözü iki çeşme ağlıyo çok kilo almışım die....ayy dedim ne ağlıyorsun herşey bebişin için boşwer doğumdan sonra zayıflarsın dedimm...

yok gülümm bizim gibi yaşamayanlar bebişini 4 gözle beklemeyenler kıymetini pek bilmiyo sanırımm ....
bi arkadaşım daha war oda 40 yaşında ama bebiş yok 6 defa tüp denemişler olmamışş ya bende öle olursamm

iii düşün iii olsun allah korusun kız benim babaannem amcamı 50 küsür yaşında doğurmuş abimle aynı yaşta amcam :)veren rabbim errgeç vrecektir ama bize tez versin

rabbim biz değrini bilcemiz için vericek gönlün ferah tut inanmaktan vazgeçme

bilmemki eğerhamiş kaldımı söleyebilsem netleşse dicem sende hamişsin bende o kasık ağrısı çok batmalar bi gaz sancısı girioki sormaa ay kız 4 ledik sanırm

ayyy ne süpriz olur ama süper olurrrrr ....geçen rüyamda dr.a gidiyorum ölesine bi bakıyo aaa dio burda bebiş warrr şok oluyorummm ayy negüzel bi rüyaydııı

ayyy ne süpriz olur ama süper olurrrrr ....geçen rüyamda dr.a gidiyorum ölesine bi bakıyo aaa dio burda bebiş warrr şok oluyorummm ayy negüzel bi rüyaydııı

rabbim gerçeğiylede sevindirsin bak rüyası bile güsel ama rüyalarda kalmasın kucakalrımızı boş bırakmıcak ben eminim istemekten dua etmekten vazgeçme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…