hatta kayananam ve annemede cıcek yollayıp gelıyorum 9 ay sonra falan yazacaktım ama anladım kı o an ben bı halt etmemhemen arar söylerim ki suan günde 5 defa aryıp soruyolar kırmzıalr geldimi diye
bunu daha öncede yazmıştım
ben eşimin işyerine kargoyla çift çizgiyi gördüğüm testle beraber bi not düşünüyorum tabi okadar bekleyebirsem
nazo beklenmiyo ayybende düşünüyodumdaa o an insan hemen paylaşmak istiyo
hatunlar ben cıkıyorum yarın erken kalkacam
namazımı kılayıp yatayım uykum gelmese tel girerim
herkeze iyi geceler
inş güsel haberler veririz sırayla hepimizz
kizlarrr ya bir sey sormak istiyorum... hamis oldugunu eslerine nasil söylediniz/söylerdiniz??? yani var mi aklinizda güzel planlar ya da süprizler??? fikirlerimizi paylasalim mi??? bi süredir düsünüyorum, hatta cooooooooook uzun bi zamandir ama hanüz böyle bir sey kismet olmadi bugüne kadar.. hadi birbirimize fikir verelim
anladim canim onlar da simdi meraktan catliyordur ama...
ya ben de bilmiyorum bekleyebilir miyim acaba :44::44::44::44: ama ketumumdur ben yaa, tutarim cenemi istedigim zaman belli olmazgerci bebek konusu heyecanli oldugu icin bakalim kismet olursa.. düsük yaptigim hamileligimde yemege gidip söylemeye ugrastim adam beni fast food yemeye götürdü anca orda söyledigimde de adam gibi bir yere gidip de diyemedin mi demsiti tabi yapistirdim ben de cevabi... götürdün mü ki???
Slm kızlaar ben geldiimnasılsınız bakalıım bu sefer kocişi koltukta uyuttumda geldiim ama bende erken yatarım heralde
a.s hadi bakalım uyutta gel kocişini
benimde 3 gündür ağrıyor sağ yumurtalık ama sağ taraftan biraz zor hamile kalmam, dokror öyle demişti, ama yinede belli olmaz tabi
benimde çok düşüktü bu ay hamiş kalma şansım o yüzden bende çok ümitli diilimyaa bak 5 gün oldu hayla ağrıyo göğüs uçlarım dokundukça falan kasığımdada sabahtan biraz daha ağrı vardı sonya geçti hemen neyseki geri yatınca gün içindede ara ara az girdi şimdilik iyiyim bişii yok çok şükür neden olabilir acaba yaa sizcee? üşüttümmüü kistmii yoksaa hamişlik olabilirmii? :26::18:
Slm kızlaar ben geldiimnasılsınız bakalıım bu sefer kocişi koltukta uyuttumda geldiim ama bende erken yatarım heralde
ayy bende hiççç düşünmedim sanırım hiç bişey yapamamm kiii heyecandan :26:
belkide ewe gelince sana bi kargo geldi diyip eline tutuştururum minizik bi emzik alıp zarfa koyarım....ilk akla gelen bu ama değişik fikirlere açığımmyeterki bebişim gelsinnn
birdahakine sende yemeğe davet edersin eşini işini garantiye almış olursun tabi bekleyebilirsen
benim için farketmez isterse cafede olsun ve okadar insanın içinde tepkisini nasıl gösterecek nasıl karşılayacak oda güzel olurdu
a.s hoşgeldin
dün akşam sende uyuya kaldın heralde gelemedin
kız nerde o günleer ümitlenmek istemiyom yaa daha düşünemem öyle şeyleerben de ben deo yüzden soruyorum sizlere.. herkesten ayri bi fikir cikar.. ben de böyle paket felan yollarim ama o anda yaninda da olmak isterim.. ikisini bi araya getirmek en güzeli bence..
evet canim, gecen sefer calismiyordum kaygananalarla birlikte oturuyorduk felan, attigmiz adim suc niteligindeydi o sebepten arada kaynamisti.. bu sefer güzel bir sey yapmaliyim
hosgeldin canim... nasilsin bakalim??? e senin de bu hakkaindaki düsüncelerini alalim hadi.. hamnis oluncaesine nasil söylemeyi düsünüyorsun???
ay inşallah yaahoşgeldinnn
inşallah hamişliktendir sancılarınnn
patırpatır dökülelim hami,şiz dieeeee
ayy bende hiççç düşünmedim sanırım hiç bişey yapamamm kiii heyecandan :26:
belkide ewe gelince sana bi kargo geldi diyip eline tutuştururum minizik bi emzik alıp zarfa koyarım....ilk akla gelen bu ama değişik fikirlere açığımmyeterki bebişim gelsinnn
birdahakine sende yemeğe davet edersin eşini işini garantiye almış olursun tabi bekleyebilirsen
benim için farketmez isterse cafede olsun ve okadar insanın içinde tepkisini nasıl gösterecek nasıl karşılayacak oda güzel olurdu
kızlar benimde 1 haftadır erkenden uykum geliyo ki hiiç huyum değildirr ....dün akşam 8 de bi uyumuşum kociş 11 de kaldırdı ....bi daha gece 4 de uyuyabildim şimdide uykum war ama yatmak istemiyorum bennn
kızlar benimde 1 haftadır erkenden uykum geliyo ki hiiç huyum değildirr ....dün akşam 8 de bi uyumuşum kociş 11 de kaldırdı ....bi daha gece 4 de uyuyabildim şimdide uykum war ama yatmak istemiyorum bennn
ya son zamanlarda cok yoruluyorsun ya da hamissin baska neden cok uyur ki insan..
ben de ben deo yüzden soruyorum sizlere.. herkesten ayri bi fikir cikar.. ben de böyle paket felan yollarim ama o anda yaninda da olmak isterim.. ikisini bi araya getirmek en güzeli bence..
evet canim, gecen sefer calismiyordum kaygananalarla birlikte oturuyorduk felan, attigmiz adim suc niteligindeydi o sebepten arada kaynamisti..
hosgeldin canim... nasilsin bakalim??? e senin de bu hakkaindaki düsüncelerini alalim hadi.. hamnis oluncaesine nasil söylemeyi düsünüyorsun???
evet hamişkende çok uyurmuş insan bu arada benim daha 26.günüm 4-5 gündür ağrı var göğüs ucumda vede 2 gündür ağrı bu belirtiler erken dimi hamiş diilimdir dimi çünkü 33 günde bi adet biriyim ben ama adetken falan heç ağrım olmazdı bide bu kadar göğsüm ağrımazdı yaa üşüttüm falanmı acabaa nooliy banaakızlar benimde 1 haftadır erkenden uykum geliyo ki hiiç huyum değildirr ....dün akşam 8 de bi uyumuşum kociş 11 de kaldırdı ....bi daha gece 4 de uyuyabildim şimdide uykum war ama yatmak istemiyorum bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?