Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hatta kayananam ve annemede cıcek yollayıp gelıyorum 9 ay sonra falan yazacaktım ama anladım kı o an ben bı halt etmem hemen arar söylerim ki suan günde 5 defa aryıp soruyolar kırmzıalr geldimi diye

anladim canim onlar da simdi meraktan catliyordur ama...

bunu daha öncede yazmıştım
ben eşimin işyerine kargoyla çift çizgiyi gördüğüm testle beraber bi not düşünüyorum tabi okadar bekleyebirsem

ya ben de bilmiyorum bekleyebilir miyim acaba :44::44::44::44: ama ketumumdur ben yaa, tutarim cenemi istedigim zaman belli olmaz gerci bebek konusu heyecanli oldugu icin bakalim kismet olursa.. düsük yaptigim hamileligimde yemege gidip söylemeye ugrastim adam beni fast food yemeye götürdü anca orda söyledigimde de adam gibi bir yere gidip de diyemedin mi demsiti tabi yapistirdim ben de cevabi... götürdün mü ki???

ayy bende hiççç düşünmedim sanırım hiç bişey yapamamm kiii heyecandan :26:
belkide ewe gelince sana bi kargo geldi diyip eline tutuştururum minizik bi emzik alıp zarfa koyarım....ilk akla gelen bu ama değişik fikirlere açığımmyeterki bebişim gelsinnn

birdahakine sende yemeğe davet edersin eşini işini garantiye almış olursun tabi bekleyebilirsen
benim için farketmez isterse cafede olsun ve okadar insanın içinde tepkisini nasıl gösterecek nasıl karşılayacak oda güzel olurdu

Slm kızlaar ben geldiim nasılsınız bakalıım bu sefer kocişi koltukta uyuttumda geldiim ama bende erken yatarım heralde

a.s hadi bakalım uyutta gel kocişini
benimde 3 gündür ağrıyor sağ yumurtalık ama sağ taraftan biraz zor hamile kalmam, dokror öyle demişti, ama yinede belli olmaz tabi

benimde çok düşüktü bu ay hamiş kalma şansım o yüzden bende çok ümitli diilim yaa bak 5 gün oldu hayla ağrıyo göğüs uçlarım dokundukça falan kasığımdada sabahtan biraz daha ağrı vardı sonya geçti hemen neyseki geri yatınca gün içindede ara ara az girdi şimdilik iyiyim bişii yok çok şükür neden olabilir acaba yaa sizcee? üşüttümmüü kistmii yoksaa hamişlik olabilirmii? :26::18:

benim geçen ay öyle olmuştu ama nedenini bilmiyorum bu seferde ağrıdı yine sağ yumurtalık inşallah iyi bişeye gebedir o ağrılar

ben de ben de o yüzden soruyorum sizlere.. herkesten ayri bi fikir cikar.. ben de böyle paket felan yollarim ama o anda yaninda da olmak isterim.. ikisini bi araya getirmek en güzeli bence..

evet canim, gecen sefer calismiyordum kaygananalarla birlikte oturuyorduk felan, attigmiz adim suc niteligindeydi o sebepten arada kaynamisti.. bu sefer güzel bir sey yapmaliyim

Slm kızlaar ben geldiim nasılsınız bakalıım bu sefer kocişi koltukta uyuttumda geldiim ama bende erken yatarım heralde

hosgeldin canim... nasilsin bakalim??? e senin de bu hakkaindaki düsüncelerini alalim hadi.. hamnis oluncaesine nasil söylemeyi düsünüyorsun???

a.s hoşgeldin
dün akşam sende uyuya kaldın heralde gelemedin

evet yaa karnım sancıyodu ya bi yere kıpırdayamadım hareket ettikçe ağrıyodu kalkamadım yerimden uyumuş kalmışıım zaten artıkın erken yatmaya alıştırmaya çalışıyom kendimi bugünde erken yatcam yatabilirsem

kız nerde o günleer ümitlenmek istemiyom yaa daha düşünemem öyle şeyleer yaa ama bende bööyle bebek patiği mini biberonu falan alıp söylemeyi düşünürdüm heraldee bilmemki bulurdum değişik bişiiler heralde yaa yadaa :26:
hoşgeldinnn

inşallah hamişliktendir sancılarınnn
patırpatır dökülelim hami,şiz dieeeee
ay inşallah yaa ama nerde o günleer..

ben de ben de o yüzden soruyorum sizlere.. herkesten ayri bi fikir cikar.. ben de böyle paket felan yollarim ama o anda yaninda da olmak isterim.. ikisini bi araya getirmek en güzeli bence..

evet canim, gecen sefer calismiyordum kaygananalarla birlikte oturuyorduk felan, attigmiz adim suc niteligindeydi o sebepten arada kaynamisti..

hosgeldin canim... nasilsin bakalim??? e senin de bu hakkaindaki düsüncelerini alalim hadi.. hamnis oluncaesine nasil söylemeyi düsünüyorsun???

kızlar benimde 1 haftadır erkenden uykum geliyo ki hiiç huyum değildirr ....dün akşam 8 de bi uyumuşum kociş 11 de kaldırdı ....bi daha gece 4 de uyuyabildim şimdide uykum war ama yatmak istemiyorum bennn

kızlar benimde 1 haftadır erkenden uykum geliyo ki hiiç huyum değildirr ....dün akşam 8 de bi uyumuşum kociş 11 de kaldırdı ....bi daha gece 4 de uyuyabildim şimdide uykum war ama yatmak istemiyorum bennn

ya son zamanlarda cok yoruluyorsun ya da hamissin baska neden cok uyur ki insan..

uykun geldiyse zorlama yat uyu keşke bende uyuyabilsem uykum geldiğinde ama eşim gelince uyanıyorum sonrada saatlerce uyuyamıyorum onun içinde eşimi bekliyorum kaç olursa olsun

kızlar bilemedimki yaa bak geçen bi dizide kadın kocasına bi zarf verdi diğer faturalarla beraber buda evliliğimizin faturası diyee sanırım hamişti onun yazılı olduğu bi kağıtmıdır nedir adam nakmaya fırsatı olmadıydı bakmaya kapı çaldıydı o ara değişik fikir haa evliliğin faturası bebek
ben olsaam napardımki yaa acabaa? bilemedim bak şimdi mini bi zıbın olabilir tulum olabilir emzik olabilir biberon patik olabilir öyle bişiiler alırdım heralde ne biliim farklı bi şekilde verirdim kocişime heraldee ama nasıl kargoyla olabilir bak dediğiniz gibim soonracığımaa zaten güzel romantik bi yemek hazırlardım seksiice giyinirdim yemeğin sonunda kocişimle mum ışığında otururken sana bi hediye vermek istiyorum derdim aldığım bebiş malzemelerini güzelce paketlerdim idrar testim falanda olurdu zaten o pakette güzel renkli çikolatalar şekerler falan olurdu süslerdim bi güzel paketi o paketi verirdim yaani açınca çok şaşırırdı heraldee :26:

evet hamişkende çok uyurmuş insan bu arada benim daha 26.günüm 4-5 gündür ağrı var göğüs ucumda vede 2 gündür ağrı bu belirtiler erken dimi hamiş diilimdir dimi çünkü 33 günde bi adet biriyim ben ama adetken falan heç ağrım olmazdı bide bu kadar göğsüm ağrımazdı yaa üşüttüm falanmı acabaa nooliy banaa zaten yumurtam büyümediği içinde hamiş kalma şansım çok düşüktüü diilimdir heraldee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…