Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

napıon kızzz heycan vamı heycann hala

olmazmı bi ara karnıma agrı girdi geliyo sandım :18::18: hala anlamadıgım kimi regli günü gelmeden ögreniyi benim kaç gün gecti kan da cıkmada neden kırmızlarım gelmedı evde neden cıktı 2 cizgi:18::18::44::44: kafam cok karısık

iyi akşamlar cnmm sen nasılsınnn durumlar nasılll

hoşgeldincanım iiiiz ama kimsecikler kalmamıl sen nasılsın

sagolun kizlar.. kusura bakmayin ya bilgisaar kafayi yedi sanirim, bi türlü giremedim.. ben iyiyim iste beklioyrum öyle kurbanlik koyun gibi gelen giden yok, arada bi agrim var... sizler nasilsiniz??

benzer durumdayim tatlim bekliyorum sabirla ve ümitle

canım szi test yapmadıgınız icin bi ümit var benim kanda cıkmadı kafamda birsürü acaba oldu:44::44::44::44: ayın 10 yenileyecem testi cıkmasa kadın doguma gidecem inş kötö birşey yoktur:18::18:

canım szi test yapmadıgınız icin bi ümit var benim kanda cıkmadı kafamda birsürü acaba oldu:44::44::44::44: ayın 10 yenileyecem testi cıkmasa kadın doguma gidecem inş kötö birşey yoktur:18::18:

umarim canim yaa yoktur kötü bir sey... ben de en azindan p.tesiye kadar beklemeliyim ki testte ciksin.. daha erken idrarda cikmayabilir, sonucta cok hassas degiller ki.. bence de sonuca göre dra mutlaka git canim en azindan icinde süphe kalmaz..

ewet beklemek çok kötüüü ama hakkında hayırlısı olsunnnn cnmm

salı gününü bekliyorum işte ogun belli olur artık 10 gün olmus olcak cıkar ozman eger cıkmasa bı sorun vardır demekkı rabbime dua etmekden başka carem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…