umarim canim yaa yoktur kötü bir sey... ben de en azindan p.tesiye kadar beklemeliyim ki testte ciksin.. daha erken idrarda cikmayabilir, sonucta cok hassas degiller ki.. bence de sonuca göre dra mutlaka git canim en azindan icinde süphe kalmaz..
selamlar
benim idrarda cıktı 2 cızgı silikti hemen kana gittim ya ne hayallerle canım bekle biraz en az bi hafta gecsin
selam nazciiimm... hosgeldin...
selamlar
nazooo hoşgeldin cnmmnasılsınnn
hadiskooooooooo hbrsiz nire kayboldunnn gülümmmmm
slm abla
bu arada kızlar yarın giremeyecegım misafırlerım gelcek hemde kalabalık
ama benim canım birsey istemıyo aglamak geliyo icimden gözlerim doluyo
a.s hoşbuldum nasılsınız bakalım
bende bugün temizlik yaptım sonrada 6 da yattım uyudum 7 buçuğa kadar iyi geldi sonrada yemek falan anca kendime geldim
ooohhh ne güzel yapmissin, temizlikten sonra hakkaten yoruluyor insan nedense..
a.s canım biraz kendini rahat bırak yarına misafirlerine yapacağan pastalara odaklan zaman geçsin
pasat yapmıyacan-m abla hazır alcam aksam gelecekler cay yanına gündüz yemeklı kayanamlar gelcek ne yemek hazırlayım diye düşünüyrm
kizlarrr ya bir sey sormak istiyorum... hamis oldugunu eslerine nasil söylediniz/söylerdiniz??? yani var mi aklinizda güzel planlar ya da süprizler??? fikirlerimizi paylasalim mi??? bi süredir düsünüyorum, hatta cooooooooook uzun bi zamandir ama hanüz böyle bir sey kismet olmadi bugüne kadar.. hadi birbirimize fikir verelim
ben eşimin işyerine hep cıcık yollamk istemişimdir kocaman bi buket üzüerinde babacım elını 9 ay sonra öpmeye gelcem dıye ama gecen cıft cigiyi görünce aramam icin zor durdum yanı bekleyemem heme söylerim bunu anladım
hiimmmm güzel fikir aslinda bak bebegin agzindan bir sey yapmak hic aklima gelmemisti...
kizlarrr ya bir sey sormak istiyorum... hamis oldugunu eslerine nasil söylediniz/söylerdiniz??? yani var mi aklinizda güzel planlar ya da süprizler??? fikirlerimizi paylasalim mi??? bi süredir düsünüyorum, hatta cooooooooook uzun bi zamandir ama hanüz böyle bir sey kismet olmadi bugüne kadar.. hadi birbirimize fikir verelim
bunu daha öncede yazmıştım
ben eşimin işyerine kargoyla çift çizgiyi gördüğüm testle beraber bi not düşünüyorum tabi okadar bekleyebirsem
hatunlar ben cıkıyorum yarın erken kalkacam
namazımı kılayıp yatayım uykum gelmese tel girerim
herkeze iyi geceler
inş güsel haberler veririz sırayla hepimizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?