Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

benim idrarda cıktı 2 cızgı silikti hemen kana gittim ya ne hayallerle canım bekle biraz en az bi hafta gecsin

slm abla

bu arada kızlar yarın giremeyecegım misafırlerım gelcek hemde kalabalık

ama benim canım birsey istemıyo aglamak geliyo icimden gözlerim doluyo

a.s canım biraz kendini rahat bırak yarına misafirlerine yapacağan pastalara odaklan zaman geçsin

a.s hoşbuldum nasılsınız bakalım
bende bugün temizlik yaptım sonrada 6 da yattım uyudum 7 buçuğa kadar iyi geldi sonrada yemek falan anca kendime geldim

ooohhh ne güzel yapmissin, temizlikten sonra hakkaten yoruluyor insan nedense..

kizlarrr ya bir sey sormak istiyorum... hamis oldugunu eslerine nasil söylediniz/söylerdiniz??? yani var mi aklinizda güzel planlar ya da süprizler??? fikirlerimizi paylasalim mi??? bi süredir düsünüyorum, hatta cooooooooook uzun bi zamandir ama hanüz böyle bir sey kismet olmadi bugüne kadar.. hadi birbirimize fikir verelim

ben eşimin işyerine hep cıcık yollamk istemişimdir kocaman bi buket üzüerinde babacım elını 9 ay sonra öpmeye gelcem dıye ama gecen cıft cigiyi görünce aramam icin zor durdum yanı bekleyemem heme söylerim bunu anladım

hiimmmm güzel fikir aslinda bak bebegin agzindan bir sey yapmak hic aklima gelmemisti...

hiimmmm güzel fikir aslinda bak bebegin agzindan bir sey yapmak hic aklima gelmemisti...

hatta kayananam ve annemede cıcek yollayıp gelıyorum 9 ay sonra falan yazacaktım ama anladım kı o an ben bı halt etmem hemen arar söylerim ki suan günde 5 defa aryıp soruyolar kırmzıalr geldimi diye

bunu daha öncede yazmıştım
ben eşimin işyerine kargoyla çift çizgiyi gördüğüm testle beraber bi not düşünüyorum tabi okadar bekleyebirsem

hatunlar ben cıkıyorum yarın erken kalkacam
namazımı kılayıp yatayım uykum gelmese tel girerim

herkeze iyi geceler

inş güsel haberler veririz sırayla hepimizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…