Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ay hadi inşallah canım yaa hani kız topiğin nerde linkini versene bakalım kimler ne fikirler paylaşmış :1: ay inşallah regenim hamişsindir yaa kaç günde bi adet oluyon kız ne kadar sürede geliyo peki adetin ay heyecanlandım bak yaa :46::16::52: kız bizede hemen haber ver öğrenincee :52::52:

fikri burda paylaştı başka topik yok
ama başak açmış daha önce hamile olduğunuzu eşinizi nasıl söylerdiniz diye başağın profilinden açtığı konulara tıklarsan orayada bakabilirsiniz

yani ben de yaninda olmak istiyorum o yüzden evde vermek daha iyi.. evet adet oldum yalani güzel sasirir yani ne alaka hani hastaydin diye.. kiiiiiii dedigin gibi acip bakacak degil ya :17::17::17::17: iyyyyyyy........ sanirim ortaklasa bi fikir cikardik... :1: benim de simdiki planim bu...

yok tatlim esas ben senin canini sIktIysam özür dilerim, düsünemedim eseklik ettim galiba :26::26::26::26: anlatmak istersen tabiki dinleriz, hic öyle düsünme..
hadi iyi ozaman daha iyi fikirlerde buluruz inşallaah :16: dumancım üzülme yaa noolduki senin bebişlerine acını deşmek istemem ama anlatmak istersen dinleriz canım yaa inşallah bu sefer sağlıcakla kucağına alması nasip olur bebişinii :16:

pike takımımı ne diyosunnnnn... örünce resmini yüklermisin valla merak ettim örgü pikeler ok güzel oluyo ama zor iş valla kolay gelsinnn

ben sadece dantelini örüp verecem yetişterebilirsem kermese,onlarda dikimini yapacaklar... orada resmini çekerim inşallah paylaşırım burdan

hadi iyi ozaman daha iyi fikirlerde buluruz inşallaah :16: Dumancım üzülme yaa noolduki senin bebişlerine acını deşmek istemem ama anlatmak istersen dinleriz canım yaa inşallah bu sefer sağlıcakla kucağına alması nasip olur bebişinii :16:

cnm, benim ilk bebişimin kalbi durdu,2. Doğsaydı sakat olacaktı ama olmadı,3.de de nedensiz düşük oldu... Ama bu kez iyi olacak.. O yüzden olmuyo diye çok yıpratmayın kendinizi valla böyle olmasından sa belkide geç olması daha hayırlıdır, yani geç olsunda sağlıklı olsun valla önemli olan o...

fikri burda paylaştı başka topik yok
ama başak açmış daha önce hamile olduğunuzu eşinizi nasıl söylerdiniz diye başağın profilinden açtığı konulara tıklarsan orayada bakabilirsiniz

yaa bakmak lazım bi ara hele bi hamiş kalalımdaa fikri şurda dursun ümitlenmiycem iştee hamiş diilim been :50::84:

ay hadi inşallah canım yaa hani kız topiğin nerde linkini versene bakalım kimler ne fikirler paylaşmış :1: ay inşallah regenim hamişsindir yaa kaç günde bi adet oluyon kız ne kadar sürede geliyo peki adetin ay heyecanlandım bak yaa :46::16::52: kız bizede hemen haber ver öğrenincee :52::52:

tatlim topik acmadim burda konuyu ortaya attim anlaminda demistim onu.. aslinda bi topik acip genel anlamda tanimadigimiz hamislerden-hamis adaylarindan fikir toplayabilirz...

tabiki haber veririm canim neden söylemeyim..

aaaa yok cnm yaa ne demek:) konu güzel ama belki bu kez bende sürpriz yapmayı denerim belli olmaz:)

insallah canim yaparsin tabiki..

benim gibi yapın ben hep adet olacağım zamanı biraz geç söylüyorum ki gecikirsem bilmesin diye:23:

ben de bi ay senin dedigin gibi yapiyorum diger ay da iki kere adet oldum iyice düzenim bozuldu diye hayiflaniyorum, bakalim bu ay ne göstercek..

hadi iyi ozaman daha iyi fikirlerde buluruz inşallaah :16: dumancım üzülme yaa noolduki senin bebişlerine acını deşmek istemem ama anlatmak istersen dinleriz canım yaa inşallah bu sefer sağlıcakla kucağına alması nasip olur bebişinii :16:

bizim eslerimz gibi sabit bir yerde durmayana paket gitmez canim onun haricinde de evde süpriz yapmak en güzeli.. bakalim belki zamanla gelistiririz..

cnm, benim ilk bebişimin kalbi durdu,2. Doğsaydı sakat olacaktı ama olmadı,3.de de nedensiz düşük oldu... Ama bu kez iyi olacak.. O yüzden olmuyo diye çok yıpratmayın kendinizi valla böyle olmasından sa belkide geç olması daha hayırlıdır, yani geç olsunda sağlıklı olsun valla önemli olan o...

çok haklısın:46::46::46::46::46:

canlarımm cicilerimmm napıyonuzz. ya ben bu ara çok giremiyorum. ama sizi çokk özlüyorummmm

ay canım yaa kıyamaam kim bilir neler yaşamışsındıır allah bidaa yaşatmasın canım öyle kötü şeyleer :50: bende inanıyorum bu sefer çok sağlıklı dünya tatlısı bi oğluşun olcak öyle geldi içimden :16::1::34: kız olduğunda cinsiyeti bana mutlaka bildir bakalım tutcakmı? :34::1:

kizalr ben kactim kocis geldi sürtmelerden.. hepinize iyi geceler...

iyi gecelr tatlı rüyalar rüyanda bebişini gör
bende bu akşam uyurken bebek gördüm rüyamda kız bebek hiç kimseye gülmüyormuş beni görünce benim yüzümü okşayarak seviyor ve gülüyor gerçek gibiydi:16:

canlarımm cicilerimmm napıyonuzz. ya ben bu ara çok giremiyorum. ama sizi çokk özlüyorummmm

aa hoş geldiniz bebişlerim nasılsınııız? :49::1: kız bu akşamki konu hamiş olduğumuzu eşimize nasıl söylerizdi sen nasıl söylediydin kız anlatsanaa :1:

tatlim topik acmadim burda konuyu ortaya attim anlaminda demistim onu.. aslinda bi topik acip genel anlamda tanimadigimiz hamislerden-hamis adaylarindan fikir toplayabilirz...

tabiki haber veririm canim neden söylemeyim..

insallah canim yaparsin tabiki..

ben de bi ay senin dedigin gibi yapiyorum diger ay da iki kere adet oldum iyice düzenim bozuldu diye hayiflaniyorum, bakalim bu ay ne göstercek..

bizim eslerimz gibi sabit bir yerde durmayana paket gitmez canim onun haricinde de evde süpriz yapmak en güzeli.. bakalim belki zamanla gelistiririz..

evet olabilir canım bir sürü fikir çıkıcaktır nasılsaa :16: yaa anca karakol nöbetinin olduğu gün olurdu o iş onun dışındada olmazdı aman evde veririm ben müjdeyi baş başayken öyle daha iyii bide güzel giyinip süslenirdim ooh daha ne olsun paketide dolabına saklardım :34:

ay canım yaa kıyamaam kim bilir neler yaşamışsındıır allah bidaa yaşatmasın canım öyle kötü şeyleer :50: Bende inanıyorum bu sefer çok sağlıklı dünya tatlısı bi oğluşun olcak öyle geldi içimden :16::1::34: Kız olduğunda cinsiyeti bana mutlaka bildir bakalım tutcakmı? :34::1:

çok sevinirim oğlum olursaa... Ben normalde hep kız isterdim ama 2.bebeğim erkekmiş çok üzülmüştüm, şimdi oğlum da olsa dünyalar benim olur vallaaa.... Tamam ilk tahmin erkek oldu bakalım ne olcak :) ayrıca gerçekten çok zor şeyler yaşadım cnm 3 kez o ameliyat masasına gittim kürtaj için, bebeğini kaybetmekmi yoksa çektiğin acı ağrımı hangisi daha zor anlamadım bile... Offf allahım kimseye yaşatmasın....

iyi gecelr tatlı rüyalar rüyanda bebişini gör
bende bu akşam uyurken bebek gördüm rüyamda kız bebek hiç kimseye gülmüyormuş beni görünce benim yüzümü okşayarak seviyor ve gülüyor gerçek gibiydi:16:

aa ne güzel yaa kız bebek normalde sıkıntı derler ama seninki hayırlı bi rüya gibim sanki sıkıntılarından kurtulacaksın belkide öyledir anlamı :1::16::34: ay hadi inşallah hayırlı bi rüyadır :34:

Back
X