pike takımımı ne diyosunnnnn... örünce resmini yüklermisin valla merak ettim örgü pikeler ok güzel oluyo ama zor iş valla kolay gelsinnnkermese pike takımı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pike takımımı ne diyosunnnnn... örünce resmini yüklermisin valla merak ettim örgü pikeler ok güzel oluyo ama zor iş valla kolay gelsinnnkermese pike takımı
ay hadi inşallah canım yaa hani kız topiğin nerde linkini versene bakalım kimler ne fikirler paylaşmışay inşallah regenim hamişsindir yaa kaç günde bi adet oluyon kız ne kadar sürede geliyo peki adetin ay heyecanlandım bak yaa
kız bizede hemen haber ver öğrenincee
![]()
hadi iyi ozaman daha iyi fikirlerde buluruz inşallaahyani ben de yaninda olmak istiyorum o yüzden evde vermek daha iyi.. evet adet oldum yalani güzel sasirir yani ne alaka hani hastaydin diye.. kiiiiiii dedigin gibi acip bakacak degil yaiyyyyyyy........ sanirim ortaklasa bi fikir cikardik...
benim de simdiki planim bu...
yok tatlim esas ben senin canini sIktIysam özür dilerim, düsünemedim eseklik ettim galiba :26::26::26::26: anlatmak istersen tabiki dinleriz, hic öyle düsünme..
pike takımımı ne diyosunnnnn... örünce resmini yüklermisin valla merak ettim örgü pikeler ok güzel oluyo ama zor iş valla kolay gelsinnn
hadi iyi ozaman daha iyi fikirlerde buluruz inşallaahDumancım üzülme yaa noolduki senin bebişlerine acını deşmek istemem ama anlatmak istersen dinleriz canım yaa inşallah bu sefer sağlıcakla kucağına alması nasip olur bebişinii
![]()
fikri burda paylaştı başka topik yok
ama başak açmış daha önce hamile olduğunuzu eşinizi nasıl söylerdiniz diye başağın profilinden açtığı konulara tıklarsan orayada bakabilirsiniz
ay hadi inşallah canım yaa hani kız topiğin nerde linkini versene bakalım kimler ne fikirler paylaşmışay inşallah regenim hamişsindir yaa kaç günde bi adet oluyon kız ne kadar sürede geliyo peki adetin ay heyecanlandım bak yaa
kız bizede hemen haber ver öğrenincee
![]()
aaaa yok cnm yaa ne demek:) konu güzel ama belki bu kez bende sürpriz yapmayı denerim belli olmaz:)
benim gibi yapın ben hep adet olacağım zamanı biraz geç söylüyorum ki gecikirsem bilmesin diye![]()
hadi iyi ozaman daha iyi fikirlerde buluruz inşallaahdumancım üzülme yaa noolduki senin bebişlerine acını deşmek istemem ama anlatmak istersen dinleriz canım yaa inşallah bu sefer sağlıcakla kucağına alması nasip olur bebişinii
![]()
cnm, benim ilk bebişimin kalbi durdu,2. Doğsaydı sakat olacaktı ama olmadı,3.de de nedensiz düşük oldu... Ama bu kez iyi olacak.. O yüzden olmuyo diye çok yıpratmayın kendinizi valla böyle olmasından sa belkide geç olması daha hayırlıdır, yani geç olsunda sağlıklı olsun valla önemli olan o...
ben sadece dantelini örüp verecem yetişterebilirsem kermese,onlarda dikimini yapacaklar... Orada resmini çekerim inşallah paylaşırım burdan
canlarımm cicilerimmm napıyonuzz. ya ben bu ara çok giremiyorum. ama sizi çokk özlüyorummmm
ok cnm bekleriz...ne kermesi peki bu?
canım sen iyi ol arada da ben iyiyim de merak ettirme yeter
komşum derneğe üye onlarda ihtiyacı olanlara falan yardım topluyorlar
cnm, benim ilk bebişimin kalbi durdu,2. Doğsaydı sakat olacaktı ama olmadı,3.de de nedensiz düşük oldu... Ama bu kez iyi olacak.. O yüzden olmuyo diye çok yıpratmayın kendinizi valla böyle olmasından sa belkide geç olması daha hayırlıdır, yani geç olsunda sağlıklı olsun valla önemli olan o...
kizalr ben kactim kocis geldi sürtmelerden.. hepinize iyi geceler...
canlarımm cicilerimmm napıyonuzz. ya ben bu ara çok giremiyorum. ama sizi çokk özlüyorummmm
canım sen iyi ol arada da ben iyiyim de merak ettirme yeter
Komşum derneğe üye onlarda ihtiyacı olanlara falan yardım topluyorlar
tatlim topik acmadim burda konuyu ortaya attim anlaminda demistim onu.. aslinda bi topik acip genel anlamda tanimadigimiz hamislerden-hamis adaylarindan fikir toplayabilirz...
tabiki haber veririm canim neden söylemeyim..
insallah canim yaparsin tabiki..
ben de bi ay senin dedigin gibi yapiyorum diger ay da iki kere adet oldum iyice düzenim bozuldu diye hayiflaniyorum, bakalim bu ay ne göstercek..
bizim eslerimz gibi sabit bir yerde durmayana paket gitmez canim onun haricinde de evde süpriz yapmak en güzeli.. bakalim belki zamanla gelistiririz..
ay canım yaa kıyamaam kim bilir neler yaşamışsındıır allah bidaa yaşatmasın canım öyle kötü şeyleerBende inanıyorum bu sefer çok sağlıklı dünya tatlısı bi oğluşun olcak öyle geldi içimden
Kız olduğunda cinsiyeti bana mutlaka bildir bakalım tutcakmı?
![]()
iyi gecelr tatlı rüyalar rüyanda bebişini gör
bende bu akşam uyurken bebek gördüm rüyamda kız bebek hiç kimseye gülmüyormuş beni görünce benim yüzümü okşayarak seviyor ve gülüyor gerçek gibiydi![]()