iyi gecelr tatlı rüyalar rüyanda bebişini gör
bende bu akşam uyurken bebek gördüm rüyamda kız bebek hiç kimseye gülmüyormuş beni görünce benim yüzümü okşayarak seviyor ve gülüyor gerçek gibiydi![]()
ne güzellll umarım geleceği görmüşsündürr :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi gecelr tatlı rüyalar rüyanda bebişini gör
bende bu akşam uyurken bebek gördüm rüyamda kız bebek hiç kimseye gülmüyormuş beni görünce benim yüzümü okşayarak seviyor ve gülüyor gerçek gibiydi![]()
aa hoş geldiniz bebişlerim nasılsınııız?kız bu akşamki konu hamiş olduğumuzu eşimize nasıl söylerizdi sen nasıl söylediydin kız anlatsanaa
![]()
çok sevinirim oğlum olursaa... Ben normalde hep kız isterdim ama 2.bebeğim erkekmiş çok üzülmüştüm, şimdi oğlum da olsa dünyalar benim olur vallaaa.... Tamam ilk tahmin erkek oldu bakalım ne olcak :) ayrıca gerçekten çok zor şeyler yaşadım cnm 3 kez o ameliyat masasına gittim kürtaj için, bebeğini kaybetmekmi yoksa çektiğin acı ağrımı hangisi daha zor anlamadım bile... Offf allahım kimseye yaşatmasın....
merhaba hanımlar
pardon pardon
gece kuşları nasılsınız bakem
ben kocişi işe yolladım
bakem dedim ne yapıyo kızlar
aa ne güzel yaa kız bebek normalde sıkıntı derler ama seninki hayırlı bi rüya gibim sanki sıkıntılarından kurtulacaksın belkide öyledir anlamıay hadi inşallah hayırlı bi rüyadır
![]()
ne güzellll umarım geleceği görmüşsündürr :)
hımm anladım canımm,
ksel nasılsınız bebiş nsl?
ayy çok tırsıyom zati düşükten kürtajdan falaan deme kız öylee :18:Ay allah bidaa öyle acılar yaşatmasın kimseye yaa
Susalım yaa öyle kötü şeylerden konuşmayalım bence çünkü cidden tırsıyom normalde hiç canım az diildirde doğumdan helede kürtajdan çok korkuyoooom... :18:
![]()
merhaba hanımlar
pardon pardon
gece kuşları nasılsınız bakem
ben kocişi işe yolladım
bakem dedim ne yapıyo kızlar
hayırlısı çıksın canımmm güzel şeylere yorumlayalım biz bebiş gelicek diyeliminşallah ben rüyamda bebek görürdüm ama iki seferdir böyle sarmaş dolaş sevgiyle görüyorum geçenkinde ben seviyordum bebeği bu seferkinde bebek beni seviyordu hadi bakalım hayırlısı
ohhh ne güzel göğsünü gere gere büyük karnını içinde bi melek var, valla benim yemekten kocaman oldu utanıyorum bi hamile kalsaydım bebek diye yuttururdum herkese:)) senin resimdenmidir nedir kız diye geçiyo hep içimden, sen ne hissediyosunsaol canım iyiyim sen nasılsınn. Ben göbüş büyütüyorumm. Artık şişmeye başladı
kürtaj kötü bencede allah kimseye yaşatmasın ama doğumdan korkma yaaaa düşünsene bebeğini göreceksin ilk kez ağlayacak sanaa:))
ya canım benim hayalimde güzel bi şekilde söylemek vardı ama öyle olmadı. durumumuzu biliyosunuz. doğal yolla hamile kalma şansım yok gibi bişeydi. ben testi öylesine yapmıştımmm ve çift çizgiyi görünce inanamadım kocişe gösterdim hemen benim gördüğümü sende görüyomusun diye. oda inanamadı yumurtlama testlerinden gösterdiğimi zannetti ve o gece çeşit çeşit test almıştı bana. ve evde misafir vardı bişeyde diyemedik. içerde misafir oturuyo ben lavaboda test yapıyorum sonra kociş geliyo bakıyo ne oldu diyee. biran önce gitsinler diye dua ettimm. onlar gittikten sonra birbirimize sarılıp ağlamıştık...ben ona ne şekilde söylersem söyleyeyim onun hissedeceği duygu hep aynı olacaktı.önemli olan nasıl söylediğin değil neyi söylediğin bence.
işallah canım allah sanada hayırlı bi bebek nasip ederiyi gecelr tatlı rüyalar rüyanda bebişini gör
hoş geldin nilüm nassııın![]()
bende çok korkmuştum kürtaj olacam diye ama neyseki kendiliğinden düştü insan ona bile seviniyor![]()
merhabalar hoşgeldin
bi test yapsanmıki????ay ne güzel yaa sevinç göz yaşları dökmüşsünüüz e inanmasıda zordu tabi haklısınız tam şok etkisi olmuştur sizinkiHaklısın canım yaa önemli olan neyi söylediğindir ona ne şüphe
Acaba benimkide ağlıycak şekilde okadar aşırı sevinirmiydi çok sanmıyom yaa :26: Kız bu arada ne belirtiler yaşadıydın yaa canım bu arada bak benim bugün 26.günüm bi 4-5 güngür göğüs uçlarım acıyo dün akşamla sabahda sağ kasığımdafenaa bi ağrı vardı nooldu bilemedim üşüttümmüü kistmi hamişlikmi bilemedim yaa sence nedendiir :26::18: Ve 33.günde bi oluyom daha adetimede var 1 fahta falan
![]()
işallah canım allah sanada hayırlı bi bebek nasip eder
kız bebek bereket bolluk derler
hane derler
işallah hamile kalırsın canım
abdestliyim şimdi senin için ve burda bebek isyteyen bütün arkadaşlar için dua ettim
iyidir canım ne olsun
sabah elimi yaktım ama çok kötü
şimdi su toplamaya başladı az önce banyodan çıktım sıcak suyu görünce daha da yandı of o kabarcıklar dan sular geliyo![]()
ay ne güzel yaa sevinç göz yaşları dökmüşsünüüz e inanmasıda zordu tabi haklısınız tam şok etkisi olmuştur sizinkihaklısın canım yaa önemli olan neyi söylediğindir ona ne şüphe
acaba benimkide ağlıycak şekilde okadar aşırı sevinirmiydi çok sanmıyom yaa :26: kız bu arada ne belirtiler yaşadıydın yaa canım bu arada bak benim bugün 26.günüm bi 4-5 güngür göğüs uçlarım acıyo dün akşamla sabahda sağ kasığımdafenaa bi ağrı vardı nooldu bilemedim üşüttümmüü kistmi hamişlikmi bilemedim yaa sence nedendiir :26::18: ve 33.günde bi oluyom daha adetimede var 1 fahta falan
![]()
işallah canım allah sanada hayırlı bi bebek nasip eder
kız bebek bereket bolluk derler
hane derler
işallah hamile kalırsın canım
abdestliyim şimdi senin için ve burda bebek isyteyen bütün arkadaşlar için dua ettim
iyidir canım ne olsun
sabah elimi yaktım ama çok kötü
şimdi su toplamaya başladı az önce banyodan çıktım sıcak suyu görünce daha da yandı of o kabarcıklar dan sular geliyo![]()
bi test yapsanmıki????
geçmil olsun![]()
sağol canım
işallah geçecek ama burda yazdıkça kabarcıklar geriliyo sular çıkmaya başladı
resmen elim ağlıyo