dimi yaa benimde acayip şişti göbişim bi 4-5 aylık var gibi aynıı görenler benle konuşurken gözleri göbüşüme kayıyo hemen bebiş varmı diye yapıştırıyolar yaa lafıııhayırlısı çıksın canımmm güzel şeylere yorumlayalım biz bebiş gelicek diyelim
ohhh ne güzel göğsünü gere gere büyük karnını içinde bi melek var, valla benim yemekten kocaman oldu utanıyorum bi hamile kalsaydım bebek diye yuttururdum herkese:)) senin resimdenmidir nedir kız diye geçiyo hep içimden, sen ne hissediyosun![]()

kız orası öylede ne güzel görcem bebişide hatta elimde olsa erkenden doğururumda kız korkuyom işte yaa bide normal doğum istiyom yaa doğumda bebiş havasız kalırsa çatı açılmak bilmezse bebek doğmak bilmezse içerde havasız kalırsa falan filen biissürü korkcak neden var yaanii bide can acısı var tabii :18::18::18:kürtaj kötü bencede allah kimseye yaşatmasın ama doğumdan korkma yaaaa düşünsene bebeğini göreceksin ilk kez ağlayacak sanaa:))
ooh ne güzel hamişlik gibisi yok tabii bütün ilgi alaka üstünde olur yediğin önünde yemediğin arkanda olur oh ne güzel yaa bende hamiş olmak istiyoomsaol canım iyiyim sen nasılsınn. ben göbüş büyütüyorumm. artık şişmeye başladı

hadi hayırlısı olsun canım yaa inşallah herşey güzel olur seni bi hamiş yapsak içimiz rahat etcekdi içimizde en çok hakedenlerden biri sensin canım yaa...inşallah ben rüyamda bebek görürdüm ama iki seferdir böyle sarmaş dolaş sevgiyle görüyorum geçenkinde ben seviyordum bebeği bu seferkinde bebek beni seviyordu hadi bakalım hayırlısı