Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hayırlısı çıksın canımmm güzel şeylere yorumlayalım biz bebiş gelicek diyelim:16::16:

ohhh ne güzel göğsünü gere gere büyük karnını içinde bi melek var, valla benim yemekten kocaman oldu utanıyorum bi hamile kalsaydım bebek diye yuttururdum herkese:)) senin resimdenmidir nedir kız diye geçiyo hep içimden, sen ne hissediyosun ;)
dimi yaa benimde acayip şişti göbişim bi 4-5 aylık var gibi aynıı görenler benle konuşurken gözleri göbüşüme kayıyo hemen bebiş varmı diye yapıştırıyolar yaa lafııı :14::17::17: utanıyom kendimden yaa :14:
kürtaj kötü bencede allah kimseye yaşatmasın ama doğumdan korkma yaaaa düşünsene bebeğini göreceksin ilk kez ağlayacak sanaa:))
kız orası öylede ne güzel görcem bebişide hatta elimde olsa erkenden doğururumda kız korkuyom işte yaa bide normal doğum istiyom yaa doğumda bebiş havasız kalırsa çatı açılmak bilmezse bebek doğmak bilmezse içerde havasız kalırsa falan filen biissürü korkcak neden var yaanii bide can acısı var tabii :18::18::18:
saol canım iyiyim sen nasılsınn. ben göbüş büyütüyorumm. artık şişmeye başladı
ooh ne güzel hamişlik gibisi yok tabii bütün ilgi alaka üstünde olur yediğin önünde yemediğin arkanda olur oh ne güzel yaa bende hamiş olmak istiyoom :52::52:
inşallah ben rüyamda bebek görürdüm ama iki seferdir böyle sarmaş dolaş sevgiyle görüyorum geçenkinde ben seviyordum bebeği bu seferkinde bebek beni seviyordu hadi bakalım hayırlısı
hadi hayırlısı olsun canım yaa inşallah herşey güzel olur seni bi hamiş yapsak içimiz rahat etcekdi içimizde en çok hakedenlerden biri sensin canım yaa... :16::16::16::21::54:

dimi yaaa o bile moral verirdi herhalde bana...

yani ben ona bile sevindim çünkü doktor kürtaj yapabiliriz demişti

merhaba canım
hoşgördük
ay bende rüyamda kocişimle ne zaman kavga etsem
bilinç altımda mı kalıyo ne
sabah kalkınca gerçekten kavga ediyoruz hemde öyle böyle değil
caba ben çokmu agresifim
diye düşünüyorum
ogün kavga edecek illaki bişey buluyorum

ozaman öyle rüya gördüğünde besmeleyle kalk yataktan ve derin nefes al sakinlersin biraz

amin inşallah çok sağol duaların için
çok kötü olur o şimdi çok geçmiş olsun

sağol canım
ya bende hamile olduğumu söylemiştim eşime annemleregebelik testini götürmüştüm yanımda ordaki hemşire evet hamilesin
ama kanda daha iyi çıkar demişti
kan vermiştim
herkese sonucu beklemeden
gebelik testine göre hamileyim diye yayın yapmıştım
sonucu almaya gittim
laburatuardaki adama dedim kaç haftalık
oda bana şaşkın şaşkın bakıp hamile değilsiniz dedi
ay ne kötü oldum anlatamam
ama gebelik testi yaptım hemşire bayanda gördü dedim
onlarda yanılma payı var dedi
of eşime söylerken hüngür hüngür ağladım
eşim yazık işten çıkmış
bende çalışıyodum
iş yerime teselliye gelmişti ya
hepinizi çok iyi anlıyorum

canım benimm şimdi herkesin tepkisi farklı olur. benim kociş biraz duygusaldır. ama emin ol ki çok sevinecektir.

ben adetimden 2-3 gün önce öğrenmiştim canım ve ekstra bişey hissetmedim. ben normalde adetlerimide çok rahat geçiririrdim. yani karıştıracak bi belirtide olmadı. benim göğüslerim öğrendikten 15-20 gün sonra ağrımaya başladı canım. hatta uykumdan uyandığım oldu. ama şimdi azaldı
.

benimkiside çok duygusal kesin hüngüre hüngüre ağlar sevinçten kuşumuz öldüğünde bile nasıl ağlamıştı koca adam

dimi yaa benimde acayip şişti göbişim bi 4-5 aylık var gibi aynıı görenler benle konuşurken gözleri göbüşüme kayıyo hemen bebiş varmı diye yapıştırıyolar yaa lafııı :14::17::17: utanıyom kendimden yaa :14:

kız orası öylede ne güzel görcem bebişide hatta elimde olsa erkenden doğururumda kız korkuyom işte yaa bide normal doğum istiyom yaa doğumda bebiş havasız kalırsa çatı açılmak bilmezse bebek doğmak bilmezse içerde havasız kalırsa falan filen biissürü korkcak neden var yaanii bide can acısı var tabii :18::18::18:

ooh ne güzel hamişlik gibisi yok tabii bütün ilgi alaka üstünde olur yediğin önünde yemediğin arkanda olur oh ne güzel yaa bende hamiş olmak istiyoom :52::52:

hadi hayırlısı olsun canım yaa inşallah herşey güzel olur seni bi hamiş yapsak içimiz rahat etcekdi içimizde en çok hakedenlerden biri sensin canım yaa... :16::16::16::21::54:

çok sağol canım ALLAH bilir zamanı gelen tadacak inşallah

ozaman öyle rüya gördüğünde besmeleyle kalk yataktan ve derin nefes al sakinlersin biraz

evet bundan sonra öyle yapıcam
gün boyuncada kavgaya
yönelik ne olursa olsun umursamıcam kendime başka bi uğraş bulucam
eşimde budurumdan şikayetçi
herşeye çok sinir oluyosun huzurumuzu durduk yere kaçırıyosun diyo

sağol canım
ya bende hamile olduğumu söylemiştim eşime annemleregebelik testini götürmüştüm yanımda ordaki hemşire evet hamilesin
kan vermiştim
sonucu almaya gittim
eşim yazık işten çıkmış
bende çalışıyodum

of oda kötü olmuş ama RABBİM sonunda vermiş evladını sağlıkla büyütmeyi ve en güzel günlerini göstersin

dimi yaa benimde acayip şişti göbişim bi 4-5 aylık var gibi aynıı görenler benle konuşurken gözleri göbüşüme kayıyo hemen bebiş varmı diye yapıştırıyolar yaa lafııı :14::17::17: Utanıyom kendimden yaa :14:
Kız orası öylede ne güzel görcem bebişide hatta elimde olsa erkenden doğururumda kız korkuyom işte yaa bide normal doğum istiyom yaa doğumda bebiş havasız kalırsa çatı açılmak bilmezse bebek doğmak bilmezse içerde havasız kalırsa falan filen biissürü korkcak neden var yaanii bide can acısı var tabii :18::18::18:
Ooh ne güzel hamişlik gibisi yok tabii bütün ilgi alaka üstünde olur yediğin önünde yemediğin arkanda olur oh ne güzel yaa bende hamiş olmak istiyoom :52::52:
Hadi hayırlısı olsun canım yaa inşallah herşey güzel olur seni bi hamiş yapsak içimiz rahat etcekdi içimizde en çok hakedenlerden biri sensin canım yaa... :16::16::16::21::54:
aman neler düşünüyosun sen öyle en kötü baktılar olmuyo alırlar sezeryanle merak etme sen ;)

ucuz atlatmışssın ;)

sağol canım
kan vermiştim
sonucu almaya gittim
eşim yazık işten çıkmış
bende çalışıyodum

ayyy heyecan işte insan hevesleniyo, ama sonra akıllanıyosunn heyecanını içinde yaşıyodun paylaşamıyosunnn :))

evet bundan sonra öyle yapıcam
gün boyuncada kavgaya
yönelik ne olursa olsun umursamıcam kendime başka bi uğraş bulucam
eşimde budurumdan şikayetçi
herşeye çok sinir oluyosun huzurumuzu durduk yere kaçırıyosun diyo

evet bazen susmak en iyisi yada sakin bi şekilde uzatmadan konuşmak
erkekler zaten 5 dakikadan sonrasını vızıltı olarak algılarmış onun için en iyisi sinirler geçince konuşmak ben öyle yapıyorum çokta etkili oluyor

işallah canım allah sanada hayırlı bi bebek nasip eder
kız bebek bereket bolluk derler
hane derler
işallah hamile kalırsın canım
abdestliyim şimdi senin için ve burda bebek isyteyen bütün arkadaşlar için dua ettim

iyidir canım ne olsun
sabah elimi yaktım ama çok kötü
şimdi su toplamaya başladı az önce banyodan çıktım sıcak suyu görünce daha da yandı of o kabarcıklar dan sular geliyo :43::43:
kız madem elin acıyodu ne işin vardı halvetle banyoylaa azgın karu duramadın dimi genee :23::60:
bi test yapsanmıki????

geçmil olsun :(
yok kız daha 26.günüm adet tarihime çok var 33 günde bi oluyom ya 2 aydır 35.günüm olmadan test falan yapmam heralde :26:
canım benimm şimdi herkesin tepkisi farklı olur. benim kociş biraz duygusaldır. ama emin ol ki çok sevinecektir.

ben adetimden 2-3 gün önce öğrenmiştim canım ve ekstra bişey hissetmedim. ben normalde adetlerimide çok rahat geçiririrdim. yani karıştıracak bi belirtide olmadı. benim göğüslerim öğrendikten 15-20 gün sonra ağrımaya başladı canım. hatta uykumdan uyandığım oldu. ama şimdi azaldı
.
hıı diyosunkii fos belirti bunlaar :14: gerçi zaten bende öyle tahmin ediyodumki göğüs ucum ağrıyınca 4-5 gündür ondan didiydim noolüy diye adetimede var ya daha şaştım ondan :26:

kız madem elin acıyodu ne işin vardı halvetle banyoylaa azgın karu duramadın dimi genee :23::60:

yok kız daha 26.günüm adet tarihime çok var 33 günde bi oluyom ya 2 aydır 35.günüm olmadan test falan yapmam heralde :26:

hıı diyosunkii fos belirti bunlaar :14: gerçi zaten bende öyle tahmin ediyodumki göğüs ucum ağrıyınca 4-5 gündür ondan didiydim noolüy diye adetimede var ya daha şaştım ondan :26:

len karu ne halveti hastaydım yıkandım nuru pak oldum
kociş işe gitti
evde olsaydı
olurdu da
e yarına artık

Yok kız daha 26.günüm adet tarihime çok var 33 günde bi oluyom ya 2 aydır 35.günüm olmadan test falan yapmam heralde :26:

Hıı diyosunkii fos belirti bunlaar :14: Gerçi zaten bende öyle tahmin ediyodumki göğüs ucum ağrıyınca 4-5 gündür ondan didiydim noolüy diye adetimede var ya daha şaştım ondan :26:

hımm daha çok varmış yapma bencede :))

ben biraz araştırma yapıyorum şimdi erken hamilelik belirtileri üzerine filan, iyi geceler dileyim sonra yatarım öptüm sizi kızlar

sağol canım
kan vermiştim
sonucu almaya gittim
eşim yazık işten çıkmış
bende çalışıyodum
ay valla ne kötü olmuuş :60::60: ee sonra cidden hamiş kaldığında nooldu bu seferde gene yalancıktan hamilemi dedii :1:
benimkiside çok duygusal kesin hüngüre hüngüre ağlar sevinçten kuşumuz öldüğünde bile nasıl ağlamıştı koca adam

çok sağol canım ALLAH bilir zamanı gelen tadacak inşallah
haklısın canım yaa ne deyim inşallah hayırlı ve tez zamanda gelir bebişlerimiz :16::16::16:
aman neler düşünüyosun sen öyle en kötü baktılar olmuyo alırlar sezeryanle merak etme sen ;)

ucuz atlatmışssın ;)

ayyy heyecan işte insan hevesleniyo, ama sonra akıllanıyosunn heyecanını içinde yaşıyodun paylaşamıyosunnn :))
haklısın canım yaa insan sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına alana kadar genede korkuyo işte ona bişii olcak diyee :18::18: ay inşallah hepimiz hamiş kalabilirizde sağlıkla kucaklarımıza alabiliriiiz :16::16::16::16::46:

ay valla ne kötü olmuuş :60::60: ee sonra cidden hamiş kaldığında nooldu bu seferde gene yalancıktan hamilemi dedii :1:

haklısın canım yaa ne deyim inşallah hayırlı ve tez zamanda gelir bebişlerimiz :16::16::16:

haklısın canım yaa insan sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına alana kadar genede korkuyo işte ona bişii olcak diyee :18::18: ay inşallah hepimiz hamiş kalabilirizde sağlıkla kucaklarımıza alabiliriiiz :16::16::16::16::46:

yok ya ozamanda kociş çok hastaydı
işten eve galdim koşa koşa
adam yaz sıcağında üşümüş
sarılmış ağustos sıcağında bataniy ile yatıyodu
nededim ne anlatım sabah dank etti

len karu ne halveti hastaydım yıkandım nuru pak oldum
kociş işe gitti
evde olsaydı
olurdu da
e yarına artık
len derdin neydide canını acıtmaya iyicene yıkandınki sendee acın yarına geçerdi ozamana yıkanırdın yanık kremi falan süreydin yaa yoksa normal kremde olur kız yumuşatsın biraz acısını bi süre sonra oda alıyo haa tavsiye ederim :34:

ben biraz araştırma yapıyorum şimdi erken hamilelik belirtileri üzerine filan, iyi geceler dileyim sonra yatarım öptüm sizi kızlar
yaani yapmıycam zaten kız yapsamda çıkmazki zaten şimdik :50: bende yatiim yaa kocişide yerine yatiriim kanepede öyle uyudu kaldı garibim yaa hadi bende kaçayım ufaktan ufaktan kız bakta nelermiş en erken kaçıncı günde ordaya çıkarmış belirtiler bi öğren bakalım benim bildiğim ilk idrarda kokuyla başlıyo sonraki zamanlarda göğüste şişme ağrı olabiliyo veya kasıklarda ağrı oluyo falan filan adet omadan bu belirtiler görülebiliyo ama en belirgin özelliği idrarda koku diye biliyom ben ilk belirti o oluyo sanırım :34: acaba bu belirtiler ne zaman çıkıyo ortaya :26:

iyi geceler canım bende çıkayım ablam aradı onla konuşuyorum eşimde aradı geliyomuş

yok ya ozamanda kociş çok hastaydı
işten eve galdim koşa koşa
adam yaz sıcağında üşümüş
sarılmış ağustos sıcağında bataniy ile yatıyodu
nededim ne anlatım sabah dank etti
ah yazıık adamı hasta hasta boşuna ümitlendirmişsiin :26::30: neysem sonra bebişiniz oldu ya hevesi kursağında kalmamıştır sende yap artık 2.yü yaa adam hevesliymiş madem :34::1:

tamam hanımlar hadi kaçalım baari :34: heerkese cümleten iyi uykular tatlı rüyalaar kocaman kocaman öpüyorum sizii... :21::21: hoşçakalıın :3::3:

ben eşimin işyerine hep cıcık yollamk istemişimdir kocaman bi buket üzüerinde babacım elını 9 ay sonra öpmeye gelcem dıye ama gecen cıft cigiyi görünce aramam icin zor durdum yanı bekleyemem heme söylerim bunu anladım:1::1::1::1:

bekle kız süprizler daimi akıllda kalır biz bayanalr kadar erkeklerde sever böle süprizlere ihtiyaöçları var heel bebek olayı daha bi başka olur bende düşünüom bakalım napsam diee hehe

işallah canım allah sanada hayırlı bi bebek nasip eder
kız bebek bereket bolluk derler
hane derler
işallah hamile kalırsın canım
abdestliyim şimdi senin için ve burda bebek isyteyen bütün arkadaşlar için dua ettim

iyidir canım ne olsun
sabah elimi yaktım ama çok kötü
şimdi su toplamaya başladı az önce banyodan çıktım sıcak suyu görünce daha da yandı of o kabarcıklar dan sular geliyo :43::43:

yoldayım bekle dio demekki inşallah cnım allahım rüyalarımızı hayır etsin

Back
X