Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hadiyecim mesaj simgeleri yazan yerin hemen üstünde smileyler var alttada fazlası yazıyo oraya tıkladığındada daha fazla smiley var istediğinin üzerine tıklıyosun çıkıyo.

Canım senin bilgisayarında java programı yüklü mü?

kızz yok öle bişi acaba daha 2 haftalığım diemi göremiom mesaj simgeleri altında kahve geri ampul ünlem soru işareti aşağı yukarı simit kalp simileyleri var onun altındada simge kullanma varr onun altındada mesajınız için listeden simge seçebilirsiniz dio da liste yok bende

harika oldu kızlar benim sayfamda hiçbişi yoktu burda yazı şekillerine kaar herşey var tşk canım benim ayyy rahatladım

harika oldu kızlar tşk ederim vallah şimdi doya doya smiley gönderesim geldi içimde kalmasın

heycanlıyım nasıl olım ay hevesim kursağımda kalmaz inşşş seninde benimde hepimizinde uff napsakki

ayy canım sakin ol herşeye hazırlıklı olmak lazım tabi inş bebgın senledir benim ilk defa gecikti ve herkez merak icinde 1 kere kanda negatifi gördüm şimdi bida görürsem cok üzülürüm

bu arada sevinç hamile oldugu söylemiş tatlım dikkate aldım zaten sen deyince bi umudum var yoksa kandan sonra umudum yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…