Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aç karnına gittim kocamı dövüodum götü devirdi yattı araba bulamayınca dedim aç karnına gidiorum tansiyonum düşerse bişi olursa nese arkadaşı aldım gittim ama eşimin haberiyok geldik yağmur bi bastı ben saklandım dedim kız selda şu zile bas beni sor merak etsin uyuz dedim ne aradı ne sordu dedim ağzına geleni saydı vur dedim öldürdü kocamı niye kadını aç aç tek gönderiosun len dedi yarın hamiş olsa bölemi yapıcaksın dedi yazıklar olsun sana felan oda yağmuru görünce arkadaşını arayıp almaya gidim şimdi die beni arıomuş çekmemiş şimdi aradım seni dedi dedim şimdi mi aklına geldim

:9::9::9::9::9::9::9: allah seni ne yapsın :9::9::9:

hehe annem göster ama elletme dedi:)yok yarın 1,30 da alıcam bacı çok heycanlıyım :49:

:49::49: kızım dikkat et kendine tüm belirtiler var anacım hade bakalım hayırlısı :nazar:

anammmm yeğenim büyümüşte dişmi döküomuşşş canım ya çocukalrın her değişimi anne için çok özell inşallah bende yaaşrım

inşallah yaşarsın canım
ben bu çocuktan sonra çok sulu göz oldum
konuşur ağlarsın yürür ağlarsın okula gider ağlarsın
dişi çıkar ağlarsın düşer ağlarsın :5::5::5:
böyle sevinç gözyaşları dökersin
Rabbim yaşatsın inşallah

inşallah yaşarsın canım
Rabbim yaşatsın inşallah

yeterki sevinç gözyaşları döktrsün rabbim :55:benim bebem olunca oda böle düt düt sürücekkk yaa diyzesi

inşallah yaşarsın canım
Rabbim yaşatsın inşallah

amin canım hepimize sana aynı sevinci birdaaha yaşatsın inşallah

keşke belinaysudan güsel ahber alsak umarım gitmiştir ultrosona görünmüştür

kız belinay kırmızı kartı yedi haberin yokmu bacım

bakıcük görücükkk inşallah dediniz gibidr kızz göbek benim şiş sert şişlik var 2 aylıkmı nedirr:)

:9::9::9::9::9::9::9: canım belirtilerin psikolojik değilse
kesin hamişsin tecrübe konuşuyor kızımmmm
baksana gögüsteki halkan bile koyulaşmış :49::49:

kız belinay kırmızı kartı yedi haberin yokmu bacım

:9::9::9::9::9::9::9: canım belirtilerin psikolojik değilse
kesin hamişsin tecrübe konuşuyor kızımmmm
baksana gögüsteki halkan bile koyulaşmış :49::49:

koyulaşma yok gibi ama damar çok belirginnn sol göğsümde psikolojik çıkarmı kızz eşim dioki süt doluodur diooo

koyulaşma yok gibi ama damar çok belirginnn sol göğsümde psikolojik çıkarmı kızz eşim dioki süt doluodur diooo

kız biliom da doktora gitsin düzenimi bozulmuş başka bişimi var baksın kanda belli olmayabiliomuş dış gebelikseultrosonla bakıolarmış okumuştum

ayyy evet dumancım yaaa şok felan oldum duygulandım :37: karmakarışık duydular yaşadım yaa :5::nazar::nazar:

:4::4::4: kız hoşgeldin bugünkü maceralarını alalım :37:
dur daha askere gidecek evlenecek:)) ne güzel yaaaa...

canım verdim kan ve idrar testi yaptı doktorum dedi biz ikisinide yapalım bakalım çıkmassa haftaya yine yapıcazzz dedi hadi bakalım çok heycanlıyım kız sevinç meme deki kahverengi halka varya ucu halka başlangıcından meme ucuna kadar bi damar gördğ kocam böle çok belirgin şaşırdım öncedne oluomudu hatırlamıom hala adet sancılarım ara ara gelio bacaklarım ağrıdı kimlik işi için muhtara gitttim resim istedi evrak vericekmiş sonra nufüs müdürlüğüne gitçem yarın bakalım
hadiskooo sen hamilesinnn :) kız idrarına bi baksana rengi koyumu hasi şimdi bak hadi:)) gögüslerde de başlamış belirtiler ne güzel yaaa..ama amma uzun sürdü senin bu sonuç işi valla...

:9::9::9::9::9::9: :60: :60: kız eşinide senide kutluyorum :46::46::46: saflık tacı veriyorum ikinizede
kız hemen süt dolarmı akıllım önce hormonlar devreye girer doğuma yakın kanallara süt dolar :9::9: Allah sizi emi
ama gögüsler büyür ve damarlar belirginleşir bu hamilelik belirtilerindendir :51::51:

kız biliom da doktora gitsin düzenimi bozulmuş başka bişimi var baksın kanda belli olmayabiliomuş dış gebelikseultrosonla bakıolarmış okumuştum

canım dün çok sancısı vardı ve yatacam diyordu hakkında hayırlısı

evet çok uzun sürdü ben olsam şimdiye neler yapmıştım bu hadiyede ne rahat :9::9:

canım bu güzel duyguları hep yaşayın inşallah

:9::9::9::9::9::9: :60: :60: kız eşinide senide kutluyorum :46::46::46: saflık tacı veriyorum ikinizede
kız hemen süt dolarmı akıllım önce hormonlar devreye girer doğuma yakın kanallara süt dolar :9::9: Allah sizi emi
ama gögüsler büyür ve damarlar belirginleşir bu hamilelik belirtilerindendir :51::51:

canım dün çok sancısı vardı ve yatacam diyordu hakkında hayırlısı

kız kocam dio saf olan o bende bişi demedim kaçkere hamile kaldık anam aama görünce heycanlandı herhalde o doğuracak benden önce
belinaysu ilk gün sancısı çekio hayırlı belki diğer aya hazırlıodur

Back
X