Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım ben bezelyeyide haşlıyorum pişirmesi kolay oluyo.çalışan bayan olunca herşeyin rahatını arıyosun :34::34::34::34::34::34::34:

ben kova burcuyum

anladım canım kova burcunuda severim sohbeti çok iyi olur onlar konuşsun sen dinle bide çok zeki olurlar severim zeki insanı :23:

anama çekmişim bende annemin yemeklerine bitiommm

hee kız bende anama çekmişim anasına bak kızını al oldu bu :9:

leyloşum hoşgeldin canım menim ben burayada takılıyorum burdaki kızların sohbetleride çok güzeldir.

kızlar leyla benim topiğimden çok sevdiğim bi arkadaşımdır:34::34::34::34::34::34::34:

hoşgeldin canım saranın arkadşaı bizim arkadaşımızdır artıkkk sende bizdensin ama biz akıllara zararız ona göre :)

anladım canım kova burcunuda severim sohbeti çok iyi olur onlar konuşsun sen dinle bide çok zeki olurlar severim zeki insanı :23:

hee kız bende anama çekmişim anasına bak kızını al oldu bu :9:

heee dahilerin burcudur kova burcu :17::17::17::17::17::17::17::17::17::9::9::9::9::9::9::9::9::nazar:

hoşgeldin canım saranın arkadşaı bizim arkadaşımızdır artıkkk sende bizdensin ama biz akıllara zararız ona göre :)

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21, hadisko, sara_28+, sewinncc

slm kızlar..nasılsınız?bende saracığımı takip edip geldim yanınıza....:nazar::38::38:

canım hoşgeldin sana bişi soracam sanırım sende benim gibi ilk çocuktan sonra düşükler yaşayıp pıhtılaşma sorunu olduğunu öğrenenlerdensin yanlışmıyım :26::26::26:

leyloşum hoşgeldin canım menim ben burayada takılıyorum burdaki kızların sohbetleride çok güzeldir.

kızlar leyla benim topiğimden çok sevdiğim bi arkadaşımdır:34::34::34::34::34::34::34:

hb tatlım...öbür tarafta yalnız kaldım...bende saracığımı takip edem dedim geldim...:nazar::38::38:

canım hoşgeldin sana bişi soracam sanırım sende benim gibi ilk çocuktan sonra düşükler yaşayıp pıhtılaşma sorunu olduğunu öğrenenlerdensin yanlışmıyım :26::26::26:

hayır canım...daha benim ilk çocuğum..bebeğim 10 aylık..bir daha hamile kalmadım ben...öyle bişey yok..başkasıyla karıştırdın sanırım canım...:nazar::38:

hayır canım...daha benim ilk çocuğum..bebeğim 10 aylık..bir daha hamile kalmadım ben...öyle bişey yok..başkasıyla karıştırdın sanırım canım...:nazar::38:

olabilir canım bir topicin listesinde görmüştüm

23. leyla21
2 kürtaj, 1 kimyasal gebelik (bunlarda once saglikli bir kizi var)
sorun: mthfr 677 homozigot
gebelik öncesi= folbiol ve coraspin hergün fragmin iğne haftada 3 gün becozyme c forte haftada 2 gün
gebelikte =fragmin iğne ve folbiol hergün coraspin ve becozyme c forte haftada 2 gün

demekki isim benzerliği :26:

Back
X