Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hoşgeldin nerelerde gezdin bakayım bugün

hoşbulduk canımmm. gezemedim bugün :(( kayınvalideme yemeğe gitçekdik hasta olmuşş gelme sen sakın dedi ben yemek gönderirim dedi. yemek eve geldi anlayacağın. sonra arkadaşı aradık oturmaya gidelim diye çocukları hastaymış 2-3 gelmeyin sen hamilesin dikkat etmen lazım dediler. anlayacağın kırdım popoyu oturuyom şimdi :)))

Tabiki canım herkes çocuğuyla iyi vakit geçirmek ister
Bende kardeşime baktım biliyorum yani çocuk nasıl bakılır
Ama tabiki benim durumum farklı olduğu için sizlerden illa ikiz istiyorum felan diyorum
Herkesin kendi düşüncesi.ama yokluğu çok kötü evlat hasreti çok zor:31:

artık bende kendi çocuğumu seveyim gezdireyim istediğim şeyleri alayım güzel şeyler öğreteyim istiyorum yani artık bizim olan çocuğa sevgiyle şefkatle bakayım kendimden çok onu düşüneyim evimizin bir parçası olsun... insan nekadar yeğenlerini sevsede sıkılınca annesi gelsede alsa diye bakıyorsun kafa dinleyim diye bakıyorsun bir mecburiyet hisstmiyorsun...neyse canım bu benim kendi düşüncem çok sıkıldım çünkü ben çocuk yaşta çocuk bakmaya başlayınca

hoşbulduk canımmm. gezemedim bugün :(( kayınvalideme yemeğe gitçekdik hasta olmuşş gelme sen sakın dedi ben yemek gönderirim dedi. yemek eve geldi anlayacağın. sonra arkadaşı aradık oturmaya gidelim diye çocukları hastaymış 2-3 gelmeyin sen hamilesin dikkat etmen lazım dediler. anlayacağın kırdım popoyu oturuyom şimdi :)))

neyse bugünde evde vakit geçiriyorsun oh yemekte gelmiş hazır daha ne istiyon uzat ayaklarını dinlen

artık bende kendi çocuğumu seveyim gezdireyim istediğim şeyleri alayım güzel şeyler öğreteyim istiyorum yani artık bizim olan çocuğa sevgiyle şefkatle bakayım kendimden çok onu düşüneyim evimizin bir parçası olsun... insan nekadar yeğenlerini sevsede sıkılınca annesi gelsede alsa diye bakıyorsun kafa dinleyim diye bakıyorsun bir mecburiyet hisstmiyorsun...neyse canım bu benim kendi düşüncem çok sıkıldım çünkü ben çocuk yaşta çocuk bakmaya başlayınca
Yok canım benim durumum farklı olduğu için işte az öncede yazdım
Kader kısmet yiğen sevilir tabi ama kendi evladının yerini tutmazki kardeş sevilir bakılır tamam
Ama kendi canından kanından değilki.
Hayırlısı olsun biz ne desek boş canım Rabbimin takdiri

bebişimde iyi çok şükür. bugün randevu aldım 3 mayısta görcem bebişimi :)) zaman zor geçicek ama napalım.
Canım en son 3lü test yaptıracam demiştin ne oldu testlerin sonucu inşallah kötü bir şey yoktur canım:49:

işte:19::19: Hani allah korusun bişi olursa bebeke ne kadar geliştiğini görmek daha çok mutsuz eder diye istemiyorum bilmem yapsammı

akıllım aklına öyle kötü şeyler getirme
:19::19::19: töbe töbe bilgi sahibi olursun ben hafta hafta takip ederdim netten
önerileri okur ve uygulardım doktor oldum resmen
ultrasonda görmeyecen sankim kalp atışlarını felan duymayacan:19::19:
yap sen Allaha emanet bişi olmaz inşallah:nazar::nazar:

Canım en son 3lü test yaptıracam demiştin ne oldu testlerin sonucu inşallah kötü bir şey yoktur canım:49:
yaptırddım canım geçen hafta 2 li test. ense kalınlığı 1.06 çıkmıştı. dünde hastaneden aradılar kan tahlilleride normal çıkmışş. hiç bi problem yok dediler.

yok kızzzz 4 üz falandır:9::9::9:abovvvvv sus sus töövbe yaaaaaaaaaaaaaaa

kselimm yavrummmmmmm nasılsınnnnn miden bulanıyomu

iyiyim taze hamişim napayımm. ya sabahları biraz bulanıyo onun dışında çok iyiyim canımm. sende varmı bulantı falan

Anam bu hadise ne aşifte bi karı nasıl klip çekmiş öyle tövbee:27:

Back
X