kızlar noldu burda mevzu derinmiş..hadiskocum üzüldüm cnm bu yaşadıkların için, ama yuva kurmak çok zorken yıkmak çok kolay lütfen iyi düşün tart ölç biç,,hakediyosa boşanmayı düşün... sonuçta sen 2 gün öncesibe kadar hamilemiyim diye test yapıyodun,ya hamile olsaydın o zaman da böyle düşünebilirmiydin?? hiç bi evliliği bebek kurtaramaz sadece sen kendine bi teselli bulmuş olup en fazla o çocuk 2-3 yaşına gelince yine aynı aşamaya gelip yolunuzu ayırırdınız...yani demek istediğim bebek olsaydı düzelirdi diyosan buna inanıyosan eşin için senin kalbinde bi umut var demektir...o umudun peşinden git gerekten düzeleceğine vs inanıyosan..hayırlısı olsun cnm yaaa...
bengisuu kız uyumadınmı sen hala...evet kuzum benim hamileliklerimin hepsi adetime daha baya varken çıktı erken döllenme olarak....ben kan pıhtılaşması için iğne yapmalıyım kendime hamiş kalınca o yüzden ne kadar erken öğrenirsem o kadar erken başlarım iğneye diye hep erken yapıyorum testi...
bengisuu kız uyumadınmı sen hala...evet kuzum benim hamileliklerimin hepsi adetime daha baya varken çıktı erken döllenme olarak....ben kan pıhtılaşması için iğne yapmalıyım kendime hamiş kalınca o yüzden ne kadar erken öğrenirsem o kadar erken başlarım iğneye diye hep erken yapıyorum testi...