Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tamam tatlım teşekkür ederim pazartesi doktora sorcaktım ama bugünden kendim alıp başlasam bişi olmaz heralde. Hemşire akrabamzı günde 3 kere ile başlıycan dedi ama neden acaba

:53::53::53: yok tatlım günde bir tane :26::26::26::26: ben hep öyle içtim
adı folbilol eczacıyada sor zaten onlarda doktor gibiler

hhoşbulduk annemmmm yok konuşmam ben kendimi dinlerim önce yok çok kötü şeyler olur oda anladı zaten ama bide ben anlatayım o kendi dicek bana konuşmak yetmio onun için boğaz parçalayamıcam diom ya yoruldum hep aynı yere geliosss

hadi ya çok üzüldüm cnm allah sana yardım etsin bu herifle:27:

basak pazartesı hangı hastaneye gıdecen belkım karsılarrız :1::1: ben atatur arastrmnadan randevu alcm goturen olursa:9:

yaa kızlar iki gündür acayip bir kaşıntım varrr özellikle geceleri
bu ne ya mantar felanmı oldum acep :30::30::30:

basak pazartesı hangı hastaneye gıdecen belkım karsılarrız :1::1: Ben atatur arastrmnadan randevu alcm goturen olursa:9:

ben seni götürüyüm annem. Yok ben uzaklara gitmicem. Ya bi poliklinik. Yada lokman a. Ama lokmandan tırsmaya başladım. Iyi bi polikliniğe gitmeyi düşünüyorum

yaa kızlar iki gündür acayip bir kaşıntım varrr özellikle geceleri
bu ne ya mantar felanmı oldum acep :30::30::30:

kızarma da varsa mantardır annem niye şaşırıyon bu kadar. Ben evlendim evleneli o kadar çok oldu ki alştım artıkın. Seninde alşman lazımdı ama. Cankurtaran bi mantar merhemim var geçiveriyo hemen

kızarma da varsa mantardır annem niye şaşırıyon bu kadar. Ben evlendim evleneli o kadar çok oldu ki alştım artıkın. Seninde alşman lazımdı ama. Cankurtaran bi mantar merhemim var geçiveriyo hemen

evde var sürdüm hiiç etkisi olmadı, şaşırmıyorum canım sadece sinir oluyorum yaaa
hassas yerlerim kaşınıyor yaaa :37::37::37:
bir ara doktor fitil vermişti bir defa kullandım geçti hemencecik
o fitilden vardı akşam uyguladım yok anam çok inatçı çıktı :19::19::19:

heeeeeeeeeeeeeeeeee olsun kıs akşam makşam gelcem ya sen ona bak :10::52::52::52:

gel canım :9::9::9::9: herzaman beklerımmm kız basak senıde beklerım:57:

bence de ezcacıya sorarım

insanın kullanası gelmiyo dimi:31:

ben seni götürüyüm annem. Yok ben uzaklara gitmicem. Ya bi poliklinik. Yada lokman a. Ama lokmandan tırsmaya başladım. Iyi bi polikliniğe gitmeyi düşünüyorum

bende gunde bı defa alıyorum canım bıraktım ama artık kız polıklınkte bı bılgı ıyı basak varmı lokman para tuzagı devlette ılgılenmıyo ama 12 gıderden fatma dıye bı dok varmıs herkez ovuyo ben gıtmedım gerı buralarda ıyı bı kadın dogumcu bulamadım

üfff acayip bir kaşıntı valla haaa öfffffff yaaaaa
kız doktoru nerde bulayım hafta sonu :37:
şimdi alttan bakmak ister :37::37:
öfffff öffff :18::18::18:

ewet cnm anca pzrtesiye gidersin çok dayanamazsan eczaneden mantar kremi al verirler .aman sende onumu düşünüyon alttan bakarlarmış diye daha alışmadınmı tatlım sağlık için :23:

Ayy erken kalktık bugün göslerim yanıyo. Azıcık kestirsem ne iyi olcak kızlar öpüyorum sizi. Hadiskocum seninke konuşamadık tatlım dikkat et kendine üzme kendini. Belinaycım sen özet istemiştin hadisko nun eşiyle ufak sorunları vardı dün onu konşmuştuk.. Inşallah tez zmanda hallolur

ayy erken kalktık bugün göslerim yanıyo. Azıcık kestirsem ne iyi olcak kızlar öpüyorum sizi. Hadiskocum seninke konuşamadık tatlım dikkat et kendine üzme kendini. Belinaycım sen özet istemiştin hadisko nun eşiyle ufak sorunları vardı dün onu konşmuştuk.. ınşallah tez zmanda hallolur

görüşürüz cnm sana iyi uykular tatlı rüyalar kendine ve bebişine iyi bak kocaman öptüm seni bay bayyyyy:79:

Back
X