ayy cnm ya sen bu hareketlerinden mi anlıyorsun onun yalan söylediğiniii aboww nasıl bişey bu yaww iyi çözmüşsün adamıı...
gülüm çalışma sakın annesine babasına anlat durumu işin ciddiyetinii siz el etmassanız olaya ben atarım we kökten çözerim durumu de ...onlarda nasıl anne baba insan ewladından korkarmı bee ama hiç bişeye şaşırmamak lazımmm herşey olabilir bu zalim dünyada ....sen çalıştıktan sonra ayrılır gider istanbulda çalışırsın bide gelip ona hizmetmi edicen sakın bu tavizi werme eline gülümmm ...
ayy bende istanbuldan çıktım geldim kocama allahtan benimki çok şükür öle kötü huyları yok bitek içki içer arada oda izinli günlerinde ama tam içir yanii .....kimse için işini sallamaz çok şükür kendi işi olmasına rağmen 4 elle sarılır ona yeterki iş olsun uyku bile uyumuyo adam

ama ben senin durumunda olsam tabiiki biras zorlanırım ama hayat dewam eder kaldığım yerden mesleğinde warmış elinde neydi mesleğin gülüm muhasebeimiydin ???denemek te bi yere kadar olmuyorsa düzelmiyorsa kopar zincirlerini hayat çekmeye değmez....
nasılsın gülümmm ..burda hawa karanlık yağmur yağıyoo ayy akşama düğün war bide kır düğünü böle giderse iptal olur walla yazıkk