sevindim canımgeçmiş olsun sende bişi yoksa kocişinde görünmesi lazım canım :26:
inşallah ondada yoktur sen her ihtimale karşı keçi boynuzu kürü yap içir eşimde baya yaradı kızzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevindim canımgeçmiş olsun sende bişi yoksa kocişinde görünmesi lazım canım :26:
bende geliom bakıyom kimse yok![]()
dumancım hoşgeldin canım benim nasılsın görüşemez olduk yahhhhh ben çok yoğunum şu araalr
ben çıkıom öptüm gelcem
Benim yazım neden gitmemiş acaba yaa neyse m bi da yazayım kızlar kimsecikler neden yok eskiden kaldığım sayfanın üzerine 20 sayfa en az olurdu şimdi en fazla 5 sayfa başak en başta sen gel kız nazo merve regen aklıma gelmiyo isimler nerdesini z kızlar
canım ya iki tane yeğen akşama kadar zaten fırsat olmuyor
akşamda gündüz fazla yapamıyorum diye elişine ağırlık veriyorum çünkü 5 dk girsem 1 saat takılıyorum onun içinde girmiyorum
nisan sonuna kadar böyle olacak
ama merveyi bende mersak ettim oda girmiyor bir süredir regen çalışmaya başladı bengisu da tatilde başakta anneciğinin yanında
günaydın millet nerde bu devlet bu nasıl topik niye boş kaldı bu yerler off amannnn yandannn![]()
günaydın cnm iyim sağol sen nasılsın??
merhaba ksel
seni diger topikten tanıyorum ben ya :)))
bende biraz tforumda gezineyim dedim
bende bat bekliyorum daha doğrusu gecti halen bekliyorum
akşama test yapcam artıkkk
bebişi görsen diye heyecanlısın ay ne güzel yaaa
ben halen inanamıyorum o günlerin gelebileceğinee![]()
Benim yazım neden gitmemiş acaba yaa neyse m bi da yazayım kızlar kimsecikler neden yok eskiden kaldığım sayfanın üzerine 20 sayfa en az olurdu şimdi en fazla 5 sayfa başak en başta sen gel kız nazo merve regen aklıma gelmiyo isimler nerdesini z kızlar
daha çıkmayan testler var canım onları bekliyom :18::18::18:kızzzz napıonnnn ne zaman gelion adanyaaa
bende geliom bakıyom kimse yok![]()
günaydııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar![]()