Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyi aksamlar kizlar hepinize.. pek ugraymiyorum malum is güc.. zaten bu aralar moralim de bozuk.. kusura bakmayin olur mu.. hep aklimdasiniz biraz daha toparlayim kendimi daha sIk ugramaya caliscam mutlaka.. öpüyorum hepinizi coookkk...

selam güzellikler nasılsınız?:21::21::21::21:bi bakayım dedim size ama hiç kimsecikler yokkk:50:neyse grşrüz kocaman öptüm sizi :54:hazırlanıyım kocişim yemeğe götürecek:56::10: bugün yemek yapmadım hiççççççç canım istemedi :32:kendinize iyi bakın :79::79::79:

Kızlarr merhaba dr.a gittim bugün
rahim filmi çekelim artık sana 2 sene olmuş dedi :31:korkuyorummmmm:30:

neden korkuosun bitanem yaa senin için daaha iidirrr içinde kuşku bişi kalmazzz hem bişi varsada erken tedbir alınır okiş kıslarrr canlanız azıcık yahuuuu burası üzülmek için değil üzüntülerimizi yenmemiz için öyle değlmiiii neşeylee olsun herşeyyyyy

selam güzellikler nasılsınız?:21::21::21::21:bi bakayım dedim size ama hiç kimsecikler yokkk:50:neyse grşrüz kocaman öptüm sizi :54:hazırlanıyım kocişim yemeğe götürecek:56::10: bugün yemek yapmadım hiççççççç canım istemedi :32:kendinize iyi bakın :79::79::79:

merhaba hürremcim nasılsın canım ohhh sefan olsun git tabi yemeğe eğlenmene bak gecede halvet yapın:6::6::6::6::6::6::6: belkim yeğenim gelir:34::34::34::34::34::34::34::34:

merhaba hürremcim nasılsın canım ohhh sefan olsun git tabi yemeğe eğlenmene bak gecede halvet yapın:6::6::6::6::6::6::6: belkim yeğenim gelir:34::34::34::34::34::34::34::34:

aklınız fikriniz halvet olmuşşş ama yemeğin sonundada olmazsa olmaz:)dermişimmmmm kızlar siz kocanızı nasıl bu hale getirionuz yemeğe çıkarttıorunuz bana sırınızı verin bi kere bile götürmedi beni beceriksiziim tühhh:4::4::4:

selam kızlar ben hala adanadayım test sonucumun biri çıkmış
kanda pıhtılaşma sorunum var o yüzden 3 meleğimi kaybetmişim
genetik testler bu hafta çıkacak onu bekleyeceğim
canım çok sıkkın düşük yapan arkadaşlarım bebeği olmayanlar
gidip bu testleri yaptırın lütfen benim oğlum allahın bir mucizesi olmuş tedavisiz
trombofili paneli testin adı yaptırın aynı şeyleri yaşamayın......

canım yaa gerçekten oğlun sana Allahın bi hediyesi olmuş, çok ilginç yani pıhtılaşma varken böyle güzel kolay çocuk sahibi olmak, hiç üzülme sen,bak Allah nasıl 1 kere istediyse olmasını yine olur inancını yitirme.... bundan sonra dikkat edeceksin,iğne yapacaksın belki ama yinede olacak bebeğin...belki bunu sana birçok kişi söyledi ama bak bende de var pıhtılaşma ve 1 taneyi bulmak için neler yaşadım 1 yıldır, kader kısmet bu inşallah önlemini alınca tekrar olur bebeğin..için rahat olsun...

iyi aksamlar kizlar hepinize.. pek ugraymiyorum malum is güc.. zaten bu aralar moralim de bozuk.. kusura bakmayin olur mu.. hep aklimdasiniz biraz daha toparlayim kendimi daha sIk ugramaya caliscam mutlaka.. öpüyorum hepinizi coookkk...

günaydın canım evet ne zamandır yoksun canım
inşallah kötü bişey yoktur :14:

Günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!:3::3::3:güzel hatunlar ve güzel anne adayları nasılsınız?iyimisiniz?:34::34::34:yine kimse yokkkk yaa üffff:50::50::50:sizleri çokkk özledim görüşemiyoruz :53::53::53:sanki ayran içtik ayrı düştük misali olduk::15:kocaman öpüyorum sizi :54::54::54:kendinize iyi bakın.beni özleyin tamammı kıslar !!!:79::79::79::79::79::79::79:

MERHABA TATLIM İYİYİM CNM SEN NASILSIN?SAĞOL TABİKİDE ALLAHIN EMRİ YEMEKTEN SONRA HALVET VAR YAPTIK YAPTIK CNM.BİLEMEM ARTIK YEĞEN GELİRMİ NASİP [BU ARADA KIS SARA BENİM HALA KIRMIZILAR GELMEDİ YA 21 İNDE OLACAKTIM BUGÜN AYIN 25 İ BİLMİYORUM BAKALIM NOLCAK AMA HİÇ SANMIYORUM UMUTLANMAK İSTEMİYORUM SONRA ÜZÜÜYORUM AMANNNNNNNN OLURSA OLUR ALLAH EVLATLARIMA UZUN ÖMÜR VERSİN AMA KIZIM OLSADA FENA OLMAZ HANİ :52::52::52:HERŞEYİN HAYIRLISI CNM BAKICAZ BEKLİYCEZ GÖRÜCEZ:53::53::53:]GÖRÜŞÜRÜZ GÜZELİM ÖPTÜM SENİ :54::79::79::79:::nazar:

aklınız fikriniz halvet olmuşşş ama yemeğin sonundada olmazsa olmaz:)dermişimmmmm kızlar siz kocanızı nasıl bu hale getirionuz yemeğe çıkarttıorunuz bana sırınızı verin bi kere bile götürmedi beni beceriksiziim tühhh:4::4::4:

selam hadiskocum nasılsın cnm ?hayatım bunun sırrı yokki kocişme diyorumki aşkım bugün canım yemek yapmak istemiyo hadi yemeğe gidelim diyorum oda sağolsun beni hiç kırmaz götürür :o kadar10::56yalvarmam yemeğe götürsün diye ben ezikmiyim :20:ne demek cnm sende söyle götürür elbet o kadarda vicdansız değildir heralde beceriksizlikle alakası yok canım benim niye beceriksiz olasın sende tatlı bi hatunsun elbetteki götürtebilirsin :10::56:kıssss dene bu akşam hadi:23::46:

MERHABA TATLIM İYİYİM CNM SEN NASILSIN?SAĞOL TABİKİDE ALLAHIN EMRİ YEMEKTEN SONRA HALVET VAR YAPTIK YAPTIK CNM.BİLEMEM ARTIK YEĞEN GELİRMİ NASİP [BU ARADA KIS SARA BENİM HALA KIRMIZILAR GELMEDİ YA 21 İNDE OLACAKTIM BUGÜN AYIN 25 İ BİLMİYORUM BAKALIM NOLCAK AMA HİÇ SANMIYORUM UMUTLANMAK İSTEMİYORUM SONRA ÜZÜÜYORUM AMANNNNNNNN OLURSA OLUR ALLAH EVLATLARIMA UZUN ÖMÜR VERSİN AMA KIZIM OLSADA FENA OLMAZ HANİ :52::52::52:HERŞEYİN HAYIRLISI CNM BAKICAZ BEKLİYCEZ GÖRÜCEZ:53::53::53:]GÖRÜŞÜRÜZ GÜZELİM ÖPTÜM SENİ :54::79::79::79:::nazar:

günaydın canım nasılsın
bende kız istiyorum... bakalım hayırlısı artık

selam hadiskocum nasılsın cnm ?hayatım bunun sırrı yokki kocişme diyorumki aşkım bugün canım yemek yapmak istemiyo hadi yemeğe gidelim diyorum oda sağolsun beni hiç kırmaz götürür :o kadar10::56yalvarmam yemeğe götürsün diye ben ezikmiyim :20:ne demek cnm sende söyle götürür elbet o kadarda vicdansız değildir heralde beceriksizlikle alakası yok canım benim niye beceriksiz olasın sende tatlı bi hatunsun elbetteki götürtebilirsin :10::56:kıssss dene bu akşam hadi:23::46:

hürremim seninle konuşmayı özledim valla canım bizim kocalar götür diyince götürmüyolar benimkinin bahanesi dışardaki yemekler sağlıksız nasıl yapıldığını bilmiyoz bahane hazır. ben çalıştığım halde yemeğim hiç eksik olmaz. amannn bazen bunalıyorum yemek yapasım yok diyorum ben hazırlarım kahvaltı yaparız diyo amann dediğim gibi seninkine nazar değmesin bence çok çok iyi birisi:nazar:

bu arada günaydın kızlar sizide çok özledim bu aralar nette okeye alıştım bi giriyorum bidaha çıkamıyorum. çok felaket kumarcı oldum. oğum bile karnımda bana tüyo veriyo anne o taşı alma onu at diye:1:byyyyyy öpppppttttt:54:

4 gün olmuş tızım bi test yapsana inşallah kızın annesinin göbişine konmuştur.Allah gönlüne görem versin hüremim sultanım

kızlar mrhb nasılsınız bu gün dr gittim midem çok kötüydü (aylardır )ilaç kulanıyordum ama faydası olmadı dün usg çektirdim ama bir şey çıkmadı dr bu gün ayın 10 na ranevu verdi laparskopi yapacaklar

selam hanımlar bugün genetik test sonuçlarımızı aldım
çok şükür eşim de de bende de genetik bir problem yokmuş
sadece kanda pıhtılaşma eğilimi çıkmıştı size yazmıştım
doktor çok önemli değil o bende heterezigotum dedi :30:
hepinizi çok özledim
hadiskocuğum nasılsın?
duman mesajını okudum saol tatlım
rabbim isteyen herkese nasip etsin
benim bir oğlum var bu yaşananlar beni bu kadar yıpratıyor
sizlere Allahtan sabır diliyorum çok zormuş
ben önce imtihan edilmedim şimdi imtihan edilmekte varmış
rabbim hepinizin kalbindekini versin inşallah :54::54: