Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Artık herkez başka yerlere takılıyo sanırsam kızlar kocış sperm testini verdik 1 saat sonra alacağız dua edin bana

sorun da orda işte hiç bişeyim yok
:118:

of işte doktorların bu duyarszılıgına sinir oluyorum
sen nerde yaptırdın bu testi peki?

ben dün doktora gittim ben ondan daha çok biliyorum beee:19::1:
zorla klomen yazdı adam yaa deli oldum...
bekliceksin diyo hiç bişey yapmıyoo nefret ediyorum doktorlardan..
bu testi nerde yaptırcaz canım?
hep aynı sorun işte.. kaç kişide daha duydum...

canım ben uygulama ve araştırma hastanesinde yaptırdım genetik bölümünde. tıp fakültelerinde de yapılıyormuş ücretsiz.

canımmm neden üzülüorsun ki allahım çok tatlı bi evlat nasip etmiş sana üzülme hiç blli olmaz allahın işi buunu şimdi vermesinin bile sebebi vardır emin ollll zamanı gelince bebişin yine olucakkkk sen sıkma bunla canını lütfen üzme beni

moralim düzeldi canım biraz genetik testler iyi çıkınca Allaha şükür ama üzülmemek eldemi canım doktor aspirini artık içme dedi bebeğim öldü karnımda bir aspirirn diyip geçmemek lazımmış :5:

selam hanımlar bugün genetik test sonuçlarımızı aldım
çok şükür eşim de de bende de genetik bir problem yokmuş
sadece kanda pıhtılaşma eğilimi çıkmıştı size yazmıştım
doktor çok önemli değil o bende heterezigotum dedi :30:
hepinizi çok özledim
hadiskocuğum nasılsın?
duman mesajını okudum saol tatlım
rabbim isteyen herkese nasip etsin
benim bir oğlum var bu yaşananlar beni bu kadar yıpratıyor
sizlere Allahtan sabır diliyorum çok zormuş
ben önce imtihan edilmedim şimdi imtihan edilmekte varmış
rabbim hepinizin kalbindekini versin inşallah :54::54:

kuzum sonuçların temiz çıktığına çok sevindim ya en azından senin bi evladın var hamis kaldın doğum yaptın ınş bizde yaşarız 2 bebısn de bekletmz ıns daha fazla

hürremim seninle konuşmayı özledim valla canım bizim kocalar götür diyince götürmüyolar benimkinin bahanesi dışardaki yemekler sağlıksız nasıl yapıldığını bilmiyoz bahane hazır. ben çalıştığım halde yemeğim hiç eksik olmaz. amannn bazen bunalıyorum yemek yapasım yok diyorum ben hazırlarım kahvaltı yaparız diyo amann dediğim gibi seninkine nazar değmesin bence çok çok iyi birisi:nazar:

bende seni özledim nikolayım nasılsın tatlım?nasıl gidiyo bebişin nasıl annesi?:emir_bebek::nazar::34:sağol cnm ewet kocişim iyidir allah onu başımdan eksik etmesin aşığım ben ona tabiii oda bana:16::32::38:

kızlar internet cafedeyim ben pc de yavaş sinir etti beni
birazdan çıkarım ben merak etmeyin bir iki güne kadar eve gideceğim
rahat rahat görüşürüz hepinizi öpüyorum :54:

başakcım test sonuçlarım için adanadayım yazmıştım senin gözünden kaçmış sanırım :34:
hadisko özledinmi kız beni :1: ben özledim hadi görüşürüz bye :34:

hoşgeldin saracım naber tatlım?:34:sara içim kıpır kıpır kıs umutlanmak istemiyorum ama bilmiyorum nolcak :44:

kızlar internet cafedeyim ben pc de yavaş sinir etti beni
birazdan çıkarım ben merak etmeyin bir iki güne kadar eve gideceğim
rahat rahat görüşürüz hepinizi öpüyorum :54:

başakcım test sonuçlarım için adanadayım yazmıştım senin gözünden kaçmış sanırım :34:
hadisko özledinmi kız beni :1: ben özledim hadi görüşürüz bye :34:

tatlım test sonuçların temiz çıkmış çok sevindim inan inşallah ikinci bebeğin çok bekletmeden gelir artık için rahat halvet çalışmalarına başla :34::34::34::34::34::34::34::34::34:

hoşgeldin saracım naber tatlım?:34:sara içim kıpır kıpır kıs umutlanmak istemiyorum ama bilmiyorum nolcak :44:

canım menim inşallah Allah gönlüne göre verir senin gibi güzelmi güzel bi prensesin olur yada yakışıklımı yakışıklı bi prensin dualarım seninle tatlım

hadi hayırlısı müjdeli haberlerini bekleyecem sabırsızlıkla

sağol canım benim hadi bakalım yarın nolcak hemen ilk işim çocukları okula kocişi işe gönderdikten sonra yaptırcam hayırlısı tatlım ya:nazar:sara normal gebelik tesetimi yoksa kan tahlilimi yaptırayım?

sağol canım benim hadi bakalım yarın nolcak hemen ilk işim çocukları okula kocişi işe gönderdikten sonra yaptırcam hayırlısı tatlım ya:nazar:sara normal gebelik tesetimi yoksa kan tahlilimi yaptırayım?

kanda baktır sağlam olsun geç döllenme falansa idrarda çıkmayabilir buda zaman kaybı olur boşuna üzüntü olur ama günün geçmiş eğer bebek varsa kanda kesin çıkar kan testi yaptır beni dinlersen

canım menim inşallah Allah gönlüne göre verir senin gibi güzelmi güzel bi prensesin olur yada yakışıklımı yakışıklı bi prensin dualarım seninle tatlım

teşekkür edrim tatlım ya amin inşallah prenses olsa fena olmaz hani ama allahın takdiri eli ayağı düzgün sağlıklı olsun en önemlisi o dimi herşeyin hayırlısı olsun sağol güzelim :34::nazar:

teşekkür edrim tatlım ya amin inşallah prenses olsa fena olmaz hani ama Allahın takdiri eli ayağı düzgün sağlıklı olsun en önemlisi o dimi herşeyin hayırlısı olsun sağol güzelim :34::nazar:

tabiki herşeyin hayırlısı sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun anasına babasına vatanına milletine faydalı olsun kız yada erkek farketmez sonuçta ikiside bizim bebeklerimiz ama insan oğlunbun fıtratında var kzı varsa oğlu olsun ister oğlu varsa kızı olsunister ikissininde tadı ayrıdır heralde hürremim ben mesela ikiz istiyorum Allah nasip ederse bi kız bi erkek olsa ne güzel olur

Son düzenleme:
kanda baktır sağlam olsun geç döllenme falansa idrarda çıkmayabilir buda zaman kaybı olur boşuna üzüntü olur ama günün geçmiş eğer bebek varsa kanda kesin çıkar kan testi yaptır beni dinlersen

tamam canım doğru sölüon en iyi sonuç kanda çıkar sağol tatlım hadi bakalım ay walla şimdiden heyecanlıyım yarını zor edicem gibi:44::53:

tabiki herşeyin hayırlısı sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun anasına babasına vatanına milletine faydalı olsun kız yada erkek farketmez sonuçta ikiside bizim bebeklerimiz ama insan oğlunbun fıtratında var kzı varsa oğlu olsun ister oğlu varsa kızı olsunister ikissininde tadı ayrıdır heralde hürremim ben mesela ikiz istiyorum Allah nasip ederse bi kız bi erkek olsa ne güzel olur

ewet tatlım haklısın aynen öyle değişik isteniyo .inşallah cnm seninde allah gönlüne göre versin bir prensesin birde prensin olur İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHH:nazar::emir_bebek:

Back
X