merhaba canlarım napıyosunuz nasılsınız görüşmeyeli kimsecikler yok buralarda pek kaç zamandır bende arada geliyorum bakıyorum kimseler yok geri çıkıyorum özledim sizleri yaaaaa
sabırla bebeğini bekleyenler topiğibizde özledik ama gördüğün gibi kimseler olmuooo gelirler birazdan aama gel saranın topiğine orda oluolar bazende
seraycım nasılsın tatlım ayy kırmızıların gelmiş sanırım kızz beraber hamiş kalıcaz bak görrrr hissediommm ben bu ay olmam die düşünüommm rabbim duy bizi
seray hadiskoo ne yapıyonuz bakem?
merhaba canlarım napıyosunuz nasılsınız görüşmeyeli kimsecikler yok buralarda pek kaç zamandır bende arada geliyorum bakıyorum kimseler yok geri çıkıyorum özledim sizleri yaaaaa
seray hadiskoo ne yapıyonuz bakem?
ayyy cnm benim agzin bal yesin emi insallah kalcaz canim...cikmak zorunda kaldim o nedenle yazamadim kocisimin dogum gunu pasta siparisi verdim uzerine resmimizi koydurdum hediye aldim süs aldim onlari hallettim yarin isim cok gelemeyebilirim...bilginiz olsun...evde internet olsa cok kalirim ama yok maalesf ...opuldun cnm
inşallah canoooommm inşallahhhh bellimi olur kelbim temizdir ama bide kendim için olsa maa senin için olsun kızzz ben beklerimmm sen daha fazla bekleme kız sol göğüs ucu nası kaşınıo acıooooo hiçbişi yok ucunda ayyy çıldırcammmmmm şimdiii bennnnn ağrıyla sancı acı arasında kalmışşşşlık varrr uf puff allahım nolur belirti olsun artık
benimde kalbim temizdir kısss inşallah beraber öğrenecez hamiş oldugumuzubenim göğsümdede olur bazen ama nedendir bilmem hep hamileliğe yorarım ...inşallah ondandır...benim yeni bat 28 mayıs çok var daha...geçermi zaman acep...
günaydııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
hayata inat insanlara inat herşeye inat hep iyi hep mutlu ep sağlıklı olalım hala yaşıyorsak hala nefes alıyorsak hala tutunabiliyorsak yaşama umut var demektir olmaz diye bişey yok kardelen çiçeğinin soğuk kış günlerine bembeyaz ama sopsğuk karlara inat karların içinden başını çıkarıp açabiliyosa umut her zaman vardır. Allah yardım ettiği sürece ki O kullarını hiç yalnız bırakmaz istediğimiz herşeye kavuşabiliriz.Allah (C.C.) yardımcımız olsun.
iyiyim canimmmm sen napiosun nasil gidio hamislikkk...
iiiyim tatlım sen nasılsın özletime kendini fazla yaaaaa
Allah razı olsun bu güzel ve umut dolu mesaj için..
herkese günaydınn kızlarr
Günaydın yatiyonuz mu kalkın sabah oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?