Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

merhaba canlarım napıyosunuz nasılsınız görüşmeyeli kimsecikler yok buralarda pek kaç zamandır bende arada geliyorum bakıyorum kimseler yok geri çıkıyorum özledim sizleri yaaaaa

bizde özledik ama gördüğün gibi kimseler olmuooo gelirler birazdan aama gel saranın topiğine orda oluolar bazende

seraycım nasılsın tatlım ayy kırmızıların gelmiş sanırım kızz beraber hamiş kalıcaz bak görrrr hissediommm ben bu ay olmam die düşünüommm rabbim duy bizi

ayyy cnm benim agzin bal yesin emi insallah kalcaz canim...cikmak zorunda kaldim o nedenle yazamadim kocisimin dogum gunu pasta siparisi verdim uzerine resmimizi koydurdum hediye aldim süs aldim onlari hallettim yarin isim cok gelemeyebilirim...bilginiz olsun...evde internet olsa cok kalirim ama yok maalesf ...opuldun cnm

merhaba canlarım napıyosunuz nasılsınız görüşmeyeli kimsecikler yok buralarda pek kaç zamandır bende arada geliyorum bakıyorum kimseler yok geri çıkıyorum özledim sizleri yaaaaa

merhaba yesilimmmm cok osledim walla yaaa nasilsin nasil gidio hamislik bebis nasil?

inşallah canoooommm inşallahhhh bellimi olur kelbim temizdir ama bide kendim için olsa maa senin için olsun kızzz ben beklerimmm sen daha fazla bekleme kız sol göğüs ucu nası kaşınıo acıooooo hiçbişi yok ucunda ayyy çıldırcammmmmm şimdiii bennnnn ağrıyla sancı acı arasında kalmışşşşlık varrr uf puff allahım nolur belirti olsun artık

benimde kalbim temizdir kısss inşallah beraber öğrenecez hamiş oldugumuzu benim göğsümdede olur bazen ama nedendir bilmem hep hamileliğe yorarım ...inşallah ondandır...benim yeni bat 28 mayıs çok var daha...geçermi zaman acep...

canım ona ne şüphe tabiki de temizdir kız inşallah öle olcakkk hamişlerin çoğaldığı şu ayda bizde kalalımmmm dimi ama idrarım düşündürüo ama beni

günaydııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar

hayata inat insanlara inat herşeye inat hep iyi hep mutlu ep sağlıklı olalım hala yaşıyorsak hala nefes alıyorsak hala tutunabiliyorsak yaşama umut var demektir olmaz diye bişey yok kardelen çiçeğinin soğuk kış günlerine bembeyaz ama sopsğuk karlara inat karların içinden başını çıkarıp açabiliyosa umut her zaman vardır. Allah yardım ettiği sürece ki O kullarını hiç yalnız bırakmaz istediğimiz herşeye kavuşabiliriz.Allah (C.C.) yardımcımız olsun.

Allah razı olsun bu güzel ve umut dolu mesaj için..

herkese günaydınn kızlarr

günaydın güzel hatunlarımmmmm kimse yok ama açtığınızda görürsünüz masjımı sizi seviyorummmm mutlu kalın daimaaaaa sizlerle konuşmayı özledim...

Ksel seni gördüğüm e çok sevindim canım preseed hakkı n bilgi verirmişin tatlım bi zarar i falan var mi

günaydın güzel hatunlarr yine yoksunuz ortalarda
ben kalktım evimi toparladım kahvaltımı yaptım faturaları yatırdım
eve döndüm gebelik testi yaptım ( negatif çıktı neyseki daha zamanı değil çünkü)
geldim hala kimseler yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…