Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hoşgeldin tatlım hee kız şimdide saçlarımı kestirdim böle kulak arkası katlı felan eşim bayıldı 10 yaş gençleştim birden

canım dost acı söyler ben sana gerçeklerden bahsediyorum

kız çıtırmı oldun sen şimdi ayy çıtır kankim benim yakışmıştır esmersinde zatennnn cnaım benim ne yakışmaz beni güsel arkadşaımaaa

Hacerçim nerdesin ya bi sen anladin beni

canım bizde anlıoruz seni anlamıor değilizz herkes yaşanmışlığıyla sana bir örnektir ama alabilmekte önemli yap kız bebek yappp büyüsün seni nyapamama durumun yok en azından burda 4-5-6 yıldır bebek bekleyip olmayanlar hemen hemen sıkıntı yaşıo daha 1 yıllıkken tedaviye gerek yok anlatamadık sanırım yani kendine yazık etme dioruz bebek yapma demioruzki sana

kız yaklaş yaklaş öpecem valla aferin kız ne güzel yazmışsın ya kimin kankası bu yaaaa

bu arada ne yaptınız kız görümcek yerleştimi kocişle ne yaptın havadis ver bakalım

öp kız ahada yanacığımmm sildim en son kocam öpmüştüüü anlıcan barıştık ama ben heran küsebilirim hehehehe baya bi sürttü burnu yapıosa da kendi utansın bigün analrsam affı ypok bu sefer küslükte olmaz direk tepkimi istanbul yoluyla vericemmm

kız hadişko seni bekliyom anam yazsana hade çıkacam ben yemek yapacam

kız komşu kız geldi kahve içtik gitti komşuya gitçezz onlada ne zaman gidelim die geldi yani tam yazıodum ayıp olmasın diee bakamadım buraya gelcem 4-5 gibi okiş tatlım öpüldün sugarettam benim

seraycım nasılsın tatlım ayy kırmızıların gelmiş sanırım kızz beraber hamiş kalıcaz bak görrrr hissediommm ben bu ay olmam die düşünüommm rabbim duy bizi

Neyse sağolun canimi sıktınız ya neyse

canm biz burda can sıkmak için değil bi nevze olsun yardımcı olabiliyorsak güldürebiliosakk ne mutlu ama sen gerçektenn yanlış anlıosun yada yaşına veriorummm olsunnn şimdi biz yapma desekte yapmıcanmı sen istedikten sonra bizim laflarımız havada uçuşuo saten sen takma kafana doktorlar en iisini bilirrrrr

biz burdayız canım yaa , gelir onlar da birazdan :) dün ve önceki gün çalıştım , kaçırmam inşallah , ovulasyon testimi yanıma almayı unutmuşum evde kalmış akşam bi test daha yapiim bakim ne durumda hormonlarım :)

Hadisko şimdi gitsem doktor bana bakmaz mi diyorsun canım

bakar yaa dr kimmiş ne karışıyo senin yaşına bu senin istediğin bişey ben seni anlıyorum ben 27 yaşındayım 10 aylık evliyim hemen çocuk istedim etrafımdakiler bune acele diye laf ettiler bu benimisteğim ve ALLAHA şükür 4 ay sonra hamile kaldım şimdi 6 aylık hamileyim inş seinde olur. gitmek istiyosan git bence dr azarlasada bu benim kararım de.

he walla geldi benim kirmizilar az oluom ama acaip agrim oluo bide cok cise cikiom sinir oldum yaaa:))
canım hayırlısı üzülme en güzel zamanda gelsin bebeğin inşallah

ee hade bakalım hayırlısı

yemeeemi yaptım geldim kızlarrrr
mercimek çorbası patates oturtması pirinç pilavı cacıkk

selam kızlar nasılsınız ?aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hiç kimse yokmu yani üzüldümneyse grşrüz:79::79::79:

artık kimsecikler gelmiyor çoook sıkıcı oldu valla buralar
geliyom gidiyom kimse yok

Hadisko şimdi gitsem doktor bana bakmaz mi diyorsun canım

yok annemmm öle demedimmm yani yaşın çok erken derken tedavi için erken muayene için değillll demek istediğimmm sen çok istedindemi olmadıııı yeni düşündünde denediniz olmadı dersennn daha erkennn yani rahmine dokundurtma demek istedmmm sen bilirsin biz karışmayalaım sen bizi anlamak istemiosun sen kendi iradenle yap biz sadece öneride bulunduk okadar yoksa yapma demioruzzz bakmaz demioruz bi arkadaşımız gitti belinaysuydu dimi sevinççç doktor yaşını sormuş evliliğin ilk yılı sanırım doktor zamanı var demek istemiş yıpratma kendini demek istemiş sanıırım iiice mıçtım sanırırm hehehehe

merhaba canlarım napıyosunuz nasılsınız görüşmeyeli kimsecikler yok buralarda pek kaç zamandır bende arada geliyorum bakıyorum kimseler yok geri çıkıyorum özledim sizleri yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…