Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyidir canım sen nasılsın? yok canım erkek benimki evet az kaldı ben normal doğum istiyorum ama tabiki kısmet bakalım hayırlısı darıssı sena olsun...

hayırlısı olsun cnmm kolay sğlıklı doğumlar nasip etsinn darısı benim başıma inşallhh ama ben sezeryanla doğururum anlaca

ay kızlar burda (kahramanmaraş) hava bir kapalı bir kasvetli ki anlatamam
bunaltıcı sıkıcı yağsada rahatlasak diyorum

Neden ki yanlış anlama canım da ben istedikten ve bakabileceğime inandıktan sonra gerisi önemli değil bence

bak bak bak hemende sinirlenirmiş doru söylüyorsun canımda neyse boş ver biz ne desek boş
Allah hakkında hayırlısını versin bu arada eşin kaç yaşında canım :26:

Ben 13 yaşında adet olmaya başladım doktora henüz gitmedim korkuyorum yaşım küçük diye eleştirirler diye bi de bi sene olmayınca bakmıyorlarmis galiba

Ben 13 yaşında adet olmaya başladım doktora henüz gitmedim korkuyorum yaşım küçük diye eleştirirler diye bi de bi sene olmayınca bakmıyorlarmis galiba

evet canım burda 21 yaşında bir arkadaş var ona bile doktor kızmış büyüde gel demişş
bekle bakalım 1 sene daha bu arada sende azıcık büyümüş olursun doktordan korkulacak bişe yokta
ama söyler emin oll

vallamı kızz hiç göstermiosun maşallah resminde 26 dır diodum haaa bende genç kalmk istiom yaaa

vallamı kızz hiç göstermiosun maşallah resminde 26 dır diodum haaa bende genç kalmk istiom yaaa

hoşgeldin tatlım hee kız şimdide saçlarımı kestirdim böle kulak arkası katlı felan eşim bayıldı 10 yaş gençleştim birden

Sende iyi moral veriyorsun sevinc ha sağol

canım dost acı söyler ben sana gerçeklerden bahsediyorum

Sende iyi moral veriyorsun sevinc ha sağol

slm özlemmm sevinçççç doğru sölüor onun sölemek istediği yaşının gençliğinden ziyade 1 yıllık evliyim demiştin dimi bak ben 4 yılık evliyim ilk 1 yılımda iiidim son 4 yılıma kadar bütün ehrşeyi gördüm yapmakla yapmamak arasında kaldım şimdi inşallah yarın erken yaptın yapmak istedin için pişman olmassın burda ablalarına sordun için onalrda yardımcı bi dille sölüolarki sen yanlış anlamışsın yani

kız yaklaş yaklaş öpecem valla aferin kız ne güzel yazmışsın ya kimin kankası bu yaaaa

bu arada ne yaptınız kız görümcek yerleştimi kocişle ne yaptın havadis ver bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…