iyidir canım sen nasılsın? yok canım erkek benimki evet az kaldı ben normal doğum istiyorum ama tabiki kısmet bakalım hayırlısı darıssı sena olsun...
canım elime ulaşmadı daha gelir gelmez paylaşacağım canım
aklını başına al derim ben
Neden ki yanlış anlama canım da ben istedikten ve bakabileceğime inandıktan sonra gerisi önemli değil bence
bak bak bak hemende sinirlenirmiş doru söylüyorsun canımda neyse boş ver biz ne desek boş
Allah hakkında hayırlısını versin bu arada eşin kaç yaşında canım :26:
23 yaşında canım
merhaba kızlar herkesler iyidir inşallah
Ben 13 yaşında adet olmaya başladım doktora henüz gitmedim korkuyorum yaşım küçük diye eleştirirler diye bi de bi sene olmayınca bakmıyorlarmis galiba
canım 32 yaşındayım 5 yaşında bir oğlum varona kardeş çabası içerisinde 3 tane düşük yaptım
şimdi hayırlısı diyorum kanda pıhtılaşma meyili çıktı sen bahset bu arada 1. sayfada hepimizin bilgileri var
vallamı kızz hiç göstermiosun maşallah resminde 26 dır diodum haaa bende genç kalmk istiom yaaa
Sende iyi moral veriyorsun sevinc ha sağol
Sende iyi moral veriyorsun sevinc ha sağol
slm özlemmm sevinçççç doğru sölüor onun sölemek istediği yaşının gençliğinden ziyade 1 yıllık evliyim demiştin dimi bak ben 4 yılık evliyim ilk 1 yılımda iiidim son 4 yılıma kadar bütün ehrşeyi gördüm yapmakla yapmamak arasında kaldım şimdi inşallah yarın erken yaptın yapmak istedin için pişman olmassın burda ablalarına sordun için onalrda yardımcı bi dille sölüolarki sen yanlış anlamışsın yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?