Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inşallah tatlım yaa streste değilim sadece hazır değildim.

ayy bende çok severim kızzzzzz
hadişko sende bana sar börek
canım istedi yaaaa

hemen canımm hemen sen geleydin yapardım bişiler yok sana börek mörekkk bak aklıma geldi yine gelmeyişin gelince yersin hıhı hem sigara kötü bişidirrrr bikeremmm

nere kayboldu bu kız şimdi kız çaka yaptım çaka hadi gel nese kocam geldi mood göürşüz tatlım gelcem

kızlarr nasılsınızz
ben istanbuldayım teysemdeyimm kuzenimin nişanı warya cumartesii onun için geldikk
ama kocişime gıcık oldum nişandan sonra reina ya gidicektik eğlenceye gençler kocişim izin wermiyo bana o geceden dönmesi gerek işe gidicek ya bana da haram görüyor gıcık triplerdeyiz şimdi

slm canım uğraşıcak bişler bul canım kafanı takma stres hiç yapmaaaa olucağı vasa olmazzz gel muhabbet edelim stresini alalımmm senin

alın valla , noldu bana bilmem enerjim düştü , sizinle keyfim yerine geliyo kızlar :) hava kapalı ya belki de ondandır , yağsa şööle güzel güzel toprak koksa her yer :)

Kızlar meraba doktora gittimmm bugünnn veee bi kızımmmmmmmmmmmmmmmmm olucak :))

kız mı abovvvvvvvvvvvv

Allah hayırlı etsinnnnn çok sevndmmmmm oyyyyy tatlım yaaaaaaaaaa hemen isim düşünmemeiz gerekkkkkk

kız mı abovvvvvvvvvvvv

Allah hayırlı etsinnnnn çok sevndmmmmm oyyyyy tatlım yaaaaaaaaaa hemen isim düşünmemeiz gerekkkkkk

saol canım benim. allah seninde gönlüne göre versin :)) ismi yağmur olucak. bundan 9 yıl önce düşünmüştük :)) adı için kocişim şiir bilem yazmıştı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…