Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hemen gitmişsin canım
neyse evine gelde bol bol görüşelim
doktor kontrolünde iyi geçmiş sevindim
sağol canım evet fena geçmedi kilo vey didi bana sonya nasılsa hamiş kalıysın dedi
ay inşallah canım yaa aamiiin bu ay pek çalışamadık ama bakalım kısmet yaa :18::18: ay hayırlı olsun seninde tekrar darısı başımıza inşallah

Slm hanımlay iyi geceleeey evimdeyim ben bugün dün akşamüstü geldik bugün temizlikti vs uğraştık daha yarında halı falan yıkıycaz ohoo çok işimiz vay kocişte evde pek giremiyorum kusuruma bakmayın öldüm bugün zaten yorgunluktan annemlerin evi bıcı bıcı yaptık üşüttüm sanırım ayaklayımdan yaa ooof inşallah geri hastalanmam yarın bide halı yıkıycaz oooy oyyy :18: neysem ben kaçtım kızlar uyurum heralde çok öpüyorum sizi hoşçakalııın

bengicim naıslsın tatlım özlettin bak olmuo böleee buranın neşesiiymişsin sen gittin neşe gitti

bengicim naıslsın tatlım özlettin bak olmuo böleee buranın neşesiiymişsin sen gittin neşe gitti

öyleyimdiy neşesiyim ben bu topiğin üzülmeyin döndüm artık bool bol görüşürüz bundan sonraa kocişim yatağa çağırıyo ben kaçtım canım çok öpüyorum görüşürüz sonra

nooldu rahim filmimi çekindim yoksaam canın yandımı pekiii? :18::18::18: neyde çekindiin?:18::18:

İki dua vardır ki, asla ve asla ret olmaz
Dua eden ile Allah arasında, perde olmaz
Zulüm gören kişinin duası, hiç ret olmaz
Müminin gıyabında yapılan dua, ret olmaz

Günlerden bugün Cuma, Cumanız mübarek olsun
Allah’ın selamı ve rahmeti, üzerinize olsun
Gününüz aydın, işleriniz hep, yolunda olsun
Hasta olan kardeşlerimize, bu dua şifa olsun

Kısmetiniz bol, bereketli olsun
Geceniz gündüz gibi, aydınlık olsun
Yolunuz açık, gönlünüz nur olsun
Her gününüz bol, bereketli şen olsun

Melekler daima, duacınız olsun
Yüreğiniz ferah, İlhamınız bol olsun
Sevgili peygamberimiz, şefaatçiniz olsun
Cennetin sekiz kapısı, nasibiniz olsun

Sıkıntı çekenlerin, sıkıntıları yok olsun
Borçlu olanların, borçları hep eda olsun
Küs olanların, her birinin barışması olsun
Allah’ın selamı ve Cumanız mübarek olsun

bizde özledik ama gördüğün gibi kimseler olmuooo gelirler birazdan aama gel saranın topiğine orda oluolar bazende
tamam canım orayada bakarım
merhaba yesilimmmm cok osledim walla yaaa nasilsin nasil gidio hamislik bebis nasil?
serayım canım benimmmmm iyi gidiyor canım Allaha çok şükür bugün tekrar dr randevum var üçlü test için gidecem heycanlıyım herzamanki gibi :) sen napıyosun tatlım iyimisin özledim senide çokkk
Kızlar meraba doktora gittimmm bugünnn veee bi kızımmmmmmmmmmmmmmmmm olucak :))
ohhhh oğluma kız buldum gözün aydın canım çok sevindimmmm
saol canım benim. allah seninde gönlüne göre versin :)) ismi yağmur olucak. bundan 9 yıl önce düşünmüştük :)) adı için kocişim şiir bilem yazmıştı :))
canım varya benimde gönlümden kız olursa alara veya yağmur koymak geçerdi ben yağmuru çok severim eşimde demişti kızımız olusa yağmur olsun adı diye hatta bi ara alara yağmur koyalım diye düşünmüştük :) canım sağlıkla kucağınada alısın yağmurunu bende gelin olarak alırımmmm
aminnnnnnnn canımmmm

bulamadım daha teyzesi yaaa çok kararsızız eşimle ortaya koyduğumuz bi ism bilem yok bizim bebiş isimsiz olacak galiba dr diyoki netteki bi isim takın ve onu ismiyle çağırın diyo ama ben oğluşum paşam bebeğim diyom anca bugün gatada eşimin çalıştığı yerde usg girdim dr erkek dedi biliyoduk ama emib olmak istedik kalp sesini dinletti ne güzel bi duygu ALLAH bütün izsteyenlere nasip etsin inş.

bizde isim bulamıyoruz canım ya :) bende bugün gidecem dra üçlü test için sen yaptırmışmıydın üçlü testi ?

günaydın ve hayırlı cumalar hepinize kızlar sabah şerfleriniz hayır olsun ben geldim çıkıcam şimdi bi slm atım dedim pzara gitmem lazım ordan arkadaşa geçicem havada soğudu yağmur aldı başını gitti adanaya sel basmış diolar eğer bu sel beni götürürse gelemessem iskiyi arayın muhakkak bi kanalizasyonda pok kokusu alıorumdur öpüldünüzzz

iyiyim canım sen ne yapıyosun oğluşun nasıl iyimi bizimkiyle görüştük bugün ultrasonda bana nanik yapıyo ordan hain bebe

napim canım bende heycanlıyım bugün dr gidecem diye bende gidip göreyim oğlumu napıyor bakalım :) maşallah canım senin oğluşuna

napim canım bende heycanlıyım bugün dr gidecem diye bende gidip göreyim oğlumu napıyor bakalım :) maşallah canım senin oğluşuna

yaptırdım canım ALLAHA şükür test iyi çıktı sonra şeker yüklemesi yapıldı oda iyi çıktı tetonoz aşılarımı da yaptırdım iki tane herşey bitti doğuma hazırım artıkın.

ayyy hadiskoo güldürdün benisanada hayırlı cumalar canım burası güzel ankarada hava iyi çok şükür benim yerimede gez canım.

yaptırdım canım ALLAHA şükür test iyi çıktı sonra şeker yüklemesi yapıldı oda iyi çıktı tetonoz aşılarımı da yaptırdım iki tane herşey bitti doğuma hazırım artıkın.

maşallah canım size darısı başımıza bende 2 li test yaptırmıştım geçen ay çok şükür o iyi çıktı sıra 3 lü de inşallah oda iyi çıkar aşıyı ne zaman yaptırdın canım hatırlıyomusun?

canım ben 2 li yaptırmadım dr gerek yok dedi zaten ya ikili yada üçlü yapıyolarmış eğer ikilin iyi çıkmşsa korkma üçlüde iyi çıkar inş ben 20 haftalıkken ilk tetonoz oldu sonrada 24 haftalıkken ikinci tetonoz sağlık ocağında yaptırdım.

anladım canım inşallah bende sağlık ocağında yaptırcam aşıları o zaman daha var aşıya

kselllllllllllll benim oğluşuma kız mı getiriyon kızzzzzzzzzzzz benim oğlum kaçırır valla affetmez. canım çok sevindim inş hayırlı bi evlat olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…