Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selam kızlar
hepiniz iyisiniz inşallah
bu hain başak hala annesi gillerde mi
bi gelsin dövcem onu dicem,dövemicem ama olsun
ne oldu tatlım ne yaptım kiii. annemde geziyom tozuyom napiyim

sen naslsın tatlım sınav sonucun belli oldumu naptın merak ettim
kızzzz öle deme o yeni taze anne kıymaa onaa beni dövv onu dövmeeee

saol canım benim. allah seninde gönlüne göre versin :)) ismi yağmur olucak. bundan 9 yıl önce düşünmüştük :)) adı için kocişim şiir bilem yazmıştı :))

vay vay vayy 9 sene önce ismi konulan bebişşş ilginçççç. karnın çıktımı hayatım senin.

günaydın güzel hatunlarımmmmm kimse yok ama açtığınızda görürsünüz masjımı sizi seviyorummmm mutlu kalın daimaaaaa sizlerle konuşmayı özledim...
ben de özledim tatlımmmmmm siziiiii nasılsın bakalımmmm oğluna isim buldunmu sennnnnn
Allah pozitifi de göste3rssin tez zamnda kuzummmmmmmmm
merhabalar güzel hatunlar nasılsınız?

kızz sana msj atıcam msj atılmıyo sana yavrum bebişi tebrik ettim ama gördün mü bilmiyorum çok şükür çok sevndm Rabbmmmmmmm kucaklarımıza almayı nasib etsinnnnn hayırlısı ile inşallahhhhhhhhh

vay vay vayy 9 sene önce ismi konulan bebişşş ilginçççç. karnın çıktımı hayatım senin.

evet canım ilk çıkmaya başladığımız yıl öyle yağmurda elele yürüyoduk kocişle.kociş durduu biz dedi evlenince kızımız olursa yağmur olsun adı dedi. bende olsunnn dedim. benim romantik erkekik sonra şiir yazmış çok güzel bi ara paylaşırım:)) karnım çıkmaya başladı canım. artık herkeş anlıyo hamile olduğumu. ama kilo almadım

karnın çıkmaya başladı ama kilo almadın ilginç değilmi ya 1 kilo barim alaydın. off ne zaman kilo alcaz< bizzzz. inşallah 20 kilo alırızzz. ne zman çıkmaya başladı tatlım karnın. yemek yemiyormusun yoksa canın çekmiyormua. ayyyyyy soracağım o kadar soru var ki ama vakttim olmuyor hiç . çıkarsAM KUSURA BAKMA TATLIM MİSAFİRLİKTEYİM

evet canım hiç kilo almadım hatta ilk öğrendiğimde 60.7 idim bu gün 59.7 çıktım kilo kaybım bile var. 10 günden beride karnım belli olmaya başladı canım. yemeklerimi düzenli yiyiyorum ama eskisi kadar iştahım açık değil. aburcuburdan uzak daha sağlıklı besinler tüketiyorum belki onun etkisi vardır canım kilomun. doktor bebişin gelişimi haftasına göre uyumlu dedi 11 cm olmuş ağırlığıda 150 gr. (cık)

ksel,
beydagli,
basakss+,
croiselle SLM KIZLAR BAŞAKCIM MERABA TATLIM, KSEL KIZIN OLMASINA ÇÇOOOK SEVİNDİM İNŞALLAH BENİMDE TATLI Bİ KIZIM OLUR BİZİMKİNİNDE İSMİ ŞİMDİDEN BELLİ HAYIRLISI İNŞALLAH:)

slm canım arada bir ziyaret ediyorum topiğinizi:))

sara hoşgeldin canım nasılsın yemekte ne var
benim dünden yemeklerim arttı yanına salata felan yapacam

benimde dünden mercimek çorbam var bugünde karnıyarık ve pilav yapacam bide cacık

Kızlar meraba doktora gittimmm bugünnn veee bi kızımmmmmmmmmmmmmmmmm olucak :))

maşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin

Kızlar meraba doktora gittimmm bugünnn veee bi kızımmmmmmmmmmmmmmmmm olucak :))

canım benimmm çok güselllllll bişi bu ya ben heycanlanıom kendim hamiş kalıp öğrensem kalbim dyaanmaz snaırım allahım aanalı babalı büyütsün şimdidennnn sağlık sıhhat versinnn

biz iiyiz cnaım sen iii ol yeter ki ist nasıl kıssss annemlere el salla :)boşver canım kocanla tartışmaya değmez bunu için başka yerlere gidersinizzz başbaşa

alın valla , noldu bana bilmem enerjim düştü , sizinle keyfim yerine geliyo kızlar :) hava kapalı ya belki de ondandır , yağsa şööle güzel güzel toprak koksa her yer :)

ee tanışalım ozman canım ben hadiye 25 yaşındayım adanadayım 4 yılllık evliyim bebek istiyos ama eşimden kaynaklandığı için olmuor tedavi olmadık daha bakalım sen anlat hele neyin varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…