selam kızlar
hepiniz iyisiniz inşallah
bu hain başak hala annesi gillerde mi
bi gelsin dövcem onu dicem,dövemicem ama olsun
kızzzz öle deme o yeni taze anne kıymaa onaa beni dövv onu dövmeeee
saol canım benim. allah seninde gönlüne göre versin :)) ismi yağmur olucak. bundan 9 yıl önce düşünmüştük :)) adı için kocişim şiir bilem yazmıştı :))
ben de özledim tatlımmmmmm siziiiii nasılsın bakalımmmm oğluna isim buldunmu sennnnnngünaydın güzel hatunlarımmmmm kimse yok ama açtığınızda görürsünüz masjımı sizi seviyorummmm mutlu kalın daimaaaaa sizlerle konuşmayı özledim...
Allah pozitifi de göste3rssin tez zamnda kuzummmmmmmmmgünaydın güzel hatunlarr yine yoksunuz ortalarda
ben kalktım evimi toparladım kahvaltımı yaptım faturaları yatırdım
eve döndüm gebelik testi yaptım ( negatif çıktı neyseki daha zamanı değil çünkü)
geldim hala kimseler yok
merhabalar güzel hatunlar nasılsınız?
vay vay vayy 9 sene önce ismi konulan bebişşş ilginçççç. karnın çıktımı hayatım senin.
evet canım ilk çıkmaya başladığımız yıl öyle yağmurda elele yürüyoduk kocişle.kociş durduu biz dedi evlenince kızımız olursa yağmur olsun adı dedi. bende olsunnn dedim. benim romantik erkekik sonra şiir yazmış çok güzel bi ara paylaşırım:)) karnım çıkmaya başladı canım. artık herkeş anlıyo hamile olduğumu. ama kilo almadım
karnın çıkmaya başladı ama kilo almadın ilginç değilmi ya 1 kilo barim alaydın. off ne zaman kilo alcaz< bizzzz. inşallah 20 kilo alırızzz. ne zman çıkmaya başladı tatlım karnın. yemek yemiyormusun yoksa canın çekmiyormua. ayyyyyy soracağım o kadar soru var ki ama vakttim olmuyor hiç . çıkarsAM KUSURA BAKMA TATLIM MİSAFİRLİKTEYİM
ksel,
beydagli,
basakss+,
croiselle SLM KIZLAR BAŞAKCIM MERABA TATLIM, KSEL KIZIN OLMASINA ÇÇOOOK SEVİNDİM İNŞALLAH BENİMDE TATLI Bİ KIZIM OLUR BİZİMKİNİNDE İSMİ ŞİMDİDEN BELLİ HAYIRLISI İNŞALLAH:)
sara hoşgeldin canım nasılsın yemekte ne var
benim dünden yemeklerim arttı yanına salata felan yapacam
Kızlar meraba doktora gittimmm bugünnn veee bi kızımmmmmmmmmmmmmmmmm olucak :))
saol canım benim. allah seninde gönlüne göre versin :)) ismi yağmur olucak. bundan 9 yıl önce düşünmüştük :)) adı için kocişim şiir bilem yazmıştı :))
moooddddd cumm rahim filmi çekindin mi annemmmmm
ne o kız o saatte ne işin var topicte
belinaysu kız nerelerdesin sen
jeli aldın kayboldun gittin
kız belinayyyyyyyy
hadiye ekledim tatlım seni
kızlarr nasılsınızz
ben istanbuldayım teysemdeyimm kuzenimin nişanı warya cumartesii onun için geldikk
ama kocişime gıcık oldum nişandan sonra reina ya gidicektik eğlenceye gençler kocişim izin wermiyo bana o geceden dönmesi gerek işe gidicek ya bana da haram görüyor gıcık triplerdeyiz şimdi
alın valla , noldu bana bilmem enerjim düştü , sizinle keyfim yerine geliyo kızlar :) hava kapalı ya belki de ondandır , yağsa şööle güzel güzel toprak koksa her yer :)
kız kocısımı yollu ettım dedım bı topık bakayım
jelı aldım ama halan kullanmadım kımse bana bılgııd vermedıı kselden cvp beklıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?