Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet tatlım daha değil

sevinç seni çok merak etmiştim neyse üzülme zaten korunuyodun inşallah istediğin zamanda gelir bebişin

üzülmedim canım ama kırmızılar gelsede artık rahatlasam

niye kimse yok yaaa
hürrem hamile olunca girmez oldu
hadisko çık dışarıya oynayalım
evi temizledim banyomu yaptım
akşama karışık dolma var buyurun beklerim

niye kimse yok yaaa
hürrem hamile olunca girmez oldu
hadisko çık dışarıya oynayalım
evi temizledim banyomu yaptım
akşama karışık dolma var buyurun beklerim

geldim anacım geldim kızz bakamadım kocamı pc başından alamadımmmm yok şuna bakim buna bakim dedim akşama kadar bakaydın yapaydın helva yemeğe gittim akşama kadar yoktummm akşam gelincede çaya çağırdılar evimin yolunu unutttum bugün anlıcannnn dolma için yok demem karışık derken sarma+biber patlıcanmı

selammmmmmmmmmmmmmmm kızlar nasılsınız?beni özledinizmi merak ettinizmi hıııııııııııııııııııııııııı?giremedim çünkü ANANEMİ kaybettik çok üzgünümannemde kaldık 7 sine kadar o yüzden yoktum şimdi evime geldim artık .

başınsağolsun hürremcim Allah mekanını cennet etsin

sen nasılsın bebiş nasıl

başınız sağ olsun ..

günaydınlar ..

başın sağolsun hurcum Allah sabır versin bebişini sana bağışlasın amin öptüm tatlım

canım başın sağolsun

canım başınsağolsun çok üzüldüm kalanlara sabır versin ALLAH tabiki özledim özlemez olurmuyum hiç seni canım benim.

günaydın herkeseeeeeeeeeeeeee çok kişi var topikteee amannn hangi birine yazacağımı şaşırdım. kullanıcı sadece ben ziyaretçi bilem yok

canım ben merak ettim hatta yazmıştım hamiş oldu bizi unuttu diye Allah rahmet eylesin kalanlara uzun ömürler versin
bugünlerdede göç eden edene (

KIZLAR BUGÜN ÇOK MUTLUYUM HEYECANLIYIM TELAŞLIYIM
MİNİK ERKEĞİM 6 YAŞINA GİRİYOR BUGÜN ÇOK AMA ÇOOOK GÜZEL
BİR DUYGU ALLAHIM İSTEYEN HERKESE YAŞATSIN KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN
İYİKİ DOĞDUN HAYATIMIZIN ANLAMI EVİMİZİN NEŞESİ CANIM HERŞEYİM MİNİK DEV ADAMIM BENİM.

benim kırmızılarda nihayet geldiler
rahatladım vallaaaa

kız hadiye gelde oğlumun doğum gününü kutlayak nasıl teyzesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…