bende böle yapıom canım saol bilgilerin için zaten eşimin menisinde değişiklik var koyulaştı baya
desene bebiş gelir artık bol bol domates yedirt kabuklarınıda soyma
domates çilek havuç incir
yazın hiç soymam kışın mecbur soyuyodummm kocama ii bakıomda aslında bakmasakmı ne azar mazar korkuom saten dün görmen lasımda diomm noluo sana yaaa ne yedinnn 2 gün önce ilişkiye girmiştik düşün ooo çoktandır ilişkiye girmios demesmi
hade bakalım umutla bekliyoruz güzel haberleri
özlemiş kızım demekkiii zaten erkeklere hep öyle bir gün beraber olmasan
2 ay geçti aradan zannederler
deli kızz yah kankaaa benim kulağım çok ağrıo ilaç içmeye korkuom antibiyotik alım diommm ama alamıom adetimi bekliom dengem bozuluo resmen iltihaplama yapmış ilkbahar geldi yaa tamam artıkkk kulağımın arkası yanıooo boynuma vuruo napsamm doktora gidemiomm hadi tahlil için bakıolarda muayene tedavi için yaparlarmı bilmiom kartımız gelmedi hala
canım soğanın kabuğunu soy ikiye kes suyunu tatlı kaşığına sık birer damla damlat kulağına bak ağrıdan eser kalmaz ben oğluma bile ilaç kullanmam
hadiye canım eşim geliyormuş bende salata yapacam yemeğin yanına sonra görüşürüz tatlım
zararlı diolar bende netten okudum böle şeyler doktora git diolar neyimle gideyim du deniyim iltihap gidiomu peki gerçi soğan iltihap söküo ama
selam kızlar.şimdi hastaneden geliyorum kan tahlili yaptırdım.175.2 çıktı ve adetime 2 gün var.bu değer normal mi ve hamile olduğum anlamına mı geliyor?akşam yaptığım test de biri silik olsa da çift çizgi vardı...inşallah bende hamileyimdir
bunu duyduğuma sevindim :))SIK CİNSEL İLİŞKİ SPERM KALİTESİNİ ARTTIRIYOR
Uzmanlar erkeklere hemen hemen her gün seks yapmayı öneriyor. Seks yapan erkeklerin sperm kalitesi, 3-7 gün boyunca seks yapmayan erkeklere oranla yüzde 30 daha yüksekmiş.
Avustralya da yapılan bir araştırmaya göre, her gün seks yapan erkeklerin sperm kalitesi, 3-7 gün boyunca seks yapmayan erkeklere oranla yüzde 30 daha yüksek.
SEKSE ARA VERMEK KALİTEYİ YÜKSELTMEZ
Araştırmayı yürüten doktor David Greening, birçok kişinin sekse ara vermenin sperm kalitesini yükselttiğine inandığını, ancak bunun yanlış bir düşünce olduğunu söyledi.
Sperm vücutta kaldıkça DNA yapısının zarar gördüğünü belirten Greening, bu bozuklukların spermin yumurtayı dölleme olasılığını da azalttığını ve düşük yapma riskini artıırdığını ifade etti. Greening, erkeklere en az 2-3 günde bir cinsel aktivitede bulunmalarını önerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?