Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

desene bebiş gelir artık bol bol domates yedirt kabuklarınıda soyma

yazın hiç soymam kışın mecbur soyuyodummm kocama ii bakıomda aslında bakmasakmı ne azar mazar korkuom saten dün görmen lasımda diomm noluo sana yaaa ne yedinnn 2 gün önce ilişkiye girmiştik düşün ooo çoktandır ilişkiye girmios demesmi

özlemiş kızım demekkiii zaten erkeklere hep öyle bir gün beraber olmasan
2 ay geçti aradan zannederler

hade bakalım umutla bekliyoruz güzel haberleri

deli kızz yah kankaaa benim kulağım çok ağrıo ilaç içmeye korkuom antibiyotik alım diommm ama alamıom adetimi bekliom dengem bozuluo resmen iltihaplama yapmış ilkbahar geldi yaa tamam artıkkk kulağımın arkası yanıooo boynuma vuruo napsamm doktora gidemiomm hadi tahlil için bakıolarda muayene tedavi için yaparlarmı bilmiom kartımız gelmedi hala

canım soğanın kabuğunu soy ikiye kes suyunu tatlı kaşığına sık birer damla damlat kulağına bak ağrıdan eser kalmaz ben oğluma bile ilaç kullanmam

canım soğanın kabuğunu soy ikiye kes suyunu tatlı kaşığına sık birer damla damlat kulağına bak ağrıdan eser kalmaz ben oğluma bile ilaç kullanmam

zararlı diolar bende netten okudum böle şeyler doktora git diolar neyimle gideyim du deniyim iltihap gidiomu peki gerçi soğan iltihap söküo ama

hadiye canım eşim geliyormuş bende salata yapacam yemeğin yanına sonra görüşürüz tatlım

nerde bu hatunlar ayolllll alülülülü kızlar ordamısnızzzz alülülülü haydin çıkın ortaya gareeee

kızlar ikinizinde başı sağolsun Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin

tatlım 3 haftalık filan hamilesin hadi hayırlı olsun :)

sevinç çok merak ettim seni, neyse zaten sizde istemiyodunuz bi süre korunuyodunuz üzülmek yok ok zaman dimi

belinaysu seninde başın sağolsun cnm.

nazemirr sen yoksun bayadır nslsn cnm?

kızlaaar siz nasılsınız? hepiniz iyisinizdir inşallah.

bunu duyduğuma sevindim :))

Son düzenleme:
sevinç seni çok merak etmiştim neyse üzülme zaten korunuyodun inşallah istediğin zamanda gelir bebişin

nazocuuuuuuuuuum bende seni çok özledim ama sende buralara gelmemenin sana iyi geldiğini yazmışsın bazen bende böyle düşünüyorum ama burasızda olmuyo sende kendini özletme alıştık birbirimize merak ediyoruz sonra

günaydınn kızlarrr foruma girmemek iyi fikir bi süreliğine denemek isterim dayanabilirsem tabi insan burada bazen daha çok stres yapıyor seninle birlikte bi sürü kişide beklediği için :26:

günaydın kadınlarım.... ingilizcemüzik hayırlı olsun hamilesin canım hastalık gününe iki daha olduğundan değer düşük çıkmış ama o yükselir hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…