Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım oğluşun iyiki doğmuş allah size bağışlasın.

başın saolsun cnmmm allah rahmet eylesinn kalanlara sabır wersin inşallahhh
bence annanenin yerine güzel bi kızın olcak eğer olursa onun adını koyarsınız annaneni yaniden yaşatmış olursun cnm benimmm

başın saolsun cnmmm allah rahmet eylesinn kalanlara sabır wersin inşallahhh
bence annanenin yerine güzel bi kızın olcak eğer olursa onun adını koyarsınız annaneni yaniden yaşatmış olursun cnm benimmm

başın saolsun hürcüm benimde cenazem vardı allahım sevdiklerimize uzun ömür versin başımızdan eksik etmesin tüm geçmişlerimize allahtan rahmet geride kalanyakınlarına sabır versinnn aminn.

selam kızlarrr...hatırlarsanız pazartesi kan tahlili yaptırmıştım betahcg 175.2 çıkmıştı.bugün yine gittim (bugün normalde adet günüm ama şükürler olsun olmadım ve inşallah olmam da).ama önce doktora görüneyim dedim dr erken gelmişsin deyince pazartesi günkü tahlili gösterdim daha ne olacağı da belli değil zaten bişey görünmez dedi bende bi kan tahlili falan deyince istiyosan yapalım dedi ve yaptırdım tahlili.bu sefer ki betaHCG 525.5 çıktı.doktor 9 gün sonra gel keseye ve kalp atışına bakalım dedi.sizce nasıl değer ve olumlumudur?doktor böyle umutsuz gibi konuşunca korktum biraz.Rabbim yavrumu bize bağışlar inşallah...

hürcümmm başın saolsun cnmmm...Allah kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin...bizde bugün kötü bi haber aldık...kayınbabamın karaciğerindeki kitlede kanserli hücrelere rastlandı cuma günü film çekilecek...dua edinnn...öpüldünüzzzz....

başın sağolsun canım.Allah sabır versin...

kız dah ane istiyosun hamilesin işte keseyi görelim demiş doktor hala hamişsin demedi ölemi allahım yarabbim yaaa nası ldoktorlara gidion kız sen öleee

memnun oldum canım bende hadiyeee nasılsın

çok şükür iyiyim napıyım çıkmadan önce son kez göz atıyodum topiğe benim bebiş çok uyku yapıyo bu ara erkenden yatıyorum sabah çok erken kalktığımdan uykumu alamıyorum erken yatarak telafi ediyorum.sen nasılsın?

hadiyecimm ben çıkıyorum canımmm.bi an önce yatayım ki gözlerim oturduğum yerde kapanıyo görüşürüz inşallah...

başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun...

allah uzun ömür versin oğluşuna iyiki doğmuş:))

hemen değiştir o dr u :) yuh diyorum daha ne olsun değer 175 4 haftalık hamile.ulennnn ben değerim 22 ydi dr a gittim hamilesin dedi bana :) seninki abartmış moral bozmakta...

dün çok yoruldum ama değdi oğlumun doğum gününü kutlayan tüm arkadaşlarıma teşekkürler...

Son düzenleme:

canım bak aynı benim dediğim gibi olmuş bi kaç gün sonra yükselir dedim yaa bence değer süper hayırlı olsun canım ALLAH kolay doğum nasip etsin cümlemizin.

canım inş yanlıştır kanser gerçekten kötü allah size bağışlasın çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…