benim kırmızılarda nihayet geldiler
rahatladım vallaaaa
kız hadiye gelde oğlumun doğum gününü kutlayak nasıl teyzesin
benim kırmızılarda nihayet geldiler
rahatladım vallaaaa
kız hadiye gelde oğlumun doğum gününü kutlayak nasıl teyzesin
KIZLAR BUGÜN ÇOK MUTLUYUM HEYECANLIYIM TELAŞLIYIM
MİNİK ERKEĞİM 6 YAŞINA GİRİYOR BUGÜNÇOK AMA ÇOOOK GÜZEL
BİR DUYGU ALLAHIM İSTEYEN HERKESE YAŞATSIN KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN
İYİKİ DOĞDUN HAYATIMIZIN ANLAMI EVİMİZİN NEŞESİ CANIM HERŞEYİM MİNİK DEV ADAMIM BENİM.
selammmmmmmmmmmmmmmm kızlar nasılsınız?beni özledinizmi merak ettinizmi hıııııııııııııııııııııııııı?giremedim çünkü ANANEMİ kaybettik çok üzgünümannemde kaldık 7 sine kadar o yüzden yoktum şimdi evime geldim artık .
başın saolsun cnmmm allah rahmet eylesinn kalanlara sabır wersin inşallahhh
bence annanenin yerine güzel bi kızın olcak eğer olursa onun adını koyarsınız annaneni yaniden yaşatmış olursun cnm benimmm
selammmmmmmmmmmmmmmm kızlar nasılsınız?beni özledinizmi merak ettinizmi hıııııııııııııııııııııııııı?giremedim çünkü ANANEMİ kaybettik çok üzgünümannemde kaldık 7 sine kadar o yüzden yoktum şimdi evime geldim artık .
selam kızlarrr...hatırlarsanız pazartesi kan tahlili yaptırmıştım betahcg 175.2 çıkmıştı.bugün yine gittim (bugün normalde adet günüm ama şükürler olsun olmadım ve inşallah olmam da).ama önce doktora görüneyim dedim dr erken gelmişsin deyince pazartesi günkü tahlili gösterdim daha ne olacağı da belli değil zaten bişey görünmez dedibende bi kan tahlili falan deyince istiyosan yapalım dedi ve yaptırdım tahlili.bu sefer ki betaHCG 525.5 çıktı.doktor 9 gün sonra gel keseye ve kalp atışına bakalım dedi.sizce nasıl değer ve olumlumudur?doktor böyle umutsuz gibi konuşunca korktum biraz.Rabbim yavrumu bize bağışlar inşallah...
Şennur canım ismim.hadısko senin ismin neee
memnun oldum canım bende hadiyeee nasılsın
başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun...selammmmmmmmmmmmmmmm kızlar nasılsınız?beni özledinizmi merak ettinizmi hıııııııııııııııııııııııııı?giremedim çünkü ANANEMİ kaybettik çok üzgünümannemde kaldık 7 sine kadar o yüzden yoktum şimdi evime geldim artık .
allah uzun ömür versin oğluşuna iyiki doğmuş:))KIZLAR BUGÜN ÇOK MUTLUYUM HEYECANLIYIM TELAŞLIYIM
MİNİK ERKEĞİM 6 YAŞINA GİRİYOR BUGÜNÇOK AMA ÇOOOK GÜZEL
BİR DUYGU ALLAHIM İSTEYEN HERKESE YAŞATSIN KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN
İYİKİ DOĞDUN HAYATIMIZIN ANLAMI EVİMİZİN NEŞESİ CANIM HERŞEYİM MİNİK DEV ADAMIM BENİM.
selam kızlarrr...hatırlarsanız pazartesi kan tahlili yaptırmıştım betahcg 175.2 çıkmıştı.bugün yine gittim (bugün normalde adet günüm ama şükürler olsun olmadım ve inşallah olmam da).ama önce doktora görüneyim dedim dr erken gelmişsin deyince pazartesi günkü tahlili gösterdim daha ne olacağı da belli değil zaten bişey görünmez dedibende bi kan tahlili falan deyince istiyosan yapalım dedi ve yaptırdım tahlili.bu sefer ki betaHCG 525.5 çıktı.doktor 9 gün sonra gel keseye ve kalp atışına bakalım dedi.sizce nasıl değer ve olumlumudur?doktor böyle umutsuz gibi konuşunca korktum biraz.Rabbim yavrumu bize bağışlar inşallah...
hürcümmm başın saolsun cnmmm...Allah kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin...bizde bugün kötü bi haber aldık...kayınbabamın karaciğerindeki kitlede kanserli hücrelere rastlandı cuma günü film çekilecek...dua edinnn...öpüldünüzzzz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?