ayyy canım ya çok güzel yazmışsınnn amin amin amin diyorum
çok ama çok saol
şennur hoşgeldin canım umarım yanlış hatırlamıyorumdur ismini hamişlik nasıl gidiyor bakem
canım benim sağol bebeğimm
eşimde değişiklik yok canımmm
Kadının geyik görmesi çok sevimli ve güzel evlada, Geyik ve yavrusu mala, borçtan kurtulmaya, bekar için evlenmeye.
kızlarr dün gece rüyamda geyik görmüştüm ..yukarıda rüyanın tabirini yazdım ....ayy allahımmm en kıza zamnda nasip et....
sağol cnmmmmm . zaten bi tek bebişşimi düşünüyom artıkgece gündüz uykuda rüyada
işte yapmıyorum evde. aslında midem bulanmıyor artık çok iyiyim ama midem bulanıyo diye yemek filanda yapmuıyorum mutfağa girmiyorumeşim çok yardımcı oluyor. ondan bu performansı beklemezdim açıkçası şaşırtıoyr beni maaşallahh.mesajını da aldım cnm bu arada geçmiş olsun. ,inşallah tez zmanda atlatırsıbn. nme zmana kadar korunacaksın acaba
evet tatlım doktor ikili test için eşinle karar verip yaptıracaksınız yaptırmak zorunda değilsiniz dedi. ama tabii yaptırıcaz inşalah. ama sewinccim karnım ne zman çıkıcak acaba:26:
eşimde telaşlanıyo acaba gelişmiyomu çocuk karnın niye yok diyoaslında biliyorum ilk hamilelik olduğu için bi raz geç çıkarmış. 4 aydan önce zor galiba.
sen hamileeliğinden tecrübeler bulaştırsana bana
kızlar ben çıkıyom şimdik eşim benm için bi kaç gün izin almştı şu an evde. beni çağırıp duruyor. yanına gidim bariiiiinapcaksa beni
akşam görüşürüz kıslarrrrrrrrrrrrr çay kahve bişiler içek
teşekkür ederim canım iyiyim,doğru hatırlıyosun.kusura bakma yeni gördüm yazdığını biraz geç oldu amavalla bol uykulu ve şimdiden bulantılı geçiyo hamişlik.uyudum geldim biraz önce,ki ben gündüzleri asla uyumayan birisiydim gece uykusu yetiyodu.ama şimdisürekli uyuyasım var sabah çok erken kalkıyorum okul için uyuyarak hazırlanıyorum resmen sen nasılsınn
Kadının geyik görmesi çok sevimli ve güzel evlada, Geyik ve yavrusu mala, borçtan kurtulmaya, bekar için evlenmeye.
kızlarr dün gece rüyamda geyik görmüştüm ..yukarıda rüyanın tabirini yazdım ....ayy allahımmm en kıza zamnda nasip et....
hoşgeldin şeker anne:) özlemişim seni canım nasılsın? bebiş napıyo???slm hatuncuklarımmmm
sonunda sahalara döndümmmm:124:
niye döndüm bimiyorum herşey aynı yine geldim bu evegeldiğimde çok farklı olacak diye umut etmştm hep ama bebişim tüm beklentilerimi azalttı.
özellikle onun için geldim çünkü artık 11 haftalık olduk. düzenli doktor kontrolleri için geldim. yani artık herşey onun için.
çok üzgününm annemden ayrıldığım içinama ne yapalım meecbur katlanıyoprum. ama eşim öyle özlemşki beniii yanımdan ayrılmak istemiyorr
bi kıymetliyim bi kıymetliyim sorm ayın
ama odamızı dolapları falan fena karıştırmışortalığı bi nevi .ok götürüyor. ortalığı toplamaya çalşıyorum.
sizler nasılsınız bakalım. belinaycım seni görüyorum aşağıda kuzummmm özledim seniiii de yaaaa
çook güzellll....teşekkür ederim canım :) hepimizin anneler günü kutlu olsun....ANNESİ olan,
ANNE olan,
ANNE OLMAYI BEKLEYEN,
ANNE OLMAK için uygun zamanı bekleyen
Tüm güzel kadınlar; Rabbim bize böyle bir şans verdiği için mutlu olmalıyız...
İnanıyorum ki beklentilerimiz mutlu sonlanacak... Dualarım ve umutlarım, dileklerim hep bu yönde....
Bizler bu dünya için çok değerliyiz lütfen bunu unutmayın... Böyle kutsal bi mucizeyi gerçekleştirmek sadece bizlere bahşedilmiş Rabbim tarafından....
İşte bu yüzden şimdiden Hepinizin ANNELER GÜNÜNÜZÜ kutluyor, Hepinizi kocamannnn öpüyorum...
Unutmayın Annelik ve Kadınlık bir gün değil bir ömür boyu sürecektir...
En kısa zamanda Rabbimin hepinizin kucağına sağlıklı ve hayırlı evlatlarınızı vermesini diliyorum...
HEPİNİZİ ÇOKKKKKKKKKK SEVİYORUM ♥ ♥ ♥
hayırlısı olsun canımben geldımm
kılzar benım kırmızılar gene geldii
ohhh kullan kullanabildiğin zaman bol bol da aşermeyi unutma:))sağol cnmmmmm . zaten bi tek bebişşimi düşünüyom artıkgece gündüz uykuda rüyada
işte yapmıyorum evde. aslında midem bulanmıyor artık çok iyiyim ama midem bulanıyo diye yemek filanda yapmuıyorum mutfağa girmiyorumeşim çok yardımcı oluyor. ondan bu performansı beklemezdim açıkçası şaşırtıoyr beni maaşallahh.mesajını da aldım cnm bu arada geçmiş olsun. ,inşallah tez zmanda atlatırsıbn. nme zmana kadar korunacaksın acaba
belinay duman hoşgeldiniz nbr sini bakem
duman canm sana bişiler sormak istiyorum müsaitsen bu kan pıhtılaşmasıyla felan ilgili :26::26:
canım bende faktör v leiden homozigot var..biliyosun heterezigot sadece ya anneden ya babadan geliyo.benimki hem anneden hem babadan geliyo..dr çok nadir bu durum bu dedi, normal yaşantımda da beni etklieyebilirmiş.normal bi insana göre 60-70 kat daha fazla riskim varmış damar tıkanıklığı konusunda... hamile olunda 0.6 clexan la başlıcam inş. kola-kahve- ve salam sucuk vs gibi et türlerinden uzak durmam gerekiyormuş.ama senin için rahat olsun en sık rastlanan kan pıhtılaşması çeşidi seninki ve en kolay başedilebilen... benden yeniden aynı testi yaptırmamı istedi doğrulama açısından... ve her ay bi kan değerim ölçülecek....duman
ayy canım ciddimisin ne dedi hematolog sendeki mutasyonlar nedir bende 677 ve 1298 heterezigotum ben anlat hadi
benim randevuyu taaa temmuzun 20 sine attılar yaaa
canım bende faktör v leiden homozigot var..biliyosun heterezigot sadece ya anneden ya babadan geliyo.benimki hem anneden hem babadan geliyo..dr çok nadir bu durum bu dedi, normal yaşantımda da beni etklieyebilirmiş.normal bi insana göre 60-70 kat daha fazla riskim varmış damar tıkanıklığı konusunda... hamile olunda 0.6 clexan la başlıcam inş. kola-kahve- ve salam sucuk vs gibi et türlerinden uzak durmam gerekiyormuş.ama senin için rahat olsun en sık rastlanan kan pıhtılaşması çeşidi seninki ve en kolay başedilebilen... benden yeniden aynı testi yaptırmamı istedi doğrulama açısından... ve her ay bi kan değerim ölçülecek....
ayy Allah korusun cnm tabii ki. devlet hast.leri öyle maalesef cnm ya önce 6 ay sonrasına randevü veriyorlar sonra bi 6 ay sonra da sonuç alıyosun pofffffdoktor 6 ay dedi ama bu 3. ayım. önce hematologa felan gitmek istiyorum yaşadığım şehirde yok düşünebiliyormusun adanada randevu aldım taaa temmuzun 20 sine verdiler :26: bakalım hayırlısı bu ay geciktim zaten ikinci çizgiyi silik gördümresmen öldüm korkudan neyse kan testi yatımda çıkmayınca rahatladım. Hazırlıksız yakalanmış olacaktım sanırım ruhen ve bedenen hazır değilim daha Allah kimseye yaşatmasın kürtaj çok büyük bir yıkım yaaa
evet erkek çocukta fazla kilo alınmıyo diye biliyorum ama kız beebkte hertarafın şişiyor sanırım. hayırlısı bakalım vallahi kilodan hiç korkmuyorm. 20kilo almayı çok istiyorum açıkçasıcanım ben nerdeyse 5,5 aylık olana kadar normal kıyafetlerimi giymiştim çok kilo almadım karnımda sonuna kadar öyle kocaman büyümedi ama maşallah 3,5 kilo doğdu oğlum üstelik 2 hafta felanda erken geldi tam vaktinde gelse 4 kiloyu geçermiştelaşlanma bünyeden bünyeye değişir o . bu arada erkek çocuk kendini çok belli etmezmiş hemen karnı çıkmazmış annenin bende de öyle oldu hayırlısı sağlıkla inşallah
aynen tatlım kolay kolay ele geçmiyor bu fırsatayy ne güzel aferin kız eşinede sende bu durumu kullan haaa hamileliğin tüm şartlarını gerçekleştir
bırak koşuştursun bebiş olunca kimse yüzüne bakmaz çünkü
hoşgeldin şeker anne:) özlemişim seni canım nasılsın? bebiş napıyo???
ohhh kullan kullanabildiğin zaman bol bol da aşermeyi unutma:))
canım çok geçmiş olsun sen düşüklerden önce öğrenmişmiydin durumunu yoksa benim gibi 3 düşükten sonramı öğrendin bu arada bağışıklık sistemi ile ilgili testler varmış onlardan yaptırdınmı pretein s ve c lopus mu nedir onlardan felan. bu arada gebelik öncesi ne tedavi verdi düşüklerin kürtajlamı oldu kaç haftalıktılar kalbimi durdu çok soru sordum hakkını helal et ama meraklardayım :26::26:
canım 1.de bebeğimin kalbi durdu 8 haftalıkken sonra test yaptık pıhtılaşma çıktı...2.de ondan bağımsız olarak trizomi 16 dan dolayı kalbi hiç atmadı.3.de kimyasal gebelik 4 haftalık düşük.hepsinde kürtaj oldum..hamilelik öncesi coraspin ve folbiol kullanıyorum ama hamile kalınca ccoraspini bırakıp clexan kullanıcam.bağısıklıkda yapıldı sanırım....bi bakarım merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?