Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

şennur hoşgeldin canım umarım yanlış hatırlamıyorumdur ismini hamişlik nasıl gidiyor bakem

teşekkür ederim canım iyiyim,doğru hatırlıyosun.kusura bakma yeni gördüm yazdığını biraz geç oldu ama valla bol uykulu ve şimdiden bulantılı geçiyo hamişlik.uyudum geldim biraz önce,ki ben gündüzleri asla uyumayan birisiydim gece uykusu yetiyodu.ama şimdisürekli uyuyasım var sabah çok erken kalkıyorum okul için uyuyarak hazırlanıyorum resmen sen nasılsınn

Kadının geyik görmesi çok sevimli ve güzel evlada, Geyik ve yavrusu mala, borçtan kurtulmaya, bekar için evlenmeye.

kızlarr dün gece rüyamda geyik görmüştüm ..yukarıda rüyanın tabirini yazdım ....ayy allahımmm en kıza zamnda nasip et....

hayırdır inşallah diyelim hayır olsunnn

Son düzenleme:

doktor 6 ay dedi ama bu 3. ayım. önce hematologa felan gitmek istiyorum yaşadığım şehirde yok düşünebiliyormusun adanada randevu aldım taaa temmuzun 20 sine verdiler :26: bakalım hayırlısı bu ay geciktim zaten ikinci çizgiyi silik gördüm resmen öldüm korkudan neyse kan testi yatımda çıkmayınca rahatladım. Hazırlıksız yakalanmış olacaktım sanırım ruhen ve bedenen hazır değilim daha Allah kimseye yaşatmasın kürtaj çok büyük bir yıkım yaaa

canım ben nerdeyse 5,5 aylık olana kadar normal kıyafetlerimi giymiştim çok kilo almadım karnımda sonuna kadar öyle kocaman büyümedi ama maşallah 3,5 kilo doğdu oğlum üstelik 2 hafta felanda erken geldi tam vaktinde gelse 4 kiloyu geçermiş telaşlanma bünyeden bünyeye değişir o . bu arada erkek çocuk kendini çok belli etmezmiş hemen karnı çıkmazmış annenin bende de öyle oldu hayırlısı sağlıkla inşallah

ayy ne güzel aferin kız eşinede sende bu durumu kullan haaa hamileliğin tüm şartlarını gerçekleştir
bırak koşuştursun bebiş olunca kimse yüzüne bakmaz çünkü

canım çok normal bu belirtilerin birazda psikolojik olarak ekleniyor değme keyfine

ayyy inşallah canım hayırlısıylaaa

duman canm sana bişiler sormak istiyorum müsaitsen bu kan pıhtılaşmasıyla felan ilgili :26::26:

hoşgeldin şeker anne:) özlemişim seni canım nasılsın? bebiş napıyo???

çook güzellll....teşekkür ederim canım :) hepimizin anneler günü kutlu olsun....

ben geldımm

kılzar benım kırmızılar gene geldii
hayırlısı olsun canım
ohhh kullan kullanabildiğin zaman bol bol da aşermeyi unutma:))
belinay duman hoşgeldiniz nbr sini bakem

duman canm sana bişiler sormak istiyorum müsaitsen bu kan pıhtılaşmasıyla felan ilgili :26::26:

h.b canım.... tabi sor bende bugün hematologa gittim taze taze bilgilerimi paylaşayımm:)

duman

ayy canım ciddimisin ne dedi hematolog sendeki mutasyonlar nedir bende 677 ve 1298 heterezigotum ben anlat hadi
benim randevuyu taaa temmuzun 20 sine attılar yaaa

BİSMİLLARRAHMANİRRAHİM 'Rabbi hebli min ledünke zürriyyeten tayibeten inneke semi ud-Dua'

BİSMİLLARRAHMANİRRAHİM 'Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr'

1.Duanın manası: Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla.Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.
2.Duanın manası: Ey Rabbim işimi kolaylaştır , zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir.

LÜTFEN BOL BOL OKUYUN ARKADAŞLAR.. ALLAH KABUL ETSİN

duman

ayy canım ciddimisin ne dedi hematolog sendeki mutasyonlar nedir bende 677 ve 1298 heterezigotum ben anlat hadi
benim randevuyu taaa temmuzun 20 sine attılar yaaa
canım bende faktör v leiden homozigot var..biliyosun heterezigot sadece ya anneden ya babadan geliyo.benimki hem anneden hem babadan geliyo..dr çok nadir bu durum bu dedi, normal yaşantımda da beni etklieyebilirmiş.normal bi insana göre 60-70 kat daha fazla riskim varmış damar tıkanıklığı konusunda... hamile olunda 0.6 clexan la başlıcam inş. kola-kahve- ve salam sucuk vs gibi et türlerinden uzak durmam gerekiyormuş.ama senin için rahat olsun en sık rastlanan kan pıhtılaşması çeşidi seninki ve en kolay başedilebilen... benden yeniden aynı testi yaptırmamı istedi doğrulama açısından... ve her ay bi kan değerim ölçülecek....

canım çok geçmiş olsun sen düşüklerden önce öğrenmişmiydin durumunu yoksa benim gibi 3 düşükten sonramı öğrendin bu arada bağışıklık sistemi ile ilgili testler varmış onlardan yaptırdınmı pretein s ve c lopus mu nedir onlardan felan. bu arada gebelik öncesi ne tedavi verdi düşüklerin kürtajlamı oldu kaç haftalıktılar kalbimi durdu çok soru sordum hakkını helal et ama meraklardayım :26::26:

ayy Allah korusun cnm tabii ki. devlet hast.leri öyle maalesef cnm ya önce 6 ay sonrasına randevü veriyorlar sonra bi 6 ay sonra da sonuç alıyosun pofffffinşallah hayırlısı budur merak etme oğluşun biras daha büyümüş olur hem
evet erkek çocukta fazla kilo alınmıyo diye biliyorum ama kız beebkte hertarafın şişiyor sanırım. hayırlısı bakalım vallahi kilodan hiç korkmuyorm. 20kilo almayı çok istiyorum açıkçası
ayy ne güzel aferin kız eşinede sende bu durumu kullan haaa hamileliğin tüm şartlarını gerçekleştir
bırak koşuştursun bebiş olunca kimse yüzüne bakmaz çünkü
aynen tatlım kolay kolay ele geçmiyor bu fırsatRabbim herkesin eline bu fırsatı yaşamayı nasib etsin
hoşgeldin şeker anne:) özlemişim seni canım nasılsın? bebiş napıyo???

ohhh kullan kullanabildiğin zaman bol bol da aşermeyi unutma:))

bende özledm dumanım yaaaaaa anlat bakalım neler yapıyorsun canım senden haber alamaıyorum ki hiççç

ayy aşermeyi hep unutyom hatırlattığn için sağol

canım 1.de bebeğimin kalbi durdu 8 haftalıkken sonra test yaptık pıhtılaşma çıktı...2.de ondan bağımsız olarak trizomi 16 dan dolayı kalbi hiç atmadı.3.de kimyasal gebelik 4 haftalık düşük.hepsinde kürtaj oldum..hamilelik öncesi coraspin ve folbiol kullanıyorum ama hamile kalınca ccoraspini bırakıp clexan kullanıcam.bağısıklıkda yapıldı sanırım....bi bakarım merak ettim...

anladım canım çok sağol Allahım aynı acıları bir daha yaşatmasın. Şimdi ne aşamadasın benim gibi testler gerekli önlemler ve korunma aşamasımı merak ettim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…