ayy Allah korusun cnm tabii ki. devlet hast.leri öyle maalesef cnm ya önce 6 ay sonrasına randevü veriyorlar sonra bi 6 ay sonra da sonuç alıyosun pofffffinşallah hayırlısı budur merak etme oğluşun biras daha büyümüş olur hem
evet erkek çocukta fazla kilo alınmıyo diye biliyorum ama kız beebkte hertarafın şişiyor sanırım. hayırlısı bakalım vallahi kilodan hiç korkmuyorm. 20kilo almayı çok istiyorum açıkçası
aynen tatlım kolay kolay ele geçmiyor bu fırsatRabbim herkesin eline bu fırsatı yaşamayı nasib etsin
bende özledm dumanım yaaaaaa anlat bakalım neler yapıyorsun canım senden haber alamaıyorum ki hiççç
ayy aşermeyi hep unutyom hatırlattığn için sağol
aa olurmu aşerip özellikle uygunsu saatlerde aşerip kocayı sokağa yollamak hamileliğin temel kurallarından ihmal etme lütfenayy Allah korusun cnm tabii ki. devlet hast.leri öyle maalesef cnm ya önce 6 ay sonrasına randevü veriyorlar sonra bi 6 ay sonra da sonuç alıyosun pofffffinşallah hayırlısı budur merak etme oğluşun biras daha büyümüş olur hem
evet erkek çocukta fazla kilo alınmıyo diye biliyorum ama kız beebkte hertarafın şişiyor sanırım. hayırlısı bakalım vallahi kilodan hiç korkmuyorm. 20kilo almayı çok istiyorum açıkçası
aynen tatlım kolay kolay ele geçmiyor bu fırsatRabbim herkesin eline bu fırsatı yaşamayı nasib etsin
bende özledm dumanım yaaaaaa anlat bakalım neler yapıyorsun canım senden haber alamaıyorum ki hiççç
ayy aşermeyi hep unutyom hatırlattığn için sağol
anladım canım çok sağol Allahım aynı acıları bir daha yaşatmasın. Şimdi ne aşamadasın benim gibi testler gerekli önlemler ve korunma aşamasımı merak ettim de
canım işte en son bi dr a gittim benden ay süre istemişti coraspin kullanıp biraz damarlarımı rahatlatmam için... o süre doldu suanda heyecanla bebişimin gelmesini bekliyorum...senin ne zaman bitiyodu korunma süren? ne yapıyosun tedavi amaçlı?
aa olurmu aşerip özellikle uygunsu saatlerde aşerip kocayı sokağa yollamak hamileliğin temel kurallarından ihmal etme lütfeniyim bende canım herşey yolunda çok şükür hep geldn aklıma işe giderken her sabah nafiz körezin önünden geçiyorduk diyodum bu kız burdadır belkide suan :) bir dahaki gelişinde görüşürüz inş.
oh bee sonunda topikte birileri varnasılsınız hanımlar özledim valla sizlerle sohbeti yaa
oh bee sonunda topikte birileri varnasılsınız hanımlar özledim valla sizlerle sohbeti yaa
kız 20 kilo yu napacan deli sonra vermesi çok zor oluyor yaaa sağlıklı yarayışlı kilolar alırsın inşallah
bende bir hematologa gidersem kafam rahatlayacak işte
koca maraşta hematolog yok düşünebiliyormusun gerçi neresi kocaysa
canım doktor kürtajdan sonra 6 ay dedi ama çok memnun değilim o doktordan kafadan salladı 27 şubatta olmuştu kürtajım
sonuçlarımı aldım bi hematologa gitmek istiyorum kafam rahatlasın bana göre kadın doğumcu çok anlamaz gibi geliyor bu
olaylardan :26::26: bende 1 mayıstan itibaren coraspin ve folbiole başladım ama korunuyoruz.
bir yanım hemen istiyor bir yanımda çok ama çok korkuyor Rabbim herşeyin en iyisini bilir
Hakkımızda hayırlısını versin aminnn
abovv nafiz körezin orda ne işin vardı nerde oturuyodun ki sen
nafize 1 kez gittim tatlım sadece fasülyeyi ilk görmeye gitmişt,im.
daha sonra test için falan polikliniğe gittim . malum devlet adamın ömrünü yiyofasülyeyi görmeye gitiiğimde sıra bana gelene kadar fasülye bamya olmştu
6ay çok uzun bi süre ama..ne kadarlıktı senin en son kaybettiğin bebeğin... benim dr 1 haftadan küçük bebeklerde en fazla 3 ay beklemek yeterli diyor..zaten vücut kendini anca o kadar zamanda toparlrmış...sen bilirsin yinede ama bebeğin küçükse o kadar beklemene gerek yok bence...
canım ben elvankentte oturuyorum ama organizede çalışıyorum servisle hergün önünden geçiyorum nafizin.... yaa ben 1 kere lokmana gittim hamileyken acile lanet ettim, allah bilir devlet hastaneleri ne durumda.yarı özel lokman bile o kadar berbatken.allah yardımcıları olsun herkesin valla...
ay amin yaa ne güzeel allah bizede kısmet eder inşallah o günleriicanım geç girebildim ben çarşı pazar gezdik eşimle oğlum bana anneler günü hediyesi aldılarrr
darısı başlarınıza süper ötesi bir duygu buuu
ay ne güzel dua o öylee AAAMİİİİN inşallah hepimizede nasip eder..ANNESİ olan,
ANNE olan,
ANNE OLMAYI BEKLEYEN,
ANNE OLMAK için uygun zamanı bekleyen
Tüm güzel kadınlar; Rabbim bize böyle bir şans verdiği için mutlu olmalıyız...
İnanıyorum ki beklentilerimiz mutlu sonlanacak... Dualarım ve umutlarım, dileklerim hep bu yönde....
Bizler bu dünya için çok değerliyiz lütfen bunu unutmayın... Böyle kutsal bi mucizeyi gerçekleştirmek sadece bizlere bahşedilmiş Rabbim tarafından....
İşte bu yüzden şimdiden Hepinizin ANNELER GÜNÜNÜZÜ kutluyor, Hepinizi kocamannnn öpüyorum...
Unutmayın Annelik ve Kadınlık bir gün değil bir ömür boyu sürecektir...
En kısa zamanda Rabbimin hepinizin kucağına sağlıklı ve hayırlı evlatlarınızı vermesini diliyorum...
HEPİNİZİ ÇOKKKKKKKKKK SEVİYORUM ♥ ♥ ♥
valla bilmiyomki kuzucum ben yokum diyedir heraldesağolcnm benm. döndüm sonunda hayatım çok şükür.kocadan ayrı olmak çok zor bişi ama bi o kadar da aşkı tazeleyen bişi sanki.
belki bana katılmayacaksınız belki de "bizim aşkımız hep taze" diyeceksiniz ama. araya özlem girince bi başka oluyor herşey.
arada siz de yapın bence
hamişliğimide iyi kullanıyorum merak etmeinşallah Rabbim sana ve eşine de yaaştır bu duyguları
bengicim kuzum merve neden gelmiyor artık. valla ben gittim gideli bayağı değişiklikler oldu topikimizde fark ettin mi
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 3 ziyaretçi)
sewinncc, basakss+, oz_me, duman85+, kardelen5233, Bengisu87+
3 ziyaretçi kim acaba
evet tatlım iyi bilmişsin evden kaçmştımeşimde sağolsun kaçmama yardımcı olmştu . gerçekten bebeğimiz hiç beklemediğimiz çok garip bir zamanda geldi.
belkide o gelmeseydi daha kötü olurdu. oysa ki şimdi bizi mutlu eden öyle bişi varkiii. bizi çok farklı bir bağla bağladı. aile ortamını yumuşattı birden. Rabbim en iyisini b,iliyor.
diyecekl söz bulamıyorum aslında ne kadar şükür etsek az. bu kadar günahlarımıza rağmen bize bu kadar güzellikler yaşattığı için. O çok büyükkkk
kardeloşum sana sınavını sormştum cvp verdin mi bilmiyorum ama ben görmedinm. merrak etmştm
hoşgeldin canım valla bende özlemişim topiği hareketli gördüm ğek sevindim..oh bee sonunda topikte birileri varnasılsınız hanımlar özledim valla sizlerle sohbeti yaa
ayy canım bugün hematolog bana dediki aspirin bebekde kalp delikliği ve dudak yarıklıgına neden olabiliyo..ben tırstım valla kullanmıycam..ayrıca en çok asprin kullanan annalerin bebeklerinin yüzlerinde simetrik bozukluklar olabiliyormuş.canım 3,5 aylıktı14 haftalıktı herşey yolundaydı salak doktor aspirini bırakabilirsin dedi bende bıraktım bebeğimin kalbi durdu
neyse yiyecek ekmeği yokmuş dedik Allaha sığındık bilmiyorum tekrar başka bir doktora gidecem iyi bir doktor buldum şu hematolojiyi halledersem inşallah
evet cnm herkes bi artist devleet hastanesinde..kesinlikle mecbur kalıp gidene allah yardım etsin.... valla benim mide gazından dolayı hasteneye götürdüğümüz annemi ameliyat etmek istemişlerdi geçen sene düşün sen artık... neyse daha fazla yorum yapmayı herşey ortada zaten.aynen tatlm özellikle özele verecek hiç parası olmayıp devlete mecbur olanlara Rabbim sabır versin. bende isterim ki devletten faydalanayım ama maalesef tahammül edemiyorum. zaten doğru düzgün ilgi olmuyor azarlanıyorsun
ayrıca lokman hekim yarı devlet olduğunu bilmiyordum. sigortalı kadın doğum hastasından 40tl alıyormuşşnasııl bir hastahane bu yaa. kime sorsam şikayetçi sakın gitme diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?