Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız 20 kilo yu napacan deli sonra vermesi çok zor oluyor yaaa sağlıklı yarayışlı kilolar alırsın inşallah
bende bir hematologa gidersem kafam rahatlayacak işte
koca maraşta hematolog yok düşünebiliyormusun gerçi neresi kocaysa

aa olurmu aşerip özellikle uygunsu saatlerde aşerip kocayı sokağa yollamak hamileliğin temel kurallarından ihmal etme lütfen iyim bende canım herşey yolunda çok şükür hep geldn aklıma işe giderken her sabah nafiz körezin önünden geçiyorduk diyodum bu kız burdadır belkide suan :) bir dahaki gelişinde görüşürüz inş.

anladım canım çok sağol Allahım aynı acıları bir daha yaşatmasın. Şimdi ne aşamadasın benim gibi testler gerekli önlemler ve korunma aşamasımı merak ettim de

canım işte en son bi dr a gittim benden ay süre istemişti coraspin kullanıp biraz damarlarımı rahatlatmam için... o süre doldu suanda heyecanla bebişimin gelmesini bekliyorum...senin ne zaman bitiyodu korunma süren? ne yapıyosun tedavi amaçlı?

canım doktor kürtajdan sonra 6 ay dedi ama çok memnun değilim o doktordan kafadan salladı 27 şubatta olmuştu kürtajım
sonuçlarımı aldım bi hematologa gitmek istiyorum kafam rahatlasın bana göre kadın doğumcu çok anlamaz gibi geliyor bu
olaylardan :26::26: bende 1 mayıstan itibaren coraspin ve folbiole başladım ama korunuyoruz.
bir yanım hemen istiyor bir yanımda çok ama çok korkuyor Rabbim herşeyin en iyisini bilir
Hakkımızda hayırlısını versin aminnn

abovv nafiz körezin orda ne işin vardı nerde oturuyodun ki sen

nafize 1 kez gittim tatlım sadece fasülyeyi ilk görmeye gitmişt,im.
daha sonra test için falan polikliniğe gittim . malum devlet adamın ömrünü yiyo fasülyeyi görmeye gitiiğimde sıra bana gelene kadar fasülye bamya olmştu

oyyy yirim senin dilini yaaaaa

sevmiyonmu maraşı

6ay çok uzun bi süre ama..ne kadarlıktı senin en son kaybettiğin bebeğin... benim dr 1 haftadan küçük bebeklerde en fazla 3 ay beklemek yeterli diyor..zaten vücut kendini anca o kadar zamanda toparlrmış...sen bilirsin yinede ama bebeğin küçükse o kadar beklemene gerek yok bence...

kardeloş gelmiş yaaaaaa yaşasınnnnn

kardeloş sakın bişi yazmadan gitmeee

canım ben elvankentte oturuyorum ama organizede çalışıyorum servisle hergün önünden geçiyorum nafizin.... yaa ben 1 kere lokmana gittim hamileyken acile lanet ettim, allah bilir devlet hastaneleri ne durumda.yarı özel lokman bile o kadar berbatken.allah yardımcıları olsun herkesin valla...

canım 3,5 aylıktı 14 haftalıktı herşey yolundaydı salak doktor aspirini bırakabilirsin dedi bende bıraktım bebeğimin kalbi durdu
neyse yiyecek ekmeği yokmuş dedik Allaha sığındık bilmiyorum tekrar başka bir doktora gidecem iyi bir doktor buldum şu hematolojiyi halledersem inşallah

aynen tatlm özellikle özele verecek hiç parası olmayıp devlete mecbur olanlara Rabbim sabır versin. bende isterim ki devletten faydalanayım ama maalesef tahammül edemiyorum. zaten doğru düzgün ilgi olmuyor azarlanıyorsun
ayrıca lokman hekim yarı devlet olduğunu bilmiyordum. sigortalı kadın doğum hastasından 40tl alıyormuşşnasııl bir hastahane bu yaa. kime sorsam şikayetçi sakın gitme diyordu

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 3 ziyaretçi)
sewinncc, basakss+, oz_me, duman85+, kardelen5233, Bengisu87+

3 ziyaretçi kim acaba

canım geç girebildim ben çarşı pazar gezdik eşimle oğlum bana anneler günü hediyesi aldılarrr
darısı başlarınıza süper ötesi bir duygu buuu
ay amin yaa ne güzeel allah bizede kısmet eder inşallah o günlerii
ay ne güzel dua o öylee AAAMİİİİN inşallah hepimizede nasip eder..
valla bilmiyomki kuzucum ben yokum diyedir heralde bizde görüşemiyoz cadıyla yaa ben tatildeydim ya giremedim diyemi girmedi naaptı oda bilemedimki :26: ay amin yaa inşallah bizde o mutluluğu tadarız bigün ne kadar istediğimi biliyosunuz ama henüz zamanı diil anlaşılanki gelemedi bi bebişim borçsuz gelmek istiyo anlaşılan bebişimimiz bizimki akıllı çıktı böylesi daha hayırlı olcak şimdiden sonra gelirse şimdi olsa bile aralıkta 700 ödediğimiz kredimizin bitiyo o baya rahatlatcak elimizi neyseki neyse hayırlısı en hayırlı zamanda versin allah bebişimizii

kıslar size bişi sorcam ya. hamileyken ilişkiye girildiğinde penis bebeğe mi değiyor yoksam penis başka yere mi gidiyo. bebeğin bulunduğu kapalı bi alan mı var

nasıl yardımcı olmuştu kız,anlamadım orasını:26:
sınavı kazandım canım,açıköğretimi tuturabiliyorum ama ben lys ye girmeye karar verdim,eğer accık puan alabilirsem uzaktan eğitim düşünüyorum,bakalım hayırlısı
bide o vakitler tam doğum vakti olcak,sınava girebilirim inşallah

oh bee sonunda topikte birileri var nasılsınız hanımlar özledim valla sizlerle sohbeti yaa
hoşgeldin canım valla bende özlemişim topiği hareketli gördüm ğek sevindim..

ayy canım bugün hematolog bana dediki aspirin bebekde kalp delikliği ve dudak yarıklıgına neden olabiliyo..ben tırstım valla kullanmıycam..ayrıca en çok asprin kullanan annalerin bebeklerinin yüzlerinde simetrik bozukluklar olabiliyormuş.

evet cnm herkes bi artist devleet hastanesinde..kesinlikle mecbur kalıp gidene allah yardım etsin.... valla benim mide gazından dolayı hasteneye götürdüğümüz annemi ameliyat etmek istemişlerdi geçen sene düşün sen artık... neyse daha fazla yorum yapmayı herşey ortada zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…