Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kıslar size bişi sorcam ya. hamileyken ilişkiye girildiğinde penis bebeğe mi değiyor yoksam penis başka yere mi gidiyo. bebeğin bulunduğu kapalı bi alan mı var

canım bebek kesenin içerisinde ya amniyos suyu felan var kese içerisinde doktor yasaklamadığı sürece cinsellik devam ediyor ama biraz daha dikkatli olarak incitmeden

biri benm kocam olabilir. merak ediyor bazen yazdıklarımızı

olabilir

evet cnm hiç merak etme gerçekten senin doğru zannettiğin zaman bazen yanlş zaman olabiliyor. o yüzden plan yapanlara sinir olurum hep. "ay biz 2 sene sonra yapıcaz bebeği.. ay biz 1 sene sonra yapıcaz vs vs" bu cümleleri kuranları anlamıyorum.
Allah ne zaman verirse o zamn oluyor. en güzel zamnda. hatta belki bizim için hiç uygun bi zaman değildi. inan ki borcuumuz çok maaştan elimize hiç bişşi kalmıyor. evimiz yapılamadı, eşyamız yokkkk. ama hiç sorun etmiyorumm bence tam zamnında iyiki geldi bebişimizz

kıslar size bişi sorcam ya. hamileyken ilişkiye girildiğinde penis bebeğe mi değiyor yoksam penis başka yere mi gidiyo. bebeğin bulunduğu kapalı bi alan mı var

başakkkkk kopardım beniiiii:))) bebek şok olurdu herhalde bu ne beni dürten diye.kız o keseyi allah ne için yaratmış sende hee? o suan orda dünyadan bi haber için rahat olsun :)))9

AY NE GÜZEEL BENDE RÜYAMDA GEYİK GÖRMEK İSTİYYOM
ohhhhhhh gece kuşumuz teşrif etmşlerrrrrrbiz de özledik anam gelde dertleşek yavrummmm
geldim bebeğim geldim uykum var ama senin aramıza dönüşün şerefine girdim
hmm sanmıyom değdiğini yaa sonuçta gebelikte son 3-4 haftaya kadar falan rahatlıkla ilişkiye girilebiliyor ilk 3 ay düşük tehlikesi olmadığında sanmıyomki ta oraya kadar gitsin hem kese falan var değemezki istesede bide sanırım bebeklerin ilişki hoşuna gidiyomuş sanırım babayı hissediyo falan ya ondanmı ne?
biri benm kocam olabilir. merak ediyor bazen yazdıklarımızı
heheh benimkide olabilir karakolda nöbetçi ya bugün girdimmi gene diye dedektiflik yapıyo olabilir yok len nerden bulsun kocalarımız burayıı

başakkkkk kopardım beniiiii:))) bebek şok olurdu herhalde bu ne beni dürten diye.kız o keseyi allah ne için yaratmış sende hee? o suan orda dünyadan bi haber için rahat olsun :)))9

haa tamam içim rahatladı anne ve babasının ne yaptığını anlamasın da

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 5 ziyaretçi)
sewinncc, basakss+, NewArch, selvi84, Bengisu87+

kızlar ziyaretçiler 5 e çıktı demekki hepimizin kocişleri burda

canım bebek kesenin içerisinde ya amniyos suyu felan var kese içerisinde doktor yasaklamadığı sürece cinsellik devam ediyor ama biraz daha dikkatli olarak incitmeden

olabilir

o zamn ilk 3 ay niye yasak oluyo zaten bebk ayrı bi yerdeymiş. peniste değmiyorsa nolcak ki.

ha bi de bebek çişini yapıyomu karında. bunları cevaplayıver gözünü seviyim merak ediyorm

evet tatlım para avcısı diyorlar ama maaşallah yıllardır varlığını sürdürüyor. neyse cnm insanların canına zarar vermesin de Allah korusun. cnm organizeye giderken dolandığı için mi nafizin ordan geçiyosunuz. ters istikamet gibi geldi bana

o zamn ilk 3 ay niye yasak oluyo zaten bebk ayrı bi yerdeymiş. peniste değmiyorsa nolcak ki.

ha bi de bebek çişini yapıyomu karında. bunları cevaplayıver gözünü seviyim merak ediyorm

kız herkese yasak değil o bazen bebek çok altta oluyor kanama felan oluyor rahim ağzında açıklık felan oluyor o yüzden doktor yasaklıyor
yoksa 9 ay devam
bu arada bebiş çişini yapıyor canım tekrar gerş yutuyor amniyos sıvısı senin yediklerin ve içtiklerinle yenileniyor sürekli kokma bebeğine bişi olmuyor ama belli bir haftadan sonra oluyor bu doğa olayı başka sorunuz valla bende doktor olmuşum haberim yok

haa tamam içim rahatladı anne ve babasının ne yaptığını anlamasın da
hıı o sanki bilmiyo nasıl oldugunu oraya nasl geldiğini,kandırmayın çocuguuuuu:))
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 5 ziyaretçi)
sewinncc, basakss+, NewArch, selvi84, Bengisu87+

kızlar ziyaretçiler 5 e çıktı demekki hepimizin kocişleri burda
benimki yanımda garantiye aldım aramızda 1 casus var kızlaaarr...

kız hatta o gaz çıkarınca sen geğiriyosun :)) seviyorum ben bu kızı yaaaaa.... ama diğer konuyu bende merak ediyorum çişini yapıyomu bebek? kakasını yutanı duymuştum ama diğerini duymadım hiç.

canımm hamiş kalana kadar içicez tabi,ama kalınca iğneye başlayıp elimizin tersiyle iticez aspirini..risk yokkkk:)

ohh bee içim rahatladı çok saol canım öğrendiğin şeyleri benimle paylaşırsan çok sevinirim
bende kanda pıhtılaşma topicine ara ara girip kızlardan bişler öğrenmeye çalışıyorum

ooo gözlerim yaşardı burayı böyle kalabalık görmek ne güzel.

hoşgeldin canım nasılsın

hoşbuldum canımm. ben iyiyim sizler nasılsınız. neler kaynatıyonuz bakem bensiz

yani sabahleyin nmillet uyurken kalkıp götürmüştü beni terminale onu dmek istedim

bu arada çok çalştınmı sınava

kız servis işte napcan dolanıyoruz öyle heryeri

hadi yaa tırstım bak ama zaten gebelikte bebiş için verilen ilaçlar hariç ne ilaç içmeli nede bitki çayı falan noolur noolmaz bi çok ağrım olursa mecburiyetten minoset yutardım heralde :26: neysem bende hareketli görünce sevindim valla ama çok kalamıycam 3te yatıp 9da kalktım bugün uykum var yaa halsizdim bütün gün oyüzdende yatıp bi güzele alayım bugün uykumu bari
dimi allah hayırlısını versin allahım versin diye hiç korunmadık biz iyikide korunmamışız vallaa baksana 1 sene olcak nerdeyse daha gelen giden yok en hayırlı zamanını bebkliyo bebişim inşallah çok bekletmez bizi hayırlısı olsun hakkımızda
hahah dimi şok olurdu bebiş habire dürtüldükçe huysuzlanırdı babasını hep kötü hatırlardı heralde bebiş

kaka yapmıyor canım sadece çiş sonrada döngü başlıyor onu geri yutuyor
kaka olayı doğuma yakın bebeğin günü doluyor doğmuyor bir türlü
ısrarla normal doğumu bekleyen ve sezeryan olmayan akıllıların başına geliyor
bebek artık ilk kakasını yapıyor Allah korusun yutuyor felan sakıncalı tabi böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…