kıslar size bişi sorcam ya. hamileyken ilişkiye girildiğinde penis bebeğe mi değiyor yoksam penis başka yere mi gidiyo. bebeğin bulunduğu kapalı bi alan mı var
biri benm kocam olabilir. merak ediyor bazen yazdıklarımızı
ay amin yaa ne güzeel allah bizede kısmet eder inşallah o günlerii
ay ne güzel dua o öylee AAAMİİİİN inşallah hepimizede nasip eder..
valla bilmiyomki kuzucum ben yokum diyedir heraldebizde görüşemiyoz cadıyla yaa ben tatildeydim ya giremedim diyemi girmedi naaptı oda bilemedimki :26: ay amin yaa inşallah bizde o mutluluğu tadarız bigün ne kadar istediğimi biliyosunuz ama henüz zamanı diil anlaşılanki gelemedi bi bebişim borçsuz gelmek istiyo anlaşılan bebişimimiz bizimki akıllı çıktı böylesi daha hayırlı olcak şimdiden sonra gelirse şimdi olsa bile aralıkta 700 ödediğimiz kredimizin bitiyo o baya rahatlatcak elimizi neyseki neyse hayırlısı en hayırlı zamanda versin allah bebişimizii
kıslar size bişi sorcam ya. hamileyken ilişkiye girildiğinde penis bebeğe mi değiyor yoksam penis başka yere mi gidiyo. bebeğin bulunduğu kapalı bi alan mı var
AY NE GÜZEEL BENDE RÜYAMDA GEYİK GÖRMEK İSTİYYOMKadının geyik görmesi çok sevimli ve güzel evlada, Geyik ve yavrusu mala, borçtan kurtulmaya, bekar için evlenmeye.
kızlarr dün gece rüyamda geyik görmüştüm ..yukarıda rüyanın tabirini yazdım ....ayy allahımmm en kıza zamnda nasip et....
geldim bebeğim geldim uykum var ama senin aramıza dönüşün şerefine girdimohhhhhhh gece kuşumuz teşrif etmşlerrrrrrbiz de özledik anam gelde dertleşek yavrummmm
hmm sanmıyom değdiğini yaa sonuçta gebelikte son 3-4 haftaya kadar falan rahatlıkla ilişkiye girilebiliyor ilk 3 ay düşük tehlikesi olmadığında sanmıyomki ta oraya kadar gitsinkıslar size bişi sorcam ya. hamileyken ilişkiye girildiğinde penis bebeğe mi değiyor yoksam penis başka yere mi gidiyo. bebeğin bulunduğu kapalı bi alan mı var
heheh benimkide olabilir karakolda nöbetçi ya bugün girdimmi gene diye dedektiflik yapıyo olabilirbiri benm kocam olabilir. merak ediyor bazen yazdıklarımızı
başakkkkk kopardım beniiiii:))) bebek şok olurdu herhalde bu ne beni dürten diye.kız o keseyi allah ne için yaratmış sende hee? o suan orda dünyadan bi haber için rahat olsun :)))9
canım bebek kesenin içerisinde ya amniyos suyu felan var kese içerisinde doktor yasaklamadığı sürece cinsellik devam ediyor ama biraz daha dikkatli olarak incitmeden
olabilir
canımm hamiş kalana kadar içicez tabi,ama kalınca iğneye başlayıp elimizin tersiyle iticez aspirini..risk yokkkk:)duman
öfff ne yapacaz biz şimdi içmeyelimmi coraspini
salağa döndüm resmen
haa tamam içim rahatladı anne ve babasının ne yaptığını anlamasın da
evet cnm herkes bi artist devleet hastanesinde..kesinlikle mecbur kalıp gidene allah yardım etsin.... valla benim mide gazından dolayı hasteneye götürdüğümüz annemi ameliyat etmek istemişlerdi geçen sene düşün sen artık... neyse daha fazla yorum yapmayı herşey ortada zaten.
o zamn ilk 3 ay niye yasak oluyo zaten bebk ayrı bi yerdeymiş. peniste değmiyorsa nolcak ki.
ha bi de bebek çişini yapıyomu karında. bunları cevaplayıver gözünü seviyim merak ediyorm
hıı o sanki bilmiyo nasıl oldugunu oraya nasl geldiğini,kandırmayın çocuguuuuu:))haa tamam içim rahatladı anne ve babasının ne yaptığını anlamasın da
benimki yanımda garantiye aldım aramızda 1 casus var kızlaaarr...Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 5 ziyaretçi)
sewinncc, basakss+, NewArch, selvi84, Bengisu87+
kızlar ziyaretçiler 5 e çıktı demekki hepimizin kocişleri burda
kız hatta o gaz çıkarınca sen geğiriyosun :)) seviyorum ben bu kızı yaaaaa.... ama diğer konuyu bende merak ediyorum çişini yapıyomu bebek? kakasını yutanı duymuştum ama diğerini duymadım hiç.o zamn ilk 3 ay niye yasak oluyo zaten bebk ayrı bi yerdeymiş. peniste değmiyorsa nolcak ki.
ha bi de bebek çişini yapıyomu karında. bunları cevaplayıver gözünü seviyim merak ediyorm
canımm hamiş kalana kadar içicez tabi,ama kalınca iğneye başlayıp elimizin tersiyle iticez aspirini..risk yokkkk:)
ooo gözlerim yaşardı burayı böyle kalabalık görmek ne güzel.
ohh bee içim rahatladı çok saol canım öğrendiğin şeyleri benimle paylaşırsan çok sevinirim
bende kanda pıhtılaşma topicine ara ara girip kızlardan bişler öğrenmeye çalışıyorum
hoşgeldin canım nasılsın
nasıl yardımcı olmuştu kız,anlamadım orasını:26:
sınavı kazandım canım,açıköğretimi tuturabiliyorum ama ben lys ye girmeye karar verdim,eğer accık puan alabilirsem uzaktan eğitim düşünüyorum,bakalım hayırlısı
bide o vakitler tam doğum vakti olcak,sınava girebilirim inşallah
evet tatlım para avcısı diyorlar ama maaşallah yıllardır varlığını sürdürüyor. neyse cnm insanların canına zarar vermesin de Allah korusun. cnm organizeye giderken dolandığı için mi nafizin ordan geçiyosunuz. ters istikamet gibi geldi bana
hadi yaa tırstım bak ama zaten gebelikte bebiş için verilen ilaçlar hariç ne ilaç içmeli nede bitki çayı falan noolur noolmaz bi çok ağrım olursa mecburiyetten minoset yutardım heralde :26: neysem bende hareketli görünce sevindim valla ama çok kalamıycam 3te yatıp 9da kalktım bugün uykum var yaa halsizdim bütün gün oyüzdende yatıp bi güzele alayım bugün uykumu barihoşgeldin canım valla bende özlemişim topiği hareketli gördüm ğek sevindim..
ayy canım bugün hematolog bana dediki aspirin bebekde kalp delikliği ve dudak yarıklıgına neden olabiliyo..ben tırstım valla kullanmıycam..ayrıca en çok asprin kullanan annalerin bebeklerinin yüzlerinde simetrik bozukluklar olabiliyormuş.
evet cnm herkes bi artist devleet hastanesinde..kesinlikle mecbur kalıp gidene allah yardım etsin.... valla benim mide gazından dolayı hasteneye götürdüğümüz annemi ameliyat etmek istemişlerdi geçen sene düşün sen artık... neyse daha fazla yorum yapmayı herşey ortada zaten.
dimi allah hayırlısını versin allahım versin diye hiç korunmadık biz iyikide korunmamışız vallaa baksana 1 sene olcak nerdeyse daha gelen giden yok en hayırlı zamanını bebkliyo bebişim inşallah çok bekletmez bizi hayırlısı olsun hakkımızdaevet cnm hiç merak etme gerçekten senin doğru zannettiğin zaman bazen yanlş zaman olabiliyor. o yüzden plan yapanlara sinir olurum hep. "ay biz 2 sene sonra yapıcaz bebeği.. ay biz 1 sene sonra yapıcaz vs vs" bu cümleleri kuranları anlamıyorum.
Allah ne zaman verirse o zamn oluyor. en güzel zamnda. hatta belki bizim için hiç uygun bi zaman değildi. inan ki borcuumuz çok maaştan elimize hiç bişşi kalmıyor. evimiz yapılamadı, eşyamız yokkkk. ama hiç sorun etmiyorumm bence tam zamnında iyiki geldi bebişimizz
hahah dimi şok olurdu bebiş habire dürtüldükçe huysuzlanırdıbaşakkkkk kopardım beniiiii:))) bebek şok olurdu herhalde bu ne beni dürten diye.kız o keseyi allah ne için yaratmış sende hee? o suan orda dünyadan bi haber için rahat olsun :)))9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?