Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sevinç kurcalama şu işi artık kızzz, anla işte başak kendi netini istiyoooo,,belki kaynana gıcıklıgına neti keser filaann arada diye herhaldee:1::1:

yok istese de kesemez tatlım hiiçç anlamaz o işlerden:1::1:öyle bi korkumuz yokta. Bişi oluyo:5: Mesela hat sahibi lazım oluyo. O yüzden zorluk oluyo kaynanmı götürmk

off yaşlanmışın bi günde . Kaynana yakınmı

Allah korusun 2,5 sene yanyana dairelerde oturduk :37::37: şimdi evleri otobüslen 1 saat uzaklıkta bende çarşıda oturuyorum
çarşıyı kurdalamışlar eve gitmek zorlarına gitti zaaarrr aradılar yemeeee geliyok didiler eyi dedim ha bide pazara gittim :10::10::10:

batıma 1 hafta falan var yapmak ıstemıyorum cunku husranla sonuclanır dıye korkuyorum

yapma zaten daha çok varmış ilk haamilelik demişsin düşükmü yaptın yaşıyormu ???

yok istese de kesemez tatlım hiiçç anlamaz o işlerden:1::1:öyle bi korkumuz yokta. Bişi oluyo:5: Mesela hat sahibi lazım oluyo. O yüzden zorluk oluyo kaynanmı götürmk

eyi kapattırında yenisini alın bağlantı ücreti zart modem zurt şu :19::19:
yalın internet alabilirsin tele gerek yok :26::26:

bebeğin olunca bana hak verirsin hani kediler yavrularının başını bekler ya biri yaklaşacak olursa böle pençelerini çıkarıp hırçınlaşırlar
onlardan beter oluyorsun helede alıp onunla yatacakmış töbe töbe cinayet sebebi bu :9::9::9::9:

he ya onun ki sadece bi hüsnükuruntu asla ööle bişi olamaz. Bi defa bebişim anneeee diye ağlarrrrrrr

anne diyemese bilem süütt diye ağlarrrrr

bu saatten sonra asla vermem bebeğimi. Altını değiştircem karnı aç felan gibi bahanelerle alırım geri

batıma 1 hafta falan var yapmak ıstemıyorum cunku husranla sonuclanır dıye korkuyorum

anladım cnm biraz bekle o zaman tabi,hadi hayırlısı...

benim çok uykum geldi kızlar çıkarım belki birazdan eurovizyonda biz çıkacaz birazdan onu bekliyorum,sonra çıkarım ii geceleerr

aciiyiiiipppp anladım ne demezsin :37::37::37:
kaç gün geçti bakem belirti varmı belirti :26:

belırtı olarak goguslerde sıslık var akıntı falan bıde gaz problemım var onun dısında uykuya egılım belkı de degıldır ama bılmıyorum gecen gun doktora gıttım rahmınde kıst var dedı ne kıstı yahuu kıst mıst yok bende kurtajdan sonra ben sureklı kontrole gıdıyodum kendı doktoruma o tertemız dıyo bu kıst var dıyo anlamadım :s

allah korusun 2,5 sene yanyana dairelerde oturduk :37::37: şimdi evleri otobüslen 1 saat uzaklıkta bende çarşıda oturuyorum
çarşıyı kurdalamışlar eve gitmek zorlarına gitti zaaarrr aradılar yemeeee geliyok didiler eyi dedim ha bide pazara gittim :10::10::10:

Yapma zaten daha çok varmış ilk haamilelik demişsin düşükmü yaptın yaşıyormu ???

2.5 senede seni delirtti sanırım he

eyi kapattırında yenisini alın bağlantı ücreti zart modem zurt şu :19::19:
Yalın internet alabilirsin tele gerek yok :26::26:

modem ücreti olmazda bağlantı ücreti çıkar. Bu ttnette öyle soyguncu ki.

Zati yalın alırık annem . Oda 70tl yuhhhhhhhhhhh

Allah korusun 2,5 sene yanyana dairelerde oturduk :37::37: şimdi evleri otobüslen 1 saat uzaklıkta bende çarşıda oturuyorum

yapma zaten daha çok varmış ilk haamilelik demişsin düşükmü yaptın yaşıyormu ???

kalbi durdu 14 haftalıkken

5 haziran canım test günü :18::18::18::18::18::18:

haktan hayırlısı canım dört gözle bekliyoruz güzel haberleri

he ya onun ki sadece bi hüsnükuruntu asla ööle bişi olamaz. Bi defa bebişim anneeee diye ağlarrrrrrr

anne diyemese bilem süütt diye ağlarrrrr

bu saatten sonra asla vermem bebeğimi. Altını değiştircem karnı aç felan gibi bahanelerle alırım geri

sevinç demişti dersin 5 dk bile vermezsinki geri alasın :9::9: evet anne diyemese bile süüüt diye ağlar :60: :60:

anladım cnm biraz bekle o zaman tabi,hadi hayırlısı...

benim çok uykum geldi kızlar çıkarım belki birazdan eurovizyonda biz çıkacaz birazdan onu bekliyorum,sonra çıkarım ii geceleerr

tamam tatlım görüşürüz iyi geceler bu arada çalışmalar tam gazmı :23::23::23:

haktan hayırlısı canım dört gözle bekliyoruz güzel haberleri

sevinç demişti dersin 5 dk bile vermezsinki geri alasın :9::9: evet anne diyemese bile süüüt diye ağlar :60: :60:

tamam tatlım görüşürüz iyi geceler bu arada çalışmalar tam gazmı :23::23::23:

ayy cidden o kadar değerlimi oluyo kız Allah ım herkese nasib etsin çok merak ediyprum yaaaaaaa.

eşimle bile şimdiden paylaşamıyos bebeği

belırtı olarak goguslerde sıslık var akıntı falan bıde gaz problemım var onun dısında uykuya egılım belkı de degıldır ama bılmıyorum gecen gun doktora gıttım rahmınde kıst var dedı ne kıstı yahuu kıst mıst yok bende kurtajdan sonra ben sureklı kontrole gıdıyodum kendı doktoruma o tertemız dıyo bu kıst var dıyo anlamadım :s

:53: başka bir doktorada git bakem kürtaj olalı ne kadar oldu ilk düşükmü araştırma yaptırdınmı

2.5 senede seni delirtti sanırım he

:37::37::37::37::47::47: yoooook

modem ücreti olmazda bağlantı ücreti çıkar. Bu ttnette öyle soyguncu ki.

Zati yalın alırık annem . Oda 70tl yuhhhhhhhhhhh

kız yeni kampanya var 59 tl sınırsız yalın

kalbi durdu 14 haftalıkken

:43::43::43: benimde son düşüğüm 14 haftalıktı kalbi durmuştu kanda pıhtılaşma çıktı bende :5::5::5:

sagol canım Allah razı olsun.. cok zor gunlerdı. ama beklıyorum ınsallah hamıleyımdır cunku artık hamıle kadın ve bebek gorunce kotu olmaktan bıktım Allah ım bıdaha yasatır ınsallah..

hele anlat bakalım çokmu yaşlısın. bana ööle geliyoki 25i geçmezsin sen. kaç yıllık evlisi

AYY CNM GEÇMİŞ OLSUN Allah bi daha yaşatmasın.

sagol canım Allah razı olsun.. cok zor gunlerdı. ama beklıyorum ınsallah hamıleyımdır cunku artık hamıle kadın ve bebek gorunce kotu olmaktan bıktım Allah ım bıdaha yasatır ınsallah..

ayy cidden o kadar değerlimi oluyo kız Allah ım herkese nasib etsin çok merak ediyprum yaaaaaaa.

eşimle bile şimdiden paylaşamıyos bebeği

eşin ilk başta çok oralı olamayabilir uykusuz geceler gazlı bir bebek ciyak ciyak :16::16::16: ama sonrasında süperrrr
rabbim herkese yaşatsın kucaklarımızı boş bırakmasın sağlıkla sıhhatle inşallah :16::16::16:

Rabbim versin canım kaç senelik evlisin

eşin ilk başta çok oralı olamayabilir uykusuz geceler gazlı bir bebek ciyak ciyak :16::16::16: ama sonrasında süperrrr
rabbim herkese yaşatsın kucaklarımızı boş bırakmasın sağlıkla sıhhatle inşallah :16::16::16:

Rabbim versin canım kaç senelik evlisin

ciyak ciyak evetttttttt.

ama bence ciyaklasa da bebiş işten koşa koşa gelcek onu görmeye

Son düzenleme:
Back
X