Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben eski mesa ya gidiyorum cnm suan tobb etü hast.oldu... iyice araştır cnm lina da ünlü biyer...

canım sen tedavı goruyomuydun nasıl hamıs kaldın nı anlat:1:
bu hastane nasıl canım ılk defa duydum ucretu falan nasıl

lına kk cok gordum suan aklıma ora yattı cunku vajı tedavısı varmıs rahatca derdımı anlatrm gıbı gelıyok dok:27:

çok şükür bende iyiyim canım,aman dikkat et bak iğnelerini zamanında yap:))
yok kızzz çalar saat gibiyim tam dakikasında yapıyorum,ama iğnenin dozu arttı ya göbüşüm çok acıyo yaptıktan sonra:(
canım sen tedavı goruyomuydun nasıl hamıs kaldın nı anlat:1:
bu hastane nasıl canım ılk defa duydum ucretu falan nasıl

lına kk cok gordum suan aklıma ora yattı cunku vajı tedavısı varmıs rahatca derdımı anlatrm gıbı gelıyok dok:27:
canım hamile kalmak için bi tedavi görmedim... ben hamile kaldıktan sonra başlıyorum tedaviye:)) bu hastane özel sigortan varsa iyi ama diğer türlü çok pahalı, normal sigortaya filan bakmıyo,bende işyerim sayesinde faydalanabiliyorum..atıyorum bi doğum bile 6-7 milyar... normal sigortan varsa para tuzagı cnm hiç düşünme derim... acıyorum harcadığım paraya valla..lnayı dediğim gibi çok duydum ama ısınamadım nedense..ama sen bi git konuş gör derim..

yok kızzz çalar saat gibiyim tam dakikasında yapıyorum,ama iğnenin dozu arttı ya göbüşüm çok acıyo yaptıktan sonra:(
canım hamile kalmak için bi tedavi görmedim... ben hamile kaldıktan sonra başlıyorum tedaviye:)) bu hastane özel sigortan varsa iyi ama diğer türlü çok pahalı, normal sigortaya filan bakmıyo,bende işyerim sayesinde faydalanabiliyorum..atıyorum bi doğum bile 6-7 milyar... normal sigortan varsa para tuzagı cnm hiç düşünme derim... acıyorum harcadığım paraya valla..lnayı dediğim gibi çok duydum ama ısınamadım nedense..ama sen bi git konuş gör derim..

ewet canım iğnenin dozu arttıkça daha çok yakıyor,amaaann olsun bebiş iyi olsunda senin göbüşün iyileşir:23::23:

ooo cok pahalıymıs :27::27::27: lına gırısı 20 tahlıller pahalıymıs bakalım gıdecem oraya yoksa baska dok bulamadım lokman hekımden nefret edıyrmm dev insan yüzüne bakmıyolarr:27::27: inş faydasını gorurum

ewet canım iğnenin dozu arttıkça daha çok yakıyor,amaaann olsun bebiş iyi olsunda senin göbüşün iyileşir:23::23:

orası öyle tabi canım hatta artık geyik yapıyoruz iğneyi vururken kahkaha atıyorum acıdan zevk alıyorum diyee:1::1:herşeye katlanıyo insan valla inşallah bebişimde beni üzmez:)

ooo cok pahalıymıs :27::27::27: lına gırısı 20 tahlıller pahalıymıs bakalım gıdecem oraya yoksa baska dok bulamadım lokman hekımden nefret edıyrmm dev insan yüzüne bakmıyolarr:27::27: inş faydasını gorurum
cnm aman lokmandan uzak dur yaa çok pislik biyer orası...bak bayındır hastaneside fena değil,ama oranın kadın doğumu nasıl bilmiyorum...

selamlar nasılsınız bakalım başak hayırlı olsun tekrar

duman şimdi aklıma geldi okurken sen batını vermemiştin benimde aklıma gelmişti birşeylermi var acaba diye:21:

belinay nasılsın canım ve herkese selamlar

duman şimdi aklıma geldi okurken sen batını vermemiştin benimde aklıma gelmişti birşeylermi var acaba diye:21:

evet cnm çokda yalan demeyim istemiştim:)) başakda sağolsun ısrarla bat da bat diye sorup duruyoduu:1::1:

sağol bebeğimmm önemli olan huzur gerçektende eşya mal mülk hepsi sonraki şeyler.

Allah seninde gönlüne göre kucağına da bebiş versinnnnnn:16:

aminnnnnn canım benimmmmm.....nasılsın kuzucummmm evinin tadını çıkarıosun ohhhh mis gibi wallaa;)

ne haber kuzum taze hamiş :)) bu arada herkese iyi akşamlar:3::3:

iyi akşamlar cnmmmm nasılsınnn?

seraycım nasılsın altta ismini görmemiştim şimdi gördüm
beydağlı hoşgeldin :3:

selam kızlar:3::3: Nasılsınız bakalım görüşmeyeli...ben giremiyodum bikaç gündür, bugün size güzel haberlerle geldim... Ben 6 haftalık hamileyim...herşey kesinleşene kadar sölemek istemedim, malum hep bi hayal kırıklığı yaşadığım için... Sizlerde burda bişey oldumu benim kadar üzülüyosunuz, o yüzden kalp atışını da duyana kadar kendim bile unuttum diyebilirim hamile oldugumu:)) dün akşam gittik çok şükür kalp atışını duyduk:nazar::nazar: Suana kadar herşey yolunda gidiyo,dualarınıza ihtiyacımız var kızlar... Inşallah bu kez çok umutluyum herşey güzel olacak...

dumancım çok cadısın sen anlamşsın ama beklemişsin anlaşılan bize söölemek için. Ama çoks evindm inanki allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin yardımcın olsun. çok güzel bi haber aldım. Uzun uzun konuşuruz ama benim işlerim yeni yeni bitti sşiimdi banyoya giricem yine görüşürüzzzzz. Peki tatlım listeye nasıl yazayım doğal yollamı oldu bitkisel bi kür yapmşm ıydın

cnm aman lokmandan uzak dur yaa çok pislik biyer orası...bak bayındır hastaneside fena değil,ama oranın kadın doğumu nasıl bilmiyorum...

bayındırmı hıc duymadımm ay inş gerek bıle kalmazda bu ay hamıs kalrımm:5::5:

lokman hekıme gıttım bana kis var dedı ilac verdi başlamadım üstüne3 dok gittim yok dedıler kis ya

iyim ablacım sen nasılsın:16::16:

Nazooo seray belişşşşşşşşş sizis eviyom çok mözledim ama banyo yapıcam annem beni bekliyo sonra o giricek. Ilk banyomuzu yapıcaz evde. Siftahı ben yapıcam şofbeni denemiş olcam. Annem misafir ya. Sorun çıkarsa onun başına bişi gelmesin:1: Ben bi şofben siftahı yapım gelirim

dumancım çok cadısın sen anlamşsın ama beklemişsin anlaşılan bize söölemek için. Ama çoks evindm inanki allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin yardımcın olsun. çok güzel bi haber aldım. Uzun uzun konuşuruz ama benim işlerim yeni yeni bitti sşiimdi banyoya giricem yine görüşürüzzzzz. Peki tatlım listeye nasıl yazayım doğal yollamı oldu bitkisel bi kür yapmşm ıydın
canım valla biliyosun bu 4.cü,hep kalp atışına gelemeden bi sıkıntı oluyodu,yine öyle olur diye çok korktum kesinleşene kadar kimseye demedim... doğal yolla oldu canım..hadi ekle batada gerek yok:1:
ah,ah bilmemmi kuzum benim,aklına hiç olumsuz şeyler gelmesin..ailendeki herkese söyledinmi ??
sadece anne-baba kardeşler biliyo cnm eşimin tarafı bilmiyo,, uzaktalar akılları kalmasın diye,2 hafta sonra gidince söliycez inş.

Back
X