Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

biraz ağır oldu gibi sen cezasında bi indirim yap yazık zaten yeni evine taşınmış ne yaptığını bilmiyo sevinçten:16:

abla o benım kellemı kestırıyo ustune yazma ve konusma yasagı verıyı benım kı yanında hafıf kaldı :60: neyse gelsın sadece otrsun sabahh aksam gelıp topıgın basında dursun

abla o benım kellemı kestırıyo ustune yazma ve konusma yasagı verıyı benım kı yanında hafıf kaldı :60: neyse gelsın sadece otrsun sabahh aksam gelıp topıgın basında dursun

neyse ben karışmıyım ozaman arada kalırım:4:falan
aranızda halledin

selaam ben geldiiim nassınız bakeem? :3::3::21::21:

iyiyiz kuzum hos geldın neler yapıyosun kız eskısı gıbı yoksun yada benmı goremıyom

neyse ben karışmıyım ozaman arada kalırım:4:falan
aranızda halledin

baktık sac basav gıırıyoz devreye gır abla buyuklugunu goster:1::1::1:

aman yarabbım ne konular var bırı bosalamıyorum dıye konu acmıs sanırsam erkekkk ayyy ne tuaf ınsanlar var:53:

gecende seraya söz verıp gelmemıs bece yıldızlarını alalım sonra sabah gelsın slm yazsın cay koyup buraları silsin aynı sekılde ögle aksam gece bunşarı yapsın bıze süreklı cay servısı yapsın:1::1::1::1::1::1: 1 hafta topıkı boşş bırakmasın:4::4:

cok mu agır oldu gebe ve koca totolu kadına:1::1:

ceza kesip duruyo:kkk::kkk::kkk::kkk: yok kellemeı kesecek yok yazma cezası nerdesın koca toto gelde topıkın basında dur :1::1::1::1::1::1:

nazooo hosgeldınnn:16::16:
aha hihi hohooo :60::60: tez vurun kellesinide tam olsuun :60::60: ne güzel ceza buluyonuz siz öyleee :60::1::9:

iyiyiz kuzum hos geldın neler yapıyosun kız eskısı gıbı yoksun yada benmı goremıyom

aman yarabbım ne konular var bırı bosalamıyorum dıye konu acmıs sanırsam erkekkk ayyy ne tuaf ınsanlar var:53:

ay ben çok korkarım kavgadan valla bana hiç güvenmeyin:10:
öyle bir sorunu varsa doktora gitsin buradakiler nasıl yardım edecekmiş:53:

sen 3 ay gelmeyince napiyim kafama göre düzenledim seni. dua etki kötü şeyler yazmadım. arkandan atmadım kıymetimi bil.

ama kankoş sen anlamıyosun beni nazar değmesin diye çıkardım kocanı. çünkü o listede birtek sende kocasıula ilgili bilgi yazıyor. insanların ilgisini çeker de Allah muhafaza kem gözlere maruz kalır diye korjktum:24::24::24:
ahahah ne güzelde kıvırıyon sen öyleee :60: annem fazla kıvırma hamişsin sen bebişe bişey olcak bak sonraa :20::20::1:

hoş bulduk canım yaa daha dün akşamüstü buradaydım canım geldim kimseley yoktu kocişde biyere kadar gittiydi geldi birden geri çıktım bende kociş bugünde akşama kadar çalıştı yarında evde nooluyosa bu aralar daha az çalışıyo buda benim işime geliyo tabiii :46::52: yarın akşamda otelin birine mustafa ceceli geliyo oh onu dinlemeye gitcez annemide götürcem gitcez arkidişlerle oh bee ne güzel zaman geçirebiliyoz bu aralar kocişlee :16::16: kanepese sızdı uyudu şimdide öyle kaçtım sizeee :1::1:
a.s hoşgeldin nerelerdesin sen
nerde olcam canım bıraktığınız yerdeyim kocişle uğraşıyorum işte :1::1::16::16:

hoş bulduk canım yaa daha dün akşamüstü buradaydım canım geldim kimseley yoktu kocişde biyere kadar gittiydi geldi birden geri çıktım bende kociş bugünde akşama kadar çalıştı yarında evde nooluyosa bu aralar daha az çalışıyo buda benim işime geliyo tabiii :46::52: yarın akşamda otelin birine mustafa ceceli geliyo oh onu dinlemeye gitcez annemide götürcem gitcez arkidişlerle oh bee ne güzel zaman geçirebiliyoz bu aralar kocişlee :16::16: kanepese sızdı uyudu şimdide öyle kaçtım sizeee :1::1:

nerde olcam canım bıraktığınız yerdeyim kocişle uğraşıyorum işte :1::1::16::16:

ohhhh gez gez annem denızı kumu özlersin tatilinide yap:21::21::21::21::21:
benim kocısde aylardır gündüzde bugun bi geceye gittti cok özledım:31::31:

eşim aradı geliyormuş ben çıkıyorum iyi geceler:54:

iyi geceler ablacım:16::16::16::16:

ohhhh gez gez annem denızı kumu özlersin tatilinide yap:21::21::21::21::21:
benim kocısde aylardır gündüzde bugun bi geceye gittti cok özledım:31::31:

iyi geceler ablacım:16::16::16::16:
evet bende gitmeden tadını çıkarayım diyom ama daha deniz havası bi türlü gelemedi yaa çok sinir oluyom şurda kaldı 1 ayım ben ne ara tatil yapcamda toplancam yaa :14::14: havalar düzelsiiin denize girmek istiyom ben gitmeden bol bool.. :84:
eşim aradı geliyormuş ben çıkıyorum iyi geceler:54:
iyi geceler ablacım hoşçakaaal :3::3::21::21:

evet bende gitmeden tadını çıkarayım diyom ama daha deniz havası bi türlü gelemedi yaa çok sinir oluyom şurda kaldı 1 ayım ben ne ara tatil yapcamda toplancam yaa :14::14: havalar düzelsiiin denize girmek istiyom ben gitmeden bol bool.. :84:

iyi geceler ablacım hoşçakaaal :3::3::21::21:

neyse 1 ayın var duzlerın merak etme kuzum ya ben bu yaz hıcc gıremeyecemm:25::25::25::25:

herkese selammmm...hani topik sahibi yine yok bide 11 de gelcem özledim sohbetiniziiiiiiiiiiiiiiiiiii yazmıştı hıhhhhhhhhhh :110::110: kandırıkçı başakkk hani nerdesinn...buluşma saati ileriyemi alındı yoksa :33::33::33::33::33:

canım allah razı olsunnn bız hıc korunmadık:25::25::25::25: ben vajıydım 1.5 sene kocısle kardesdık:1::1::1: 9 ay oldu halan tık yok 7 ayda esım yıllık ızne cıkacak ve dok gıdecez bu yuzden umursamıyrm amuda kalkmıyorum ıns tutar gec olsun guc olmasın etrafımda herkez hamılee ya benden sonrakıler tek kaldımm herkez ayrı bı baskıı:26::26::26:

seni çok iyi anlyorum,ama dediğim gibi kafana takarsan hem hayal kırıklığı yaşarsın hemde hormonların beyninin yönlendirmesiyle çalışıyo unutma bunu:45: yaşadıklarınızla ne güzel eşinde sana destek olmuş takdir ettim kocanıda:46: ama dediğim gibi öncelikle kaçgünde bir adet oluyosun.mesela 28 günde bir adet olanların 14.günden itibaren yumurtlaması olur,34-35 günde bir olanların adetin ilk gününden sonraki 21.gün olur..hoşş eminim bunları ezberlemişsindir çoktan..biliosundur yani..bugünlerden itibaren 1'er gün arayla beden eğitimi yapın:27: aslında pek kendinide dinleme derim ovülasyon testi mesti yapma ben bu ay yaptım yaptım hep negatif hep negatif,meğer geç yumurtlamışım,geç döllenme olmuş.hamileliğim 2 hafta geriden geliyo ,7.haftaya girmiş olmam lazımken
5. haftadayım...eşinde biraz yoracak kendini,izinleri beklemiycek :52: işten gelecek 1 saat kestirecek ve gerisi Allah ne verdiyse:52: yataktan hemen kalkmamakta tıbben fayda var derim:21:bunu sorun haline getirme bigün inş. sende idrar kitinde gördüğün çift çizgiyle dumur olursun :52::52::52: hahah aaaamiiiiinnnnn:16:

Son düzenleme:
nese kızlarrr bende yatıommmm...çok uykum geldi...hepinize ii geceler tatlı rüyalar...Rabbim gönlünüzden geçen ne varsa versin hayırlısıyla...öpüldünüz :54:

neden giremiyon canım gidemiyonuzmu tatilee? :26::26:

yok kuzum bu sene tatıl matıl yok yıllık izinde tedaviye baslayacaz allah izin verırıse yanı tedavı olmsada gıdemeyız kaynamlar o parayı bıze verın der :1::1::1::1: herturlu denız yokk:25::25:

herkese selammmm...hani topik sahibi yine yok bide 11 de gelcem özledim sohbetiniziiiiiiiiiiiiiiiiiii yazmıştı hıhhhhhhhhhh :110::110: kandırıkçı başakkk hani nerdesinn...buluşma saati ileriyemi alındı yoksa :33::33::33::33::33:
klandırakcı basak kandırakcı basakk:19::19:

seni çok iyi anlyorum,ama dediğim gibi kafana takarsan hem hayal kırıklığı yaşarsın hemde hormonların beyninin yönlendirmesiyle çalışıyo unutma bunu:45: yaşadıklarınızla ne güzel eşinde sana destek olmuş takdir ettim kocanıda:46: ama dediğim gibi öncelikle kaçgünde bir adet oluyosun.mesela 28 günde bir adet olanların 14.günden itibaren yumurtlaması olur,34-35 günde bir olanların adetin ilk gününden sonraki 21.gün olur..hoşş eminim bunları ezberlemişsindir çoktan..biliosundur yani..bugünlerden itibaren 1'er gün arayla beden eğitimi yapın:27: aslında pek kendinide dinleme derim ovülasyon testi mesti yapma ben bu ay yaptım yaptım hep negatif hep negatif,meğer geç yumurtlamışım,geç döllenme olmuş.hamileliğim 2 hafta geriden geliyo ,7.haftaya girmiş olmam lazımken
5. haftadayım...eşinde biraz yoracak kendini,izinleri beklemiycek :52: işten gelecek 1 saat kestirecek ve gerisi Allah ne verdiyse:52: yataktan hemen kalkmamakta tıbben fayda var derim:21:bunu sorun haline getirme bigün inş. sende idrar kitinde gördüğün çift çizgiyle dumur olursun :52::52::52: hahah aaaamiiiiinnnnn:16:

canım yazdıkların ıcın allah bin defa razı olsunn kocısım her konuda bana destek olur herseyde yanımda ezberledım reglım enelde düznlıdır gecen ay bı gecıkmıstı ılk defa hamısım dıye havlara uctumm ıdrarda pozıtıftıı kendımı cok sıkıyorummm unutamıyorum cocuk meselesını bakalım 1 ay sonra dok gıcedez inş gerek kalmadan bebgım gelirrrrr mumkun oldugu surecede gu:19: asır yapıyoz adam yorgunluk falan anlamıyo yeterkı yapak:1::1::1:

Back
X