biraz ağır oldu gibi sen cezasında bi indirim yap yazık zaten yeni evine taşınmış ne yaptığını bilmiyo sevinçten![]()
abla o benım kellemı kestırıyo ustune yazma ve konusma yasagı verıyı benım kı yanında hafıf kaldı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biraz ağır oldu gibi sen cezasında bi indirim yap yazık zaten yeni evine taşınmış ne yaptığını bilmiyo sevinçten![]()
abla o benım kellemı kestırıyo ustune yazma ve konusma yasagı verıyı benım kı yanında hafıf kaldıneyse gelsın sadece otrsun sabahh aksam gelıp topıgın basında dursun
selaam ben geldiiim nassınız bakeem?![]()
neyse ben karışmıyım ozaman arada kalırımfalan
aranızda halledin
selaam ben geldiiim nassınız bakeem?![]()
gecende seraya söz verıp gelmemıs bece yıldızlarını alalım sonra sabah gelsın slm yazsın cay koyup buraları silsin aynı sekılde ögle aksam gece bunşarı yapsın bıze süreklı cay servısı yapsın1 hafta topıkı boşş bırakmasın
cok mu agır oldu gebe ve koca totolu kadına![]()
aha hihi hohoooceza kesip duruyoyok kellemeı kesecek yok yazma cezası nerdesın koca toto gelde topıkın basında dur
nazooo hosgeldınnn![]()
iyiyiz kuzum hos geldın neler yapıyosun kız eskısı gıbı yoksun yada benmı goremıyom
baktık sac basav gıırıyoz devreye gır abla buyuklugunu goster
aman yarabbım ne konular var bırı bosalamıyorum dıye konu acmıs sanırsam erkekkk ayyy ne tuaf ınsanlar var![]()
ahahah ne güzelde kıvırıyon sen öyleeesen 3 ay gelmeyince napiyim kafama göre düzenledim seni. dua etki kötü şeyler yazmadım. arkandan atmadım kıymetimi bil.
ama kankoş sen anlamıyosun beni nazar değmesin diye çıkardım kocanı. çünkü o listede birtek sende kocasıula ilgili bilgi yazıyor. insanların ilgisini çeker de Allah muhafaza kem gözlere maruz kalır diye korjktum![]()
ay ben çok korkarım kavgadan valla bana hiç güvenmeyin
öyle bir sorunu varsa doktora gitsin buradakiler nasıl yardım edecekmiş![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/533154-bosalamiyorum.html
konuya baksana abla cok komık ya bence erkek kadın olsa utanır yazmas eskı bı konusu var oda cınsellıkle![]()
hoş bulduk canım yaa daha dün akşamüstü buradaydım canım geldim kimseley yoktu kocişde biyere kadar gittiydi geldi birden geri çıktım bende kociş bugünde akşama kadar çalıştı yarında evde nooluyosa bu aralar daha az çalışıyo buda benim işime geliyo tabiiiiyiyiz kuzum hos geldın neler yapıyosun kız eskısı gıbı yoksun yada benmı goremıyom
baktık sac basav gıırıyoz devreye gır abla buyuklugunu goster
aman yarabbım ne konular var bırı bosalamıyorum dıye konu acmıs sanırsam erkekkk ayyy ne tuaf ınsanlar var![]()
nerde olcam canım bıraktığınız yerdeyim kocişle uğraşıyorum iştea.s hoşgeldin nerelerdesin sen
hoş bulduk canım yaa daha dün akşamüstü buradaydım canım geldim kimseley yoktu kocişde biyere kadar gittiydi geldi birden geri çıktım bende kociş bugünde akşama kadar çalıştı yarında evde nooluyosa bu aralar daha az çalışıyo buda benim işime geliyo tabiiiyarın akşamda otelin birine mustafa ceceli geliyo oh onu dinlemeye gitcez annemide götürcem gitcez arkidişlerle oh bee ne güzel zaman geçirebiliyoz bu aralar kocişlee
kanepese sızdı uyudu şimdide öyle kaçtım sizeee
nerde olcam canım bıraktığınız yerdeyim kocişle uğraşıyorum işte![]()
eşim aradı geliyormuş ben çıkıyorum iyi geceler![]()
evet bende gitmeden tadını çıkarayım diyom ama daha deniz havası bi türlü gelemedi yaa çok sinir oluyom şurda kaldı 1 ayım ben ne ara tatil yapcamda toplancam yaaohhhh gez gez annem denızı kumu özlersin tatilinide yap
benim kocısde aylardır gündüzde bugun bi geceye gittti cok özledım
iyi geceler ablacım![]()
iyi geceler ablacım hoşçakaaaleşim aradı geliyormuş ben çıkıyorum iyi geceler![]()
evet bende gitmeden tadını çıkarayım diyom ama daha deniz havası bi türlü gelemedi yaa çok sinir oluyom şurda kaldı 1 ayım ben ne ara tatil yapcamda toplancam yaahavalar düzelsiiin denize girmek istiyom ben gitmeden bol bool.. :84:
iyi geceler ablacım hoşçakaaal![]()
neden giremiyon canım gidemiyonuzmu tatilee? :26::26:neyse 1 ayın var duzlerın merak etme kuzum ya ben bu yaz hıcc gıremeyecemm![]()
canım allah razı olsunnn bız hıc korunmadıkben vajıydım 1.5 sene kocısle kardesdık
9 ay oldu halan tık yok 7 ayda esım yıllık ızne cıkacak ve dok gıdecez bu yuzden umursamıyrm amuda kalkmıyorum ıns tutar gec olsun guc olmasın etrafımda herkez hamılee ya benden sonrakıler tek kaldımm herkez ayrı bı baskıı:26::26::26:
neden giremiyon canım gidemiyonuzmu tatilee? :26::26:
klandırakcı basak kandırakcı basakkherkese selammmm...hani topik sahibi yine yok bide 11 de gelcem özledim sohbetiniziiiiiiiiiiiiiiiiiii yazmıştı hıhhhhhhhhhhkandırıkçı başakkk hani nerdesinn...buluşma saati ileriyemi alındı yoksa
![]()
seni çok iyi anlyorum,ama dediğim gibi kafana takarsan hem hayal kırıklığı yaşarsın hemde hormonların beyninin yönlendirmesiyle çalışıyo unutma bunuyaşadıklarınızla ne güzel eşinde sana destek olmuş takdir ettim kocanıda
ama dediğim gibi öncelikle kaçgünde bir adet oluyosun.mesela 28 günde bir adet olanların 14.günden itibaren yumurtlaması olur,34-35 günde bir olanların adetin ilk gününden sonraki 21.gün olur..hoşş eminim bunları ezberlemişsindir çoktan..biliosundur yani..bugünlerden itibaren 1'er gün arayla beden eğitimi yapın
aslında pek kendinide dinleme derim ovülasyon testi mesti yapma ben bu ay yaptım yaptım hep negatif hep negatif,meğer geç yumurtlamışım,geç döllenme olmuş.hamileliğim 2 hafta geriden geliyo ,7.haftaya girmiş olmam lazımken
5. haftadayım...eşinde biraz yoracak kendini,izinleri beklemiycekişten gelecek 1 saat kestirecek ve gerisi Allah ne verdiyse
yataktan hemen kalkmamakta tıbben fayda var derim
bunu sorun haline getirme bigün inş. sende idrar kitinde gördüğün çift çizgiyle dumur olursun
hahah aaaamiiiiinnnnn
![]()