Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buarada benim kırmızılar geldi şimdiiii....bayağ çınlatmışım kulaklarını dayanamadılarnese belirsizlik bitti artık....hesaplara göre batım 3 temmuzmuş başakcımmmm...eklersin listeye bunuda koy yanına
olurmu
![]()
Maasallah canim gozunaydinSlm kizlarrrr persembe gunu annemlerde dr a gitttim veeeeee iki tane minicik minicik kese gorduk buyuk ihtimalll ikizlerim geliyooooo2hafta sonra kalp atisi icin gidicem tek beklerken Rabbimin mucizesi iki tane birden insallah hep benimle birlikte kalirlar dua edin nolur
Hiiiiiiiihhhhiyyyyykkkkkk virüslü karıııı:100:
Sen ole san ben resmimi koydum herkes gordu fistikk gibiyim yiyosa sende koy daha yuzunu goremedikkkkkhahayttttttt ben 5 tane çocuk doğursam bi gıdım kilo almam. sen bi çocukta çatlayıp patlamışınn![]()
kızlar geçmişe baktım kimse merak etmemiş
ben dün doktora gittim
yumurtalarım oluşuyomuş ama çatlayamadığı için kist olmuşş br yığın kistim var artıkınn
neyse doktorum tüp bebek uzmanı olmuşş içim rahatladıı
ilacımı içmeye başladımm bat yakındır
siz merak etmesenizde ben bilgilendireyimm dedimm
neyse görüşmek üzere...
kızlar benim misafirlerim var 2 gün,, uğrayabilirsem uğrarımmm sizi seviyomm görüşürükkk....
Selam kizlar piknikten geldiik cok yorgunum gelebilirsem yine gelirim optum
bende gidiom kıslarrr pasta yapcammm...öpüom hepinizi....gelebilirsem görüşürüzzz...kimsecikler olursa tabi![]()
slmm sevınc nasılsın kuzum düzeldinmi
benim kocıs yok bugun![]()
kandırıkçı belinayyyyyyyyyy
kandırıkçı belinayyyyyyyy
bide diyoki sabah akşam öğlen geliyom kimse olmuyo diyo.
ahanda ben varım neden yoksun şimdikkkkkk
demekki kandırıyosun biziiiiiiiiiiiiiii sen daha koca totonu yataktan kaldıramamışındır![]()
kızım bende insanım işim gücüm oluyobilysn bızım dukkan var oraya gıdıyrm yogundum gıremedım nett
bikeremde kalktım
hani aksam geldım sen nerdesın hı![]()
selam tatlım evet iyiyim çok şükür üff ya kocişler olmayıncada ne sıkıcı oluyor benimkisi akşam 1 saat geç gelse huzurum kaçıyor yaww![]()
bugun gececı kocısım offf kac zmandır gitmiyo bi garıp oldumm tek kkaldım kaynanayada hıc demedım gececın dıye yoksa ıkı de bır arar buraya gel derdı sankı tek kalamıyorum
korkudan gırmezler onlar bence
ankara kuzum
halvettedir belkimkaç aydır girememiş halvete yazık
![]()
iyi yapmışsın canım ne gereği var şimdi vır vır vır
sen hangi şehirdeydin tatlım:26:
çamaşırımı serip geliyorum tatlılarımmmm![]()
tamam canımm
kız bak kocıse ne alcam lınk vere bılıyz mu acaba :26::26: oskar dule yaotrcam yılın en iyi kocası dıye![]()