Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

buarada benim kırmızılar geldi şimdiiii....bayağ çınlatmışım kulaklarını dayanamadılar :D nese belirsizlik bitti artık....hesaplara göre batım 3 temmuzmuş başakcımmmm...eklersin listeye bunuda koy yanına :33::33::33: olurmu :1::1:

Hayirlisi canim
Slm kizlarrrr persembe gunu annemlerde dr a gitttim veeeeee iki tane minicik minicik kese gorduk buyuk ihtimalll ikizlerim geliyooooo:-)2hafta sonra kalp atisi icin gidicem tek beklerken Rabbimin mucizesi iki tane birden insallah hep benimle birlikte kalirlar dua edin nolur
Maasallah canim gozunaydin
iyyyyykkkkkk virüslü karıııı:100:
Hiiiiiiiihhhh
hahayttttttt ben 5 tane çocuk doğursam bi gıdım kilo almam. sen bi çocukta çatlayıp patlamışınn:22::22:
Sen ole san ben resmimi koydum herkes gordu fistikk gibiyim yiyosa sende koy daha yuzunu goremedikkkkk

kızlar geçmişe baktım kimse merak etmemiş:50::50::50::50:
ben dün doktora gittim
yumurtalarım oluşuyomuş ama çatlayamadığı için kist olmuşş br yığın kistim var artıkınn:9::9::9::9::9::9:
neyse doktorum tüp bebek uzmanı olmuşş içim rahatladıı
ilacımı içmeye başladımm bat yakındır
siz merak etmesenizde ben bilgilendireyimm dedimm:33::33::33::33::33:
neyse görüşmek üzere...

kızlar benim misafirlerim var 2 gün,, uğrayabilirsem uğrarımmm sizi seviyomm görüşürükkk....

merhaba canımmmm geçmiş olsunnn ...peki ne dedi doktor kistler için bi tedavimi vercek?kendine çok ii bak...kolay gelsin misafirlerinle güzel zamanlar geçir ;) seni seviommm eroşummm...Allah a emanet ol...öptümmm:54:

Selam kizlar piknikten geldiik cok yorgunum gelebilirsem yine gelirim optum

ohhhh kısa bak yaaaa her hafta pikniğe gidio :32::32::32::32:...hani hastaydın kıs sennn ...oğlişi iileştirdin yine pikniğe gittin demek...hadi görüşmek üzere :54::54:

bende gidiom kıslarrr pasta yapcammm...öpüom hepinizi....gelebilirsem görüşürüzzz...kimsecikler olursa tabi :1::1::1::34:

bende gidiom kıslarrr pasta yapcammm...öpüom hepinizi....gelebilirsem görüşürüzzz...kimsecikler olursa tabi :1::1::1::34:

:1::1::1:kız maraştayım ya ben burda bağlarımız var 2 tane maraşın yaylalaırnda oraya gidiyoruz açık hava olişede değişiklik oluyor piknikte yapıp geliyos
zaten o açık havalar bizi çarpıyorya :9::9: 1 hafta hasta yatıp hafta sonu tekrar gidiyosss :32::32::32:

bende pastaaaa istiyyyyommmmmmmmm

Son düzenleme:
hadişkom kankankiştoö nirelerdesin canım evde durumlar ne alemdeee

başoşş annenler gittimi kızzz evinin keyfini sürüyonmu tilotla geziyonmu dikkat et üşüme haaa:1::1::1::23:

kandırıkçı belinayyyyyyyyyy

kandırıkçı belinayyyyyyyy

bide diyoki sabah akşam öğlen geliyom kimse olmuyo diyo.

ahanda ben varım neden yoksun şimdikkkkkk

demekki kandırıyosun biziiiiiiiiiiiiiii sen daha koca totonu yataktan kaldıramamışındır
:30::30:

kızım bende insanım işim gücüm oluyo:19::19::19: bilysn bızım dukkan var oraya gıdıyrm yogundum gıremedım nett :19::19::19::19: bikeremde kalktım:32::32::32::32:

hani aksam geldım sen nerdesın hı:19::19:

selam tatlım evet iyiyim çok şükür üff ya kocişler olmayıncada ne sıkıcı oluyor benimkisi akşam 1 saat geç gelse huzurum kaçıyor yaww:31:

bugun gececı kocısım offf kac zmandır gitmiyo bi garıp oldumm tek kkaldım kaynanayada hıc demedım gececın dıye yoksa ıkı de bır arar buraya gel derdı sankı tek kalamıyorum

bugun gececı kocısım offf kac zmandır gitmiyo bi garıp oldumm tek kkaldım kaynanayada hıc demedım gececın dıye yoksa ıkı de bır arar buraya gel derdı sankı tek kalamıyorum

:110: iyi yapmışsın canım ne gereği var şimdi vır vır vır
sen hangi şehirdeydin tatlım:26:

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 4 ziyaretçi)
sewinncc, belinaysu+

:44::44: ziyaretçiler kim aceppp
başak karısımı teftişte yoksam :26::26:

Back
X